PUSA ILI POLJUBAC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
16.06.2008., 18:34
Banshee
Supermoderator

Učlanjen: 30.07.2004.
Citat:
Original postavio Banshee
[
...................................................................................................
bolje povedi racuna da ne menjas tudje postove ko sto sam te malo pre uhvatila da radis na nekoj temi jer si vec nekoliko puta opominjan od strane vise moderatora i jer to nije dozvoljeno.a ti se samo oglusuavaj o molbe...
....................................................................................................

1. u pravilniku piše da se tuđi postovi mogu mjenjati, ako se time ne mjenja značenje posta!!!

2. JA POŠTUJEM TA PRAVILA!!!!!!!

3. opet ti kažem, obriši mi onaj poen!!! zato što sam ga dobio bez razloga
...
..............................................................................................................

ako nekome promenis hrvati u srbi veoma si promenio znacenje,i to nije prvi put da ti se desava i nije dozvoljeno.
ne postujes pravila spamujes ceo forum.
i veoma si ga dobio sa razlogom.pazi sta radis,upristoji se i manje divljaj i spamuj i nece biti potrebe za ponovnim poenima.

:whistling::whistling::whistling::thumbdown:

Učlanjen: 27.07.2007.

--------------------------------------------------------------------------------

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Vređanje drugih članova
-------
Ovakvo izražavanje se neće tolerisati.
-------

Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

Problematičan tekst:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6828541

i veoma si ga dobio sa razlogom.pazi sta radis,upristoji se i manje divljaj i spamuj i nece biti potrebe za ponovnim poenima.

замисли када би то применили на Лорда и Даду:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

мање дивљај:rotf: :rotf: :rotf:
не спамуј:rotf: :rotf: :rotf: дежурни спамер нокшир
упристоји се:rotf: :rotf: :rotf::rotf: :rotf: :rotf:

стварно има ретарда на овом форуму више него што сам мислио:rotf: :rotf: :rotf:

ako nekome promenis hrvati u srbi veoma si promenio znacenje,i to nije prvi put da ti se desava i nije dozvoljeno.
ne postujes pravila spamujes ceo forum.
i veoma si ga dobio sa razlogom.pazi sta radis,upristoji se i manje divljaj i spamuj i nece biti potrebe za ponovnim poenima

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

знао сам да нешто није у реду али баш оволико

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

ЗДС,славонија,кјо,цроатин форце су до сада најмање 1000000000000000000000000
сваког Србина почев од Тесле ,Стефана Немање до Николе Пашића прогласили за хрвата

ово је за телевизију

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Učlanjen: 27.07.2007.

--------------------------------------------------------------------------------

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Vređanje drugih članova
-------
Ovakvo izražavanje se neće tolerisati.
-------

Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

Problematičan tekst:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6828541

шта је онда оно што ради Дада и онај шлогирани Лорд

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: уважавање на личну одговорност чланова :rotf: :rotf:

:stink:u najmanju ruku je bilo to....ali sta je sve bilo.....pa jos AZATHOTH kaze SAMO su rekli da Oluja nije bila etnicko ciscenje...ali eh ..pa mi znamo da jeste...pa sta ja hocu...pa to nije nista:otkacio: neveovatno

ајде ЛАКУ НОЋ
па надам се да ћу сутра да измеримо ја ДАДА и модератори чији је најдужи,пошто ја волим све да истерам до краја

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back