pusenje ostavljanje duvana iskustva

Pušio sam oko 40 godina (poslednjih 5 -10 godina po 40 cigareta i više dnevno) i izračunao, da sam popušio oko 80.000 €.
Znači popušio sam jedan stan.

Prestao sam prije 2 godine ito naprečac i nikad više nisam ni probao.
Uopšte mi ne smrdi i ne smeta mi pušenje oko mene.
Ponekad poželim jedan zapaliti ali još uvijek nisam i vjerovatno neću nikad više.

nema od toga ništa

samo teški kreten može da kaže da mu smeta duvanski dim a onda ode da kupi govna kod Matijevića ili
čak JOŠ GORE ODVEDE DETE NA MEKDONALDS govna sa igračkicom

- - - - - - - - - -

za decu je zdravije da dobiju roditejske batine nego obrok u Mc-u

- - - - - - - - - -

a i ovo što nam nudi farmakomafija nije zdravo
evo one vakcine - uopšte nisu zdrave, a i mnogo peku, zlo neko...

- - - - - - - - - -

u stvari doktori nemaju pojma
pogotovo ovi turbo tehničari
tu su onda kasapini
i ovi što vode statistike

al ništa nisu napredovali - nemaju pojma šta rade

Bio sam pusac,ostaviosam samostalno cigarete,bez icije pomoci i bilo kakve torture.Kad god bi me neko pitao dokle,jer su me svi znali kao strastvenog pusaca,preko dve pakle denevno,pricao sam im do sutra i taki iz dana u dan.Imao sam nocne turobne snove,kako zapalim,pa mi lepo,pa mi posle odjednom krivo zasto sam to uradio.Trgnem se iz sna i shvatim danijebilo nista.Bilo je toga i do 3 god.ne bas svaku noc,ali cesto sam to sanjao.Posle 3 god. nisam vise imao problema i uvideo sam da je vise nikad necu zapaliti.Ne smeta mi kad neko pusi oko mene,ali mi nekad jako zasuze oci,sto mi se nije desavalo dok sam pusio.Mada kad dodjem kuci,pdma osetim odecu da puno smrdi i kosa takodje.taj smrad mivise smeta,nego sam dim.Ali niko ne moxe da me ubeci da ne moze da ostavi cigarete,samo je potrebna jaka volja.

Од када ти смрди? Од како си престао или од скоро?

nepusim oko 8 god . posle oko godinu dana poceo je ne da smrdi nego da zaudara

- - - - - - - - - -

Pušio sam oko 40 godina (poslednjih 5 -10 godina po 40 cigareta i više dnevno) i izračunao, da sam popušio oko 80.000 €.
Znači popušio sam jedan stan.

Prestao sam prije 2 godine ito naprečac i nikad više nisam ni probao.
Uopšte mi ne smrdi i ne smeta mi pušenje oko mene.
Ponekad poželim jedan zapaliti ali još uvijek nisam i vjerovatno neću nikad više.

i meni je dugo godinama dolazilo da zapalim iako mi je posle godinu dana bio neprijatan taj smek u ustima

- - - - - - - - - -

Bio sam pusac,ostaviosam samostalno cigarete,bez icije pomoci i bilo kakve torture.Kad god bi me neko pitao dokle,jer su me svi znali kao strastvenog pusaca,preko dve pakle denevno,pricao sam im do sutra i taki iz dana u dan.Imao sam nocne turobne snove,kako zapalim,pa mi lepo,pa mi posle odjednom krivo zasto sam to uradio.Trgnem se iz sna i shvatim danijebilo nista.Bilo je toga i do 3 god.ne bas svaku noc,ali cesto sam to sanjao.Posle 3 god. nisam vise imao problema i uvideo sam da je vise nikad necu zapaliti.Ne smeta mi kad neko pusi oko mene,ali mi nekad jako zasuze oci,sto mi se nije desavalo dok sam pusio.Mada kad dodjem kuci,pdma osetim odecu da puno smrdi i kosa takodje.taj smrad mivise smeta,nego sam dim.Ali niko ne moxe da me ubeci da ne moze da ostavi cigarete,samo je potrebna jaka volja.

upravo tako sasvim dobar opis . dodao bih da je u mom slucaju bilo i zestokih nesanica. kod mene je bilo,jaka volja plus bensedin za nesanicu

- - - - - - - - - -

Cigarete su posebno pogana stvar, svaka cast vama koji ste ih ostavili!

tosvako moze . potrebna je jaka volja i necija podrska . jasam imao neodoljivu zelju da pricam stalno o tome.doduse i bensedini nisu viska u prvo vreme . u mom slucaju vise zbog nesanice nego zbog nervoze

kosto rekoh u naslovu tema za pusace , bivse pusace i one koji bi da predju iz jednog tabora u drugi .
ja sam 15 godina bio pusac sada vec 8 godina sa nepusac i to po onoj narodnoj poturica gori od turcina. strasno mi smrdi uzas nemogu da se nacudim kako mi to godinama nije smetalo

Potpuno isto... cigare ostavio nakon 10+ godina staža.... u jednom trenutku sam prestao sam od sebe bez ikakvih preparata,lekova ili flastera....jedan dan sabijao paklu ipo do dve dnevno,sutradan rekao neću više i 7 godina bez ijednog dima je prošlo od tada. Niti sam se tresao od apstinentske krize niti sam tamanio frižider niti ujedao od nervoze...zajebano bilo samo kad sam izlazio da se iskontrolišem naročito ako se cugalo...ali sve prošlo...posle 6 meseci kao da nikada nisam zapalio...nikakve želje za nikotinom ni u tragovima

I da...nenormalno me iritira miris cigara...na poslu sam Hitler po tom pitanju i maltretiram ljude bez pardona,u kući pustim goste neka zapale ali kada odu u svaki šteker utuključim po glade osveživaš+sprej i luftiranje :lol:

Potpuno isto... cigare ostavio nakon 10+ godina staža.... u jednom trenutku sam prestao sam od sebe bez ikakvih preparata,lekova ili flastera....jedan dan sabijao paklu ipo do dve dnevno,sutradan rekao neću više i 7 godina bez ijednog dima je prošlo od tada. Niti sam se tresao od apstinentske krize niti sam tamanio frižider niti ujedao od nervoze...zajebano bilo samo kad sam izlazio da se iskontrolišem naročito ako se cugalo...ali sve prošlo...posle 6 meseci kao da nikada nisam zapalio...nikakve želje za nikotinom ni u tragovima

I da...nenormalno me iritira miris cigara...na poslu sam Hitler po tom pitanju i maltretiram ljude bez pardona,u kući pustim goste neka zapale ali kada odu u svaki šteker utuključim po glade osveživaš+sprej i luftiranje :lol:

koliko imas godina ?

Kakve to veze ima...:lol:

38

nema nikakve . pomalo nam lici iskustvo oko cigara ustvari ono da si hitler za pusace . isto kao i ja . pa sam se zapitao dali smo po godinama tu negde ja imam 42. jedina bitna razlika je u tome da sam ja bas zestoko krizirao tresla me je ne toliko nervoza koliko nesanica . ali sada nebih zapalio nema sile . prosle godine na ocevom grobu zapalio sam cigaretu povukao tek toliko da se zapali i zabo je u grob ...za dusu .
usta su mi bila grozna odvratan osecaj jedva sam sacekao da operem zube

nema nikakve . pomalo nam lici iskustvo oko cigara ustvari ono da si hitler za pusace . isto kao i ja . pa sam se zapitao dali smo po godinama tu negde ja imam 42. jedina bitna razlika je u tome da sam ja bas zestoko krizirao tresla me je ne toliko nervoza koliko nesanica . ali sada nebih zapalio nema sile . prosle godine na ocevom grobu zapalio sam cigaretu povukao tek toliko da se zapali i zabo je u grob ...za dusu .
usta su mi bila grozna odvratan osecaj jedva sam sacekao da operem zube

Hitler sam na poslu,jbg u kancelariji je drugačije :lol:...kući čak mi i ne smeta toliko dok su gosti tu...ali sutradan npr moram dobro sve da izluftiram i sa osveživačima neutrališem miris...mislim da mi taj ustajali miris smeta daleko više od samog dima neposredno iz cigarete. Dok sam bio pušač skoro nikada ga nisam detektovao,sada ovako "pročišćen" sa regenerisanim čulom mirisa :lol: sam tek shvatio koliko je neprijatan...

Ja sam pusac nekih 8 godina... U tih 8 godina sam mnogo puta ostavljao (dva puta i na po godinu dana)... Sve ukupno ako pusim do 4 god... Smeta mi dim, imam glavobolje kada prepusim (a to je skoro svakodnevno) i zelim da prestanem, ali mi nikako ne ide... I kako vreme prolazi sve mi je teze i na par dana da ostavim...

Cak sam procitao i jednu knjigu, zaboravio sam ko je autor, ali sam posle citanja te knjige ostavio cigarete na neko vreme... Nije knjiga bila samim sadrzajem toliko efektna vec sam ukapirao da ako sam morao da procitam takvu glupost da bih ostavio cigarete, onda stvarno treba da prestanem da pusim... To naravno nije dugo trajalo :)

Свака част оном ко је престао. Али ја сматрам да дувански дим не смрди, осим оног устајалог.То и мени смрди као пушачу.

jednom u ns. u autobusu pored mene je sela devojka snimio sa je jos na stajalistu predivna mlada i zgodna ali se toloko osetila na duvan da covek glavu nije mogao okrenuti na tu stranu . :-( mada neosete se svi pusaci toliko naduvan . gore nego kad se covek oseti na znoj

jednom u ns. u autobusu pored mene je sela devojka snimio sa je jos na stajalistu predivna mlada i zgodna ali se toloko osetila na duvan da covek glavu nije mogao okrenuti na tu stranu . :-( mada neosete se svi pusaci toliko naduvan . gore nego kad se covek oseti na znoj

Да, одећа се осети и коса. Али то је устајали дим, мислим на дим цигарете док је запаљена.

Pusio sam 18 godina,ne pusim evo skoro godinu,smrad koji osetim kad udjem u kola u kojima se pusi mi je nepodnosljiv...promene se cula. Inace ovo mi je zivotni dogadjaj na koji sam ponosan jako,na sebe i na svoj karakter !!
Nema lepse stvari kad,kao ja pre dve nedelje,preronite bazen bez problema ;-).

kosto rekoh u naslovu tema za pusace , bivse pusace i one koji bi da predju iz jednog tabora u drugi .
ja sam 15 godina bio pusac sada vec 8 godina sa nepusac i to po onoj narodnoj poturica gori od turcina. strasno mi smrdi uzas nemogu da se nacudim kako mi to godinama nije smetalo
Ево ја не пушим најмање 5 година а био сам баш страствени пушач. После толико година ми не смрди дим кад неко пуши. Алиу ми смета што скоро сви пушачи су себични и пуше у присуству пушача где нема прозора у објекту а пикаваца на све стране. Некултуран народ.

Back