Punite li tudje fizidere?

kako to mislis da li me privlace mlecni proizvodi u tudjim stanovima? sa koje teme je to:lol:
mi smo ove zime napunili frizidere sebi i roditeljima, kupili svinjske polutke (5 kom za 3 porodice), napravili cvarke i kobasice svima, meso je u pacu jos 2 nedelje pa na susenje :D

punim..moj frizider, i frizider mog starijeg sina.
niko ne pati, sve je bash kako treba:)

i ja i ni hvala da mi kazu
e nikom ovo nisam rekla,samo vama,a bas me to zaboli.mislim ne radim ja to za hvala,nego zato sto mrzim da piju kafu ujutru na prazan stomak,a znam da im je prazan frizider i uvece ih mrzi da dodju da jedu nego jedu keksa
al brate,valjda se zna red,neko ti nesto donese,ti pokazes da ti je drago
znaci samo vama..:tajna:

e nikom ovo nisam rekla,samo vama,a bas me to zaboli.mislim ne radim ja to za hvala,nego zato sto mrzim da piju kafu ujutru na prazan stomak,a znam da im je prazan frizider i uvece ih mrzi da dodju da jedu nego jedu keksa
a pa meni kazu hvala. i za dzak krompira, a kamoli za meso i maslinovo ulje:lol:

kod mojih se sve nekako podrazumeva,sto je to ruzno :(
a nije da se nisam potrudila oko vaspitanja
kod mene se podrazumevalao dok smo ziveli zajedno.
ona sam objasnila da je ljubav majke sve veca sto je udaljenost izmedju nje i dece veca..:lol:
vise se nista ne podrazumeva:)
ali znas sta smoki, ni ja mojim roditeljima nisam nista podrazumevala..tako da..to bi bilo to.

- - - - - - - - - -

jbt ne mosh ni ko covek otvoreno da pricas o sexu nego kenjas..:rotf:

Rokfor, majtag, kabrales npr treba da se čuvaju kući, eventualno kod osobe koja zna da ih skladišti :lol:
Kiselo mleko, pavlaka i ostale jeftine đakonije, možete lagerovati bilo gde, nije šteta ni ako propadne, a najčešće-neće da se baci :lol:
Toliko o mlečnim proizvodima.
Ah, da paziti da udomitelji nemaju kvrc netolerancije na laktozu.
:lol:

jok, praznim ih. :mrgreen:

Ludaco.

- - - - - - - - - -

Vidi, da bez toga ne mogu, ne bi bili. Podseca me to malo na moju babu kad smo bili mali, svaki vikend, ali svaki, kod nas u kucu, da kao nesto dovede u red I nahrani decu. Pa hebiga, ziveli smo mi I od ponedeljka do petka. I sad shvatam koliko je to mojoj majci islo na nerve. Jedini problem je sto sam ja par puta primetila da I moja to isto pocinje tako da radi, msm, to preslaganje I punjenje, I kad sam joj rekla da postaje ko baba, naljutila se.

Back