PUNIŠA RAČIĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Katolicanstvo je u odnosu na pravoslavlje sekta. Najstariji hriscanski manastir nalazi se kod Damaska u Siriji.U njemu se Ikonopis nalazi sa desne strane kao kod pravoslavnih crkava, ikone su radjene kao kod pravoslavnih crkava, apsolutno svi verski simboli istovetni su pravoslavnim. Ako hoces da i dalje lupetas gluposti, onda ih potkrepi nekim cinjenicama, nemoj samo da citiras druge pa makar oni bili i verski poglavari... pa nek bili Hitler Jugend u mladosti kao sto vam je ovaj aktuelni Papa

sta da podkrijepljujem?

pa ko je danas najveci tatamata sto se tice
krscanstva ako ne danasnji papa.
krscanski pa i politicki centar danasnjeg svijeta je u VATIKANU.

ko je cuo za tamo nekog ruskog patrijarha?
i koji on ima znacaj spram jednog pape u vatikanu..

ja mislim da to sve nedvomisleno pokazuje
tko je tko danas u krscanstvu.

amen i amin.

Ovde se, ipak, otišlo predaleko. Puniša Raćić - vitez. :shock: :confused: Radić i društvo jesu - smeće (ma šta neki (Hrvati) o dotičnima mislili). Ali, Puniša, jedan krajnje mutan tip... A postoje i indicije (nedokazane) , da je zapravo iza svega ovoga sam kralj Aleksandar. I, Račić je posle imao posebno privilegovan tretman u zatvoru. Mislim, stvarno, ljudi...

E Милунка Савић samo da ti kazen da si mi nedostajala pre nego pocnem da komentarisem ovo st si napisala . Ti o ovome pises kao neko ko je savremenik cika Punisi , zavere , mutan tip , nedokazano , privilegije u zatvoru pusti pametovanje i holivud . Ako ces vec da se pravis bistrica onda se drzi istorije , kralj i zavera pa njega ubise ti isti zaverenici .

razumem ja tebe
nije vazhno sta kaze vrhovni organizator orgija nad muskom decom:mrgreen:, mada nisam cuo da se nekada tako izjasnio ali nema veze
svako ko ne priznaje veru tolikog broja ljudi, ne priznaje vise od pola sveta, pa sta o takvima govoriti uopste?? i o njihovim namerama isto.
bolje se ne rukovodi takvim budalastinama, bijes tudje bitke

ma pricamo samo.
viruj mi,da se mene pita,ja bi zabranio sve te
dekadentne crkve,i rimokatolicku i pravoslavnu,a o islamu da i ne govorim.

vijere danas a i prije su samo dijelile ljude,nikad
ili skoro nikad ih zbliznjavali.

one su u najmanju ruku DVOLICNE i LICEMJERNE.

ja sam gotov sto se tice katolika i pravoslavaca na "ovoj temi".

.

Rimske pape su tokom istorije imale više sličnosti sa cezarom nego sa prvobitnim hrišćanskim sveštenstvom, kao i izvorima hrišćanstva...

Tako da ih više smatram dobro očuvanim reliktom Starog Rima, nego nekim izvornim hrišćanskim nosiocima...

Slično kao i vaseljenska patrijaršija, samo što je taj relikt slabo očuvan....

@klikk
Ružno i bezobrazno je vaditi nečije reči iz konteksta, gde dobijaju sasvim drugi smisao i sadržaj, od prvobitne namere.....

ali nije ružno napisati da treba pobiti cijeli jedan narod jel?

koji kontekst jbte, može postojati da bi se opravdalo takvo što??

vjerujem da bi i hitler da mu se sudilo izjavio da su njegove riječi o konačnom riješenju samo izvađene iz konteksta..
pa ti prosudi...

ma pricamo samo.
viruj mi,da se mene pita,ja bi zabranio sve te
dekadentne crkve,i rimokatolicku i pravoslavnu,a o islamu da i ne govorim.

vijre danas a i prije su samo dijelili ljude,nikad
ili skoro nikad ih zbliznjavali.

one su u najmanju ruku DVOLICNE i LICEMJERNE.

ja sam gotov sto se tice katolika i pravoslavaca na "ovom temi".

bravo! dosta o fanaticima
i ja sam gotov za danas, idem da gledam tv;)

jedini FASISTA I SHOVINISTA si ti bogarte.

Покажи мој фашизам и шовинизам. Ја твој(е) већ јесам.

sve sto meni prebacujes ti profesionalno
predstavljas ovdje sa svojim jeftinim velikosrbskim shovinizmom.

Мораћеш макар да признаш да није "јефтин". :) Ипак је упакован у неку фину и скупу фолију, зар не?

А великосрпство не мора да буде шовинизам, може да буде и интеграционизам. Док је усташтво ипак само шовинизам, и једино шовинизам.

i da imalo moderacija se drzi svojih poglavlja,
ti i slicni tebi bi trebali dobiti ban.

За-Дом-Спремни, нема на основу чега. А и стварно би била весела ситуација да се на форуму окупи екипа попут тебе, Руфима, фолиранта и сличних.

И тиме - молим да се то до краја схвати - не атакујем на твоју личност, нити чак сматрам да стојиш иза свега онога што напишеш. Нападам и осуђујем твоје активности на форуму, које су деструктивне и могу се подвести под "троловање". Можда је теби забавно да за*ебаваш Србе, а и њима да за*ебавају тебе, али тиме се срозава ниво дискусија на ниво дебилизма, и то је највећа штета. Ево, тема о војводини, и тема о Рачићу, а ни на једној се након твојих упадица не расправља о чему треба, него о пореклу Срба и Хрвата, а ево сад дођосмо и до Исуса и св. Петра. Знаш ти добро шта радиш, немој се правити наиван.

sta da podkrijepljujem?

krscanski pa i politicki centar danasnjeg svijeta je u VATIKANU.

ko je cuo za tamo nekog ruskog patrijarha?
i koji on ima znacaj spram jednog pape u vatikanu..

ja mislim da to sve nedvomisleno pokazuje
tko je tko danas u krscanstvu.

amen i amin.
Sustina katolicke vere i jeste u tome da pokaze koliko je silna, a sa duhovnoscu ima veze koliko i ja sa Pigmejcima. Ako se jacina jedne vere dokazuje time ko se vozi u staklenom automobilu i salutira kao don Korleone zaglupljenim masama...onda si ti verovatno u pravu... ali na tvoju zalost vera je nesto sasvim drugo, nesto sto je vecini katolika nejasno.A ruski patrijarh se zove Aleksej, i pogodi sta...ne vozi se u staklenjaku :)

ali nije ružno napisati da treba pobiti cijeli jedan narod jel?

koji kontekst jbte, može postojati da bi se opravdalo takvo što??

vjerujem da bi i hitler da mu se sudilo izjavio da su njegove riječi o konačnom riješenju samo izvađene iz konteksta..
pa ti prosudi...

smiri se klikk, nisi skontao sta je pisac hteo da hoce:-)
nije pozivao na linc nego pravio paralelu
bzvz da se uzbudjujes oko toga
ionako je rec o fanatizmu, ne vredi raspravljati

E Милунка Савић samo da ti kazen da si mi nedostajala pre nego pocnem da komentarisem ovo st si napisala . Ti o ovome pises kao neko ko je savremenik cika Punisi , zavere , mutan tip , nedokazano , privilegije u zatvoru pusti pametovanje i holivud . Ako ces vec da se pravis bistrica onda se drzi istorije , kralj i zavera pa njega ubise ti isti zaverenici .
Upravo ja se držim istorije, a vi širite legende i mitove. "Vitez"... 'Ajde molim te. Opet pokazujete koliko ste neozbiljni, nezreli. Što se tiče ubistva kralja, i tih "veza"...Tu nema ništa nejasno sem za površne, koji "jedu sve što leti", kao što ste vi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back