angel 021
Domaćin
- Poruka
- 3.331
Maha-maja:.........necuuuuuu da budem drugaaaaaaaaaa
![]()
Dobro, de...slabašna sam na suze..
Ti si bre, prva kod onog drugog...a kod ovog prvog moreš biti druga, jer će mi padne roletna nagusto.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maha-maja:.........necuuuuuu da budem drugaaaaaaaaaa
![]()
Ti si bre, prva kod onog drugog...a kod ovog prvog moreš biti druga, jer će mi padne roletna nagusto.. 
baba?????:AleHana, pa ti igraš tenis![]()
![]()
???
!!baba?????:Da ne bijade KrAstače, osjetilo mi kaže da bi ste 'vako mogle do zorata![]()
![]()
!!
Jedva dočekasmo da nam padneš šaka
;-)Eeeee, pa mogao bi romane ispisati o izmicanjuangel 021:![]()
Jedva dočekasmo da nam padneš šaka
![]()
Al' na vreme se izmače 8-) i sad si viši od Himalaja u ovom okcu;-)
!!
!!baba?????:Eeeee, pa mogao bi romane ispisati o izmicanju![]()
![]()
!!
Eto, baš pre neki dan....kad sam joj izmako stol'cu, kak je pukla na gujicu![]()
![]()
!!
Tkoja?
Gukni, gukni...
da je malko gricnem 
Nemo da si taka!!angel 021:Tkoja?
Gukni, gukni...
da je malko gricnem
![]()
!!
!!Pa ne znam baš, obično posle takanja žeMskog ledŽnog dela.....dobijem neke.....'ebem li ga.....porive, pa malo teže zaspimangel 021:Bak, dušu...ćeš mi obrišeš leDžni deo 8-) pa da idem da lalkam 8-)
A posle tog, jedan kiss niz vetar, svima ;-)
!!baba?????:Nemo da si taka!!
Sirotica je sade ozledita.....a meni, kao najveĆijem i jedinom krivcu, zapala teška.....ali zato odgovorna dužnost, da mladu mi komšiku ponovo dignem na noge![]()
!!
Tako ti ja svako prepodne, rehabilitiram komšiku![]()
![]()
!!
kad dodžem k sebi 8-) ako dodžem
samo kraj herca 8-) ;-)Pa valjda meni trebaju ti vitamini i minerali!?!?angel 021:Tuj rabotu ću rešim sutrakad dodžem k sebi 8-) ako dodžem
![]()
Ne mo' me nosiš na duši..samo kraj herca 8-) ;-)
??baba?????:Pa ne znam baš, obično posle takanja žeMskog ledŽnog dela.....dobijem neke.....'ebem li ga.....porive, pa malo teže zaspim![]()
![]()
!!
Ću te ja samo ......ovaj, kissnem izdalje malo....zarad mira u .......![]()
!!
boljše bi ti bilo da me rehabilitiraš preventivno 8-) zarad mira 8-) angel 021:Tuj rabotu ću rešim sutrakad dodžem k sebi 8-) ako dodžem
![]()
Ne mo' me nosiš na duši..samo kraj herca 8-) ;-)
Niš' ne govori!!angel 021:A što se od ovi vitaminčići opušća i priviđa :shock: čudo jedno .. 8-)
!!baba?????:Niš' ne govori!!
Od samog pogleda počelo mi se svašta prividŽati.....i ledŽa, i rehabilitacija, i šušK, i .....i.....i ....![]()
![]()
!!
Alexanna: