PURE LOVE

Ма да. Само што те две љубави никако не могу да обитавају истовремено у једном човеку!

Pa ne znam... uvek se prvo zaljubim pa zavolim (ili ne)... Mada...postoji jedan decko u koga nisam zaljubljena, a puno ga volim... Drug...sa kojim se ponekad ljubim...Ali samo drug!;):D

Da li vam se desilo da nekog zavolite, bas zavolite, a da se niste prethodno zaljubili?
I da ta ljubav traje li traje...

naravno da jeste...na zalost8-)
evo sad i pesme......tja.....ljigava sam kao...ni sama ne znam shta....8-)

ali,sto ti jednom rece......dzabe sva neznost ovoga sveta kada je on ne cuje,ne vidi i ne oseca..........ono sto je kod mene pure,kod njega je tamo neka krawa.....:|:|:|

Ne, ne nalazi se to samo u toj knjizi... ali je trenutno ta knjiga aktuelna.

Poenta je u tome da mi nekad mozemo zavoleti nekog, a da posumnjamo u tu svoju ljubav samo zato jer nemamo osecaj zaljubljenosti.

jeste jednom...prvo kad sam ga ugledala odmah sam osetila ljubav...tad to nisam znala...a onda sam pocela da se zaljubljujem u sitnice vezane za njega...kao se smeje,kako hoda,kako prica,kako me gleda...
i takav pocetak je najbolji,ali u mom slucaju najgori...jer se tesko gasi...

PURE LOVE - kao kapljice rose, kao prolećno sunce
asocira me na nomade razne, beduine i eskime, retke osobenjake, brvnara u šumi,
ne može to ovde u ovom smogu, pored tolikih Skandala, gužve u saobraćaju, ...

Па....не знам да ли је баш то (лепо би било да јесте), али такав је био стицај околности...вероватно зато што почетку није било физичке привлачности...а касније се разбуктала најжешће што може... (и то ми је чудно и обрнуто)...

Da znam za to. Moguce je tako nesto.
Mislim na kraju krajeva , uvek mora da prodje neki period zar ne? Inache bi sve bile ljubavi na prvi pogled. A to je onda ljubav zbog fizickog izgleda. A to i ne valja.
Tako da , ponekad se neka osobina zbog koje se ''zatreskamo'' u neku osobu , otkrije tek kasnije.Mnogo kasnije.Verujem da je tako nesto mogutje.

Ne, ne nalazi se to samo u toj knjizi... ali je trenutno ta knjiga aktuelna.

Poenta je u tome da mi nekad mozemo zavoleti nekog, a da posumnjamo u tu svoju ljubav samo zato jer nemamo osecaj zaljubljenosti.

Ovo mi je nazhalost poznato.....

...i shta onda? Trazhiti ljubav sa zaljubljenoshcu ili uzhivati u takvoj? :?

...ма потурили ми мангупи...а требало ми...кад се сетим да сам имао највише искључивих одговора у оном као тесту од свих у ближој околини...
...оно, решава неке дилеме...:wink:

Back