Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baba?????:
Ti bWee k'o Osmi Putnik.....10 dana i mladunče Van......Pa nemo me za'ebavaš :lol: :lol: :lol: !!

Ili ti to o'š bizMis da mi pokvariš.....aaaaa, Tico :lol: :lol: :lol: ???

Ako bidne kod mene piksla 8-) , ću povučem reč 8-) Što ću povučem reč, ni po jada, al' što ću progovorim istinu.. :lol: :lol: :lol: Ima da navataš sve najboljšije ribe na Krsti.. :lol: :lol: :lol: dušu :lol: :lol:
Odo da ti na vreme kupim nešto za jačanje imuniteta :lol: :lol:

angel 021:
Ako bidne kod mene piksla 8-) , ću povučem reč 8-) Što ću povučem reč, ni po jada, al' što ću progovorim istinu.. :lol: :lol: :lol: Ima da navataš sve najboljšije ribe na Krsti.. :lol: :lol: :lol: dušu :lol: :lol:
Odo da ti na vreme kupim nešto za jačanje imuniteta :lol: :lol:
Jbt-e, čitaš mi misli :lol: :lol: :lol: !!

Taman 'teo to da ti predložim ..... 70-30......mislim da je pošteno, jel' :lol: :lol: :lol: ??
Pa kad ih zaokupimo ko pulini s dve strane :lol: :lol: :lol: !!

baki....
ovo mi lici ,da otvaras regularno firmu.... :shock:
jbt....mirise dobit 8-)
vidi...
svi znamo da imas dva sina :-D
evo ja imam sina....sto ce reci...neutralna sam....
mislim, ako treba knjigovodja....mali od kuhinje .....
a vala i do apoteke da potrcim , nece mi kruna s'glave pasti..... :-D :-D
za 10%.....a, moze ??

.. :-D ..Baba ??? :roll: Da nisaM MaTorKa :lol: kupila bi te za sVe pare :wink: :twisted:
OFako mogu samo da glediM i da se jeDim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IMG_0259.jpg

@AnHel......Jbt-e......Ću ti dadnem 90, al' u ...... znaš ti šta :lol: :lol: :lol: !!

@bObO.....imaš posel zagarantovano, a mogla bi se i AnHela malo ugleda :lol: :lol: !!

@Maho.....ne bacaj pare, ja sam ti za na kratke staze......al' laganOOOO :lol: :lol: :lol: !!

p.s. stiže mi neka dŽumla, na kaVu, a baš bi voleo da pokrijem neke sitnice sa Vami :lol: :lol: !!

baba?????:
@AnHel......Jbt-e......Ću ti dadnem 90, al' u ...... znaš ti šta :lol: :lol: :lol: !!

@bObO.....imaš posel zagarantovano, a mogla bi se i AnHela malo ugleda :lol: :lol: !!

@Maho.....ne bacaj pare, ja sam ti za na kratke staze......al' laganOOOO :lol: :lol: :lol: !!

p.s. stiže mi neka dŽumla, na kaVu, a baš bi voleo da pokrijem neke sitnice sa Vami :lol: :lol: !!
:shock: eto tiga saD... :? a tamaN smO poceli.... :lol: :lol: :lol:

bobanap:
baki....
ovo mi lici ,da otvaras regularno firmu.... :shock:
jbt....mirise dobit 8-)
vidi...
svi znamo da imas dva sina :-D
evo ja imam sina....sto ce reci...neutralna sam....
mislim, ako treba knjigovodja....mali od kuhinje .....
a vala i do apoteke da potrcim , nece mi kruna s'glave pasti..... :-D :-D
za 10%.....a, moze ??

Možno, ako podeliš s radišom njegovih 10%
U moje niko da ne dira 8-) , pos'o je to, bre :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back