gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
baba?????:JoCk, će se šlAgirAm ....puuuu, puuuu, puuuuu, daleko bilo![]()
![]()
!!
Vi'š da se bliži noČ, stra', frka, panika, navika![]()
![]()
!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baba?????:JoCk, će se šlAgirAm ....puuuu, puuuu, puuuuu, daleko bilo![]()
![]()
!!
![]()
!!

SriĆo moja, da te ne znam, nama bi ti poverovoAlexanna:![]()
![]()
ko te dira nocu sunce malo...da te branim...
samo kazi
![]()
!!Ajd bWee nwe spominji!!lily-sid:...dobro vece radni narode, kako s' napreduje s' biznis... :razz:
...ima li novosti, oli neTko z'buSava...![]()
![]()
![]()
!!baba?????:Ajd bWee nwe spominji!!
Taman su zaboravile![]()
![]()
!!

:shock: meni ne verujes.... :shock: ..pa ti znas da ja tebe cuvam kao oci u glavi..baba?????:SriĆo moja, da te ne znam, nama bi ti poverovo![]()
![]()
!!
Jbt-e, sve GO materijalistalily-sid:...ta kak' zaboraFit...eheeeej...lowa je to... :wink:![]()
![]()
![]()
!!:shock: jel treba obezbedzenje da deluje.. :shock: ..da uteknem dok je vremebaba?????:Jbt-e, sve GO materijalista![]()
![]()
!!
...pa sade dal je GO oli nij'...treba utvrdiT...baba?????:Jbt-e, sve GO materijalista![]()
![]()
!!
8-) 
Ili si mislEla na jabukuAlexanna::shock: meni ne verujes.... :shock: ..pa ti znas da ja tebe cuvam kao oci u glavi..praseta :grin:
????
...ta niS se ne brini... Baki je tuj...sFe Ce on da sredi... :wink:Alexanna::shock: jel treba obezbedzenje da deluje.. :shock: ..da uteknem dok je vreme![]()

baba?????:Ili si mislEla na jabuku![]()
![]()
????
eto..nisam se ni naoruzala vec si me razoruzao... :shock: ...udaras na slabe tacke a??????/ :grin:baba?????:JoCk, će se šlAgirAm ....puuuu, puuuu, puuuuu, daleko bilo![]()
![]()
!!
![]()
!!
mislis...nekako mu ne pristaje sredjivanjelily-sid:...ta niS se ne brini... Baki je tuj...sFe Ce on da sredi... :wink:![]()
...rek'o pre nekako da ima iskustFa...![]()
![]()
![]()
![]()
VruČe vode imam i na česmiMaha-maja:Pa ondaK sta ti F.ali da predjes na nesto noVo ...npr.
![]()
![]()
!!
....mislim....znate
!!!...ta ume on sam' kad oCe... 8-)Alexanna:mislis...nekako mu ne pristaje sredjivanje...gde se pojavi... :shock: :shock: :shock:
Jel' ti to seja pričala il' sama nasluČivašlily-sid:...ta ume on sam' kad oCe... 8-)
???Udaro bi ja i po drugim tačkama, al' ne'š se primaknešAlexanna:eto..nisam se ni naoruzala vec si me razoruzao... :shock: ...udaras na slabe tacke a??????/ :grin:
!!Tužiču te mo-ojoj maamii, da znaš!baba?????:Udaro bi ja i po drugim tačkama, al' ne'š se primakneš![]()
![]()
!!

:grin: :grin: :grin:baba?????:Udaro bi ja i po drugim tačkama, al' ne'š se primakneš![]()
![]()
!!
baba?????:Ili si mislEla na jabuku![]()
![]()
????
![]()
Jbt-e!!!Alexanna::grin: :grin: :grin:
!!
!!!
!!Alexanna:Tužiču te mo-ojoj maamii, da znaš!![]()

МАНИЈАК:Nije ni čudo što si taka kad ti je mama manijak... 8-)![]()
![]()