“Punto“ krenuo!

Ne verujete propagandi, lažu demonkrate, nema punta, nema proizvodnje, ne radi zastava, prevareni smo, tadiću ostavka! Vojislave vrati se!:mrgreen:

150150501505405050105105.jpg

Izvisili

Iako je mesecima najavljivano potpisivanje predugovora za kupovinu „Zastavinog“ “punta“, juče je potpisano samo pet ugovora za prvih pet kupaca. Ostali su upisani na listu čekanja sa neizvesnim rokom isporuke

BEOGRAD - Od dugo najavljivanog početka potpisivanja predugovora za kupovinu „srpskog punta“ iz „Zastave“ s popustom od hiljadu evra uz zamenu za staro vozilo, juče nije bilo ništa, jer je samo pet kupaca uspelo da sedne u novo vozilo, dok su ostali stavljeni na spisak za čekanje!
Dok su ministri Mlađan Dinkić i Oliver Dulić u društvu Đovanija de Filipisa u salonu „Delte M“ na Novom Beogradu juče zadovoljno predstavljali blagodeti reciklaže starih vozila za novi „srpski brend“, ostala četiri ovlašćena distributera trpela su bes razočaranih građana, koje su morali da vrate „peške“ jer nisu imali nijedan primerak „punta“.

U predstavništvu „Zastava lajf kju kar“, jedinom distributeru „Zastavinih“ vozila u državnom vlasništvu, kažu da najverovatnije vozila neće ni dobiti, pa će 3.700 prijavljenih kupaca morati da se prebace na spiskove kod privatnih distributera.

- Iz „Zastave“ smo samo dobili nalog da pravimo spiskove kupaca. Sve ostale informacije smo skidali sa sajta Ministarstva ekonomije. Nismo dobili nijedno vozilo, a izgleda da ga nećemo ni dobiti. Upravo sam došao iz Kragujevca, gde sam pokušao sam da saznam kada ćemo dobiti vozila, ali niko nije hteo da me primi. Čuo sam da je iz „Zastave“ izašlo samo pet „punta“ i da su sva završila kod „Delta M“. Niko drugi nije dobio ni jedno vozilo - kaže Aleksandar Zečević, direktor „Zastava lajf kju kar“ u Beogradu.

On ističe da očekuje da će kupci, kad saznaju da će morati da se prebace na spisak kod privatnika, doći da ih biju.
- Ja ne znam šta da im kažem kad budu došli po obećano vozilo. Ne možemo da potpisujemo predugovore kad nemamo vozila. Mogu samo da ih šaljem na treći sprat kod De Filipisa, pošto je on ovde kod nas u zgradi - kaže Zečević, i dodaje da se prvi kupac sa spiska juče ujutru vratio kući vrlo razočaran.

Da su se u „poslu veka“ izgubili i oni koji bi trebalo da su najupućeniji, potvrđuje to što je generalni direktor „Zastave“ Zoran Radojević juče odbio da odgovori zašto su njihovi prodajni saloni ostali prazni, iako se „punto“ montira u njihovom pogonu.
- Za sve informacije se obratite Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja i kompaniji „Fijat automobili Srbija“, pošto ja nisam ovlašćen da dajem informacije - kratko je rekao Radojević.

Najupućeniji u distribuciju „punta“ juče su bili u „Delti M“, firmi koja je jedina imala privilegiju da kupcima uruči pet novih vozila.
- Đžentlmenskim sporazumom između ovlašćenih distributera „punta“ bilo je predviđeno da se građanima dostavi 3.000 vozila tokom ovog i narednog meseca na taj način što će svi dobiti jednak broj vozila. Međutim, procenjeno da je bolje da se isporuke vrše u skladu sa interesovanjem građana, odnosno da najveći broj dobije onaj distributer kod koga vlada najveće interesovanje. Mi smo juče isporučili pet „punta“ klijentima, iduće nedelje ćemo isporučiti još 92 vozila, a u toku aprila i maja planiramo isporuku 576 „punta“ - objašnjavaju u „Delta auto-moto“ i dodaju da se čak 70 odsto zahteva odnosi na popust od 1.000 evra.
http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-16-04-2009/izvisili

ДАЧО ЗЕМЉАЧЕ.............НЕ БУДИ ЛУД........ТЕРАЈ СИ ТИ СВОЈУ КОРСУ!!!:ok::ok::ok:

П.С.
КОЈИ ВОЈИСЛАВ!?
:think::mrgreen:

Динкић се уби од аплаудирања кад је "сретни добитник" успео да стартује мотор Пунта ...

:rotf::klap::klap::rotf:

Продаја иде само преко Мишкове Делте ...

Косово је Србија, све остало је Делта ...

Dakle ništa.... Zato i pljuješ po Puntu. Kiselo grožđe, a?

Уопште не разуме ни мотив, а ни питање ...
Какве везе има шта ја возим и да ли возим и какве то везе има са тобом и Пунтом ???
Могу да те слажем, а и да ти кажем истину ...

Ал' ајд да ти изађем у сусрет ...
Возим Пасат cl 2.0 караван,1994.

И не бих га мењао за Пунта бар још 3-4 године ...

Back