Pun park devojaka

Je l' si stvarno toliko glup, ili se pretvaraš?

Pa valjda pričamo o RAZGOVORU, konverzaciji, je.bote! Rekao sam - ispališ foru, ona se primi, da ti broj a onda je User rekao - da, ali ljubomorna drugarica je odvuče u kupatilo ili WC (je.be mi se, ne detaljišem toliko oko toga gde su WC šolja, lavabo, kada i djakuzi kao ti, nisam debil) i odgovori od toga!

Ako te ispali - ispalila te, nemaš više šta da tražiš, kao što sam već napisao. Ili možeš eventualno da budeš uporan... ali to je druga priča, koja zahteva mnogo inteligencije i strpljenja.

Smorilo me ovo više, raspravljam sa decom koja žensko u životu nisu videla o ljubomornim drugaricama i odbijanju. Bolje da sam uzeo Bravo girl - najnovije izdanje, bilo bi manje ubistveno.

Ajde, dovidjenja

Npr:
Ispali te jedna devojcica, i posle nekog vremena se sretnete u gradu... kroz setnju...
Pitanje za sve:
Sta ce ona reci drugarici o vama?

P.S. moja vizija devojcice je (pizdre od 15-20godina)

Onog trenutka kad bude prestao da te boli ****** šta će ko reći o tebi, možda ćeš i smuvati nešto.

Do tad - budi uplašen, jednosmeran i sj.eban. Ali mene ne smaraj svojim glupostima.

Toliko.

Npr:
Ispali te jedna devojcica, i posle nekog vremena se sretnete u gradu... kroz setnju...
Pitanje za sve:
Sta ce ona reci drugarici o vama?

P.S. moja vizija devojcice je (pizdre od 15-20godina)
95 posto ce reci drugarici da si mentol, i da te ona ispalila itd. Sto u startu ima lose posledice ;).
Jedine devojke koje nisu takve su onih 5 posto koje su u dusi dobre, ali te su prava retkost :)

Pfilozofer seres kao onaj tvoj klon danijel. Oladi malo, niko ne veruje tvoje trolovse price ;)
Ti ako si uzeo broj nekoj medju drugaricama, ja sam predsednik Amerike :lol:
Lupas gluposti, userfriendly ti je lepo rekao ;)

Kakav klon Danijel? :confused:

Pa, ti ipak nisi predsednik Amerike. Dobro, glup jesi, to ne osporavam. Da, uzeo sam, više puta. Nešto ti je čudno? Sve polazi iz uma. Nismo svi jednako nadareni. Čak su mi nekoliko puta i same tražile broj, u društvu svojih drugarica. :)

Userfriendly-ijeva inteligencija se zaključuje po njegovom načinu pisanja. On nikad ni ne bi mogao da uzme broj nekoj bez spleta srećnih okolnosti. Rekao bih da to važi i za tebe. :)

Pozdrav

Kakav klon Danijel? :confused:

Pa, ti ipak nisi predsednik Amerike. Dobro, glup jesi, to ne osporavam. Da, uzeo sam, više puta. Nešto ti je čudno? Sve polazi iz uma. Nismo svi jednako nadareni. Čak su mi nekoliko puta i same tražile broj, u društvu svojih drugarica. :)

Userfriendly-ijeva inteligencija se zaključuje po njegovom načinu pisanja. On nikad ni ne bi mogao da uzme broj nekoj bez spleta srećnih okolnosti. Rekao bih da to važi i za tebe. :)

Pozdrav

:hahaha:
Decko,decko pa ti nemas pojma :). On i ja smo za razliku od tebe u realnom vremenu i prostoru. A meni je licno uspealo da uzmem broj ali opet kazem sanse su male i nije vredno truda. Dok ti ovde prosipas gluposti, za kkoje ce ti vecina muskaraca reci da su gluposti. Sta svi su glupi samo si ti eto pametan :dontunderstand:. oni svi ne znaju tako proste stvari a ti ovde u dva posta resio svu filozofiju?
Spusti se na zemlju covece ;)

95 posto ce reci drugarici da si mentol, i da te ona ispalila itd. Sto u startu ima lose posledice ;).
Jedine devojke koje nisu takve su onih 5 posto koje su u dusi dobre, ali te su prava retkost :)

Bas tako!

Filozofe jedi govna!
Cuj sabana, ispalis foru i ona se primi....znaci mora da se primi? oce *****! Ako kazes nesto sto joj se i svidi opet ce te sutnuti!

P.S. Filozofu izgleda sve u zivotu ide ok ruke, on se uhvati za ***** a ono se pretvori u zlato...da mi je njegov mozak samo 2 dana da se odmorim! :worth:

Decko,decko pa ti nemas pojma :). On i ja smo za razliku od tebe u realnom vremenu i prostoru. A meni je licno uspealo da uzmem broj ali opet kazem sanse su male i nije vredno truda. Dok ti ovde prosipas gluposti, za kkoje ce ti vecina muskaraca reci da su gluposti. Sta svi su glupi samo si ti eto pametan :dontunderstand:. oni svi ne znaju tako proste stvari a ti ovde u dva posta resio svu filozofiju?

Ma pusti filozofa...on je izgleda pola musko pola zensko....tj ima onih zenskih osobina cim pogleda jedan film odmah sanja da ce njemu/njoj biti tako...

Na ovom svetu postoje dva tipa ljudi:

Prvi - oni koji koračaju izvan ustaljenih granica, razmišljalju šire, osećaju jače - oni koji usmeravaju druge ljude i okolnosti.

Drugi - oni koji koračaju u okvirima ustaljenih granica, sprečeni svojim osobinama - razmišljaju uže, žive samo u svetu koji im je nametnut - oni koji dozvoljavaju da ih drugi ljudi usmere i okolnosti usmeravaju.

Ja spadam u prvu grupu. Vas dvojica u drugu.

U tome je cela poenta.

I da, još uvek si neprosvećen, jer ne shvataš da tvoja i njegova realnost nije ista kao moja realnost, i da se ljudi razlikuju. Razlika je osnov sveta, zar to nije divno?

Fidomeme - pričali smo o devojci koja se primila, fora je tu samo kao supstrat - razumeš, primila se, započeli ste razgovor i uzimaš joj broj. Onda je drugarica odvlači i sabotira. To je HIPOTEZA, dečače. Je l' moguće da si tako tupav? I dalje ne shvataš ni reč od onoga što sam napisao... bukvalisto... takve poput tebe bi trebalo staviti u neku prostoriju i lečiti od bukvalizma...

Neverovatno je kako slabašni ljudi ispolje sve svoje frustracije kad im dokačiš bolno mesto.

Kao da smo svi osudjeni na prosečnost, poput njih. To je tako... žalosno.

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH

Lol - istina boli, je l' da? :) Ne pretvaraj se da si nešto što nisi, onda. Jer ovde glumiš anarhistu - a u stvari si društveni parazit kao većina. Pomiri se sa tim.

Uzmeš broj dok razgovaraš sa njom i dok stoji pred tobom, pod uslovom da te ne odbije. Nemoguće da si tako glup? Jer nešto ne verujem da je drugarica odvlači u kupatilo dok traje vaš razgovor...

A sad, da li će ti dati broj ili ne - to je već pitanje tvojih psiho - fizičkih sposobnosti s kojima ja nemam ništa. Nismo svi isti, na kraju krajeva. U svakom slučaju, ako primenjuješ način razgovora ekvivalentan ovom na forumu u realnim situacijama - onda će ona sama pobeći u WC pred tobom. Ne treba joj nikakva drugarica. :)

Molio bih te da ne budeš toliko zatucan, i da TI prestaneš da ispaljuješ te naučno - fantastične priče ovde po forumu. Nalaze ljudi devojke i po manjim gradovima, i to sjajne devojke, nego si ti uvek specijalan slučaj i opravdanje za svoju nesposobnost nalaziš u drugima.

Zato ti je bolje da je.beno ućutiš. Budi srećan što uopšte razgovaram s tobom, nisi nešto dostojan pažnje, al' ajde, da ti učinim.
:hahaha:Koji anarhizam i koji paraziti? Covece tako stoje realno stvari,ovako se ponasa svaki normalan covek kao ja, sta sada tu prosipas neke price i fore iz fimova o startovanju? Ja priznajem da ne mogu da smuvam copor riba i ne trudim se,sve sto sam do sada imao ili su one mene startovale ili su preko drugarica mi namestili. Ja kapiram kako to funkcionise ali nemam tu harizmu ni lepotu kada pridjem da cela grupa svrsi i da mogu da doskocim svakoj. Kao sto rekoh imam drugara koji to moze,ali on je bolid i ponasa se kao da ih mrzi,kao da je dosao da im **** mater i dokaze da su glupe i ode.
Ma pusti filozofa...on je izgleda pola musko pola zensko....tj ima onih zenskih osobina cim pogleda jedan film odmah sanja da ce njemu/njoj biti tako...
pa manje vise svako ko ti prosipa neku mudrost i fore koje su slicne onim koje se mogu videti na filmu blage veze nema o tome. Samo manje psuj da te moderator ne banuje.;)
Tako je! :ok: Da je to tako lako svaka budala bi imala ribu!
Neverovatno je kako slabašni ljudi ispolje sve svoje frustracije kad im dokačiš bolno mesto.

Kao da smo svi osudjeni na prosečnost, poput njih. To je tako... žalosno.

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
Jedini ko je fustriran si ti. Sa tobom covek ne moze ni da prica,a da ne pocnes da sizis i vredjas. Nikom nisi dotakao nikakvu tacku vec nas nerviras svojim bolidskim ponasanjem da si popio svu pamet sveta,kao da imas 60 godina zivota iza sebe i svo zivotno iskustvo. Umesto da razmenimo misljenje ti dodjes da se svadjas. Nismo svi uvek u pravu, treba prihvatiti nekad i tu cinjenicu i tudje misljenje ako moze da ti koristi!;)

Poslednja izmena:
Ja vredjam?

Koliko mi se čini, ti si prvi upotrebio reč "bolidu". :) Toliko o tome.

Tačka nepodudarnosti je u tome što ja smatram da se broj može uzeti i riba može smuvati i dok je u društvu svojih drugarica, a ti (a koliko vidim i još neki ovde) si sa tim imao negativnih iskustava, pa ti činjenica da je nekom to pošlo za rukom izgleda nerealno, ne možeš da prihvatiš da je to ipak moguće i da je problem u tebi - pa vredjaš... radio si to sto puta do sada... a ja frustracije te vrste koje neko ispoljava ne lečim, ali sebe moram da odbranim... a ako forama iz filmova smatraš osvajanje ribe dok je u društvu svojih drugarica, onda - bez uvrede - nisi normalan.

Ja vredjam?

Koliko mi se čini, ti si prvi upotrebio reč "bolidu". :) Toliko o tome.

Tačka nepodudarnosti je u tome što ja smatram da se broj može uzeti i riba može smuvati i dok je u društvu svojih drugarica, a ti (a koliko vidim i još neki ovde) si sa tim imao negativnih iskustava, pa ti činjenica da je nekom to pošlo za rukom izgleda nerealno, ne možeš da prihvatiš da je to ipak moguće i da je problem u tebi - pa vredjaš... radio si to sto puta do sada... a ja frustracije te vrste koje neko ispoljava ne lečim, ali sebe moram da odbranim... a ako forama iz filmova smatraš osvajanje ribe dok je u društvu svojih drugarica, onda - bez uvrede - nisi normalan.

Ti si me isprovocirao da ti to kazem,tako da si ti prvi poceo. Nisam rekao da je to ne realno. Realno je ako si harizmatican i ako bas dobro izgledas,za ostale smrtnike to je skoro ne moguce. Jesi sada ukapirao? Ja ne vredjam nikog od kako sam zamenio nick,samo ko mene prvi uvredi ja moram da se odbranim. Ako dobro izgledas mozes da kazes sta god hoces,ali bilo sta i smuvaces ih. Kada si obican covek tu je citava nauka i ogroman broj prepreka. Svaka tebi cast ako ne lazes,ali nemoj nam soliti pamet ako tebi ide kad to za nas ostale ne vazi. Drugo je veliki,a sasvim drugo mali grad i mentalitet ljudi.

msm taj tvoj fazon moze i da upali ako je devojka mladja od tebe 3+ godina,ali to je ispod casti svakom.logicno je da ces da trazis nesto godinu dana mladje ili tvoje godiste jer je sve mladje prelako i ispod casti. Mi pricamo valjda o ozbiljnim stvarima, a ne o muvanju klinki?

Shetaju, pokazuju se, uzivaju...
Shto su slobodne?
Paa, u mom odeljenju je uvek bilo vishe slobodnih nego zauzetih devojaka... a i cini mi se da je tako svugde... pa, ono, kad je situacija vec tako... hmm... brojcano u tvoju korist, sh'o ne pridjesh, fra'eru? :D

da svi samo drve do najsitnijih delova
a reshenje problema ostaje na istoj udaljenosti

Pa ako neko drvi do najsitnijih delova - valjda uspe da dodje do suštine problema?

I reci samo šta je to što je ostalo nerešeno? Zašto devojke idu u čoporima bez momaka?

Pa to možeš (kao i sve slične situacije u životu) rešiti samo postavljanjem pitanja predmetu problema, u ovom slučaju tim devojkama. A forum je stvoren za diskusije... u svakom slučaju, vrlo hrabra izjava nekoga ko u prvih nekoliko hiljada svojih postova nije ni pokušavao da reši neki problem, već je spamovao bez premca. :)

Nemojmo...

Back