Pušenje

ne pusim i drago mi je sto nemam tu naviku, dok si mlad jos se i ne vide rezultati tolkog purnjanja al mnogo ruzno kad vidis zenu ili muskarca sa pusackom kozom, zutim prstima i noktima, pozutelim zubima i kada im miris dima udje u kozu, odecu, sve u kuci....ok ovo su slucajevi koji puse vec jako dugo a cesto i veliku kolicinu cigareta....ako neko malo pusi ne smeta mi toliko dok god ne ostavlja pikavce po kuci, mislim da nema kucnog smrada koji je gori od pikavaca u pepeljari :neutral: ne smeta mi ni da ljubim takve pusace, al ovi sto puse ko turcin pre ili kasnije krene odvratno da se oseca :neutral:

ne pusim i drago mi je sto nemam tu naviku, dok si mlad jos se i ne vide rezultati tolkog purnjanja al mnogo ruzno kad vidis zenu ili muskarca sa pusackom kozom, zutim prstima i noktima, pozutelim zubima i kada im miris dima udje u kozu, odecu, sve u kuci....ok ovo su slucajevi koji puse vec jako dugo a cesto i veliku kolicinu cigareta....ako neko malo pusi ne smeta mi toliko dok god ne ostavlja pikavce po kuci, mislim da nema kucnog smrada koji je gori od pikavaca u pepeljari :neutral: ne smeta mi ni da ljubim takve pusace, al ovi sto puse ko turcin pre ili kasnije krene odvratno da se oseca :neutral:

ljubis muskarce i to pusace, pa to je tak strasno!!! :((((((((((((((
i kak mislis nemas tu naviku, oces reci da nemas naviku da kupujes cigare :))))

Pa jel pušite žene?
Smatrate li to ružnom navikom?
Jeste li pokušavale da ostavite?

Ne pusim jer me cigarete ne privlace. Ovakvi kao ja nikada ne propuse. Da su ukusnije razmislila bih. Doduse, mrzim kada nemam kontrolu, taj grozan osecaj zavisnosti i krize ako mi potreba nije zadovoljena, za mene je to slabost tako da ne bih pusila ni u varijanti da me dim privlaci. Poslednji i najmanje vazan razlog je ponizenje. Osecala bih se jadno u situaciji da me zakon izbacuje na ulicu, ispod neke strehe i krova, kao zlocinca osudjenog za zlocin protiv covecnosti jer sam ubila milion dece nikotinom, katranom i sta ti ja znam jos cime. Sve i da sam pusila ranije, ostavila bih usvajanjem novog zakona ili makar ne bih pusila na poslu. Pod strehu, dok drzim kafu u jednoj ruci a cigaretu u drugoj a napolju sibaju kosava, kisa, mraz, sneg, vrucina, ne idem!

Back