Pupovac: Napravljen je prvi korak, na njemu se ne sme stati.

Ja ti govorim o jna.Ja sam tamo dosao zbog toga sto ste napali vojsku.Ta vojska me prebacila iz Makedonije vama u goste.Dosli spasili vojsku u Zadru i otisli dalje.Kazes da si bjezao ispred jna.Sigurno onda znas kako je bilo srpskim civilima koji su bjezali od HV u oluji.Isti je to osjecaj.Hajde mi daj primjer gdje je avijacija jna dajstvovala po koloni civila.Kako opravdavas desavanje na petrovackoj cesti?Gadjate civile u drugoj drzavi.
Čuo sam za tu petrovačku cestu, ali što se zbilja desilo ne znam. Možda je netko zapucao na avion iz straha, ne znam, s ovaj odgovorio. Zbilja ne znam, nagađam. Sve je moguće.. BiH je pozvala HV u BiH...

Čuo sam za tu petrovačku cestu, ali što se zbilja desilo ne znam. Možda je netko zapucao na avion iz straha, ne znam, s ovaj odgovorio. Zbilja ne znam, nagađam. Sve je moguće.. BiH je pozvala HV u BiH...
Vidi nemam sta sa tobom vise da raspravljam.Ja imam sazaljenje prema tebi i svim civilima koji su prezivjeli strah kada smo krenuli u ofanzivu i deblokadu kasarni.Ti nemozes da budes objektivan ni za petrovacku cestu.Znaci mi smo trebali kada je god pucano na nas iz nekog hrvatskog sela iz straha da pobijemo sve zivo u tom selu.

Cuj Tudjman se odrekao tih planova.
Mjesas sukobljavanje sa JNA i Srbima iz Hrvatske.To je na pocetku rata bilo odvojeno.Ubrzo je postalo sjedinjeno.Ti gledas subjektivno.Ja pokusavam da budem objektivan.Svjestan sam je da je bilo srpskog bahacenja i srpskih zlocina.Da li si ti svjestan hrvatskih zlocina?
Ne kažem ja da smo mi bezgrešni. Nismo. Ali obje strane se trebaju saslušati. Ako je bilo kakvih zločina, treba odgovarati za njih. Ali s druge strane, rat je... Jbg... Ne možeš očekivati da će se svi držati pravila. Pogotovo ako je netko izgubio voljenu osobu...

Vidi nemam sta sa tobom vise da raspravljam.Ja imam sazaljenje prema tebi i svim civilima koji su prezivjeli strah kada smo krenuli u ofanzivu i deblokadu kasarni.Ti nemozes da budes objektivan ni za petrovacku cestu.Znaci mi smo trebali kada je god pucano na nas iz nekog hrvatskog sela iz straha da pobijemo sve zivo u tom selu.
👍

Srbi iz RH su očito naučili da je Zagreb mjesto gdje trebaju pričati, a ne Beograd.
I to je ono što boli Vučića i Dačića, jebbe se njima za Srbe iz RH, odnosno, njih zanima samo kako mogu preko njih dobiti domicilne političke poene.
I debil avarski te začeo, onako usput, da ne misliš da ostajem dužan

Nisi ti nikakav avar. Ti si kao i mnogii tvoji sunarodnici, pokatoliceni Srbiin. Sto bi se reklo, najagori otpad naseg naroda. A to kako je rat poceo, to je kada ste poceli da ponovo kao 1941. godine poceli da napadate Srbe, ove pravoslavne, da se ne pronadjes tu slucajno. Samo za razliiku od tog perioda kada ste ih nesmetano klali, sada su vam ti Srbi uzvratili. Prvi put u vasoj krvavoj istoriji na vasa klanja neko vam je uzvratio. Zato i danas cvilite i glumite velike zrtve.

Back