Pun park devojaka

same su jer je devojkama usadjeno u svest da mushko treba da pridje njima, a da one samo treba da daju suptilan znak odobravanja. Al mushki ne prilaze jer su njima s druge strane sistematski usadjivani kompleksi od faila (moj ortak koji ce sad 19 godina nije u zhivotu prishao devojci jer kako sam priznaje ima neki neobjashnjiv strah od NE) i tako dobijash jedno vrzino kolo :) Nesreca u svemu ovome je shto se to na devojke mnogo gore odrazi vremenom.

same su jer je devojkama usadjeno u svest da mushko treba da pridje njima, a da one samo treba da daju suptilan znak odobravanja. Al mushki ne prilaze jer su njima s druge strane sistematski usadjivani kompleksi od faila (moj ortak koji ce sad 19 godina nije u zhivotu prishao devojci jer kako sam priznaje ima neki neobjashnjiv strah od NE) i tako dobijash jedno vrzino kolo :) Nesreca u svemu ovome je shto se to na devojke mnogo gore odrazi vremenom.

Pa da to je ono strah od ispale

mnogo ga drvite. Ja vam kazem da tesko mozete nesto da smuvate sa startom u klubu ili diskoteci. Ne pali! Jedino u klozetu dok se sminkaju ili ispred ako ih uspete intelektualno da ih nadjebete u mozak (da ih uvredite,pa da cepite kompliment i onda da im doskocite na svaku) onda imate neke sanse. Ja to ne umem,ali moj stariji drugar ume,ali on je bolid jer ne zna za granice. Umesto da im uzme broj do toga je stigao on im **** mater. Ja ne mogu tako brzo da razmisljam kao on,niti sam se trudio nesto,ali on je car,ali u isto vreme i bolid jer moze a ne uradi nista. Po meni najlakse je da smuvas drugaricinu drugaricu ili poznanicu,sestru od te drugarice,za ostalo moras da si bas kersme da bi uspeo (ili da si jako harizmatican ili da si lep.drugi to ne mogu).

mnogo ga drvite. Ja vam kazem da tesko mozete nesto da smuvate sa startom u klubu ili diskoteci. Ne pali! Jedino u klozetu dok se sminkaju ili ispred ako ih uspete intelektualno da ih nadjebete u mozak (da ih uvredite,pa da cepite kompliment i onda da im doskocite na svaku) onda imate neke sanse. Ja to ne umem,ali moj stariji drugar ume,ali on je bolid jer ne zna za granice. Umesto da im uzme broj do toga je stigao on im **** mater. Ja ne mogu tako brzo da razmisljam kao on,niti sam se trudio nesto,ali on je car,ali u isto vreme i bolid jer moze a ne uradi nista. Po meni najlakse je da smuvas drugaricinu drugaricu ili poznanicu,sestru od te drugarice,za ostalo moras da si bas kersme da bi uspeo (ili da si jako harizmatican ili da si lep.drugi to ne mogu).

dobro zborish

pa zasto vidis likove koji su ruznjikavi a popularni u drustvu koji imaju stalno ribe? Oni imaju sirok krug ljudi i dosta poznanika i njima je lako da nadju jer ce da ti drug ili drugarica namesti nesto. Sto vise ljudi znas,ali normalnih ili popularnih to ces vise riba imati,a sto vise znas bolida ili ako malo ljudi znas ,malo ces riba i imati. Posle ti i rodjaci namestaju,roditelji,cice,ujne jer stariji slabo izlaze zbog posla i sl obaveza.

jer su momci pppp... pa ne smeju da pridju :)
hahah xD
cast izuzecima :mrgreen:

Kako da pridjes grupi riba kada su sve ljubomorne jedna na drugu i namerno ce da sabotiraju start? Musko mora svima kada pridje u grupi da ebe mater i da deli komplimente kako bi vas zadrzao u grupi inace ce ove ostale da odvedu tu u wc ili napolje da bi te izjebale da ne uzmes broj. Sto veca grupa to teze + ce neke ribe namerno glume kucke pred drugaricama i tu nema sanse da uspes. Musko pri startu sa svim devojkama u grupi mora da prica inace je poduvao,a malo je takvih mahera!

Kako da pridjes grupi riba kada su sve ljubomorne jedna na drugu i namerno ce da sabotiraju start? Musko mora svima kada pridje u grupi da ebe mater i da deli komplimente kako bi vas zadrzao u grupi inace ce ove ostale da odvedu tu u wc ili napolje da bi te izjebale da ne uzmes broj. Sto veca grupa to teze + ce neke ribe namerno glume kucke pred drugaricama i tu nema sanse da uspes. Musko pri startu sa svim devojkama u grupi mora da prica inace je poduvao,a malo je takvih mahera!

pa upravu si sve to sto kazes, ali ubedljivo su najgori oni koji cekaju da devojke njima prilaze, da devojke njih cimaju, zovu, itd.. :lol:
zbog toga kazem da su ppp... :mrgreen:

E ovako:
Evo vec par dana setam i vidim devojke/devojcice u parku kod skole, na setalistu... ima ih koliko ti dusa iste. Pre skole, posle skole pa cak i za vreme casova. Ako, i treba da beze sa casova kad u skoli nista nece nauciti (ziva istina, ja da sam znao da ce danas biti ovakva situacija nebih ucio nikako). Koliko sam ja uspeo da vidim/uocim sve setaju sa drigaric-om/ama, poneka se nadje tu i tamo sa deckom i tako... E sad sta mene zanima:

Otkuda toliko slobodnih devojaka? (zakljucio sam da su mnoge slobodne i pre nego sto je pocela skola, dodje petak/subota one krenu u grad/setnju, vidim oko 500 devojaka sve setaju sa drugaricama...)
Dali momci ne prilaze...ili one biraju one neke "face"...nzm u cemu je probem ali bih voleo da znam.

Bolje da idete u skolu bar bi naucili da se ne bih pise odvojeno

Najbolje je da ih startujete kad krenu u klonju i da ih pozovete da zajedno napuderisete noseve u istoj , odma ce mistiti da ste neki do jaja zayeban baja , naravno ne u nekom streberskom klubu i kafani .

Evo mene malo da vam ***** (nekima koji ce se sami pronaci) kevu:
Vama blentonima ***** sve sto kazete da ja ne znam kako se sta pise. Ako ste pazljivo citali, napisao sam da u skoli nista ne moze da se nauci! Ja sam isao u tehnicku skolu, da sam hteo da ucim srpski isao bih drugde.

Tacno je da decko sluzi za pokazivanje ili po narodski "kurcenje" , zato danasnje devojke/klinke cekaju/sanjaju o nekoj faci koja je poznata, nabildovana i naravno ima para. Zato sto ona hoce da je svi znaju.

ZEX- mislio sam na park kod Tehnicke, Ekonomske i Gimnazije a ne na onaj kad se podje tebi/meni.

Momci manje prilaze jer nemaju para. Pokrpe se za 100-200din za jedno vece i tegle jedno pice 4h. A hvala Bogu danasnje cure su pokvarene (cast izuzetcima) i zahtevne. I radije ce biti sami nego s devojkom kojoj nemogu nista da pruze.

Lako je prici i poceti konverzaciju, ali je tesko uvuci devojku u razgovor ako je ona u drustvu ili se necka ili joj ne odgovara decko koji prilazi. Ja sam doziveo od jedne devojke: Ja nju hlebom ona mene kamenom. E od tada ne delim komplimente. Jer cim uputis malko ozbiljniji kompliment, ona se odmah raskurci kako je zesca riba i digne nosinu do plafona (kompliment nekad i nemora da bude istinit).

Tacno. Svi se plasimo ispale, a SVI mi znamo da devojke u drustvu (da bi ispala kul/faca...likusa) namerno odjebe decka, tj devojke vole da se slade kad daju korpu...hrane se time.

Ne prilazi u klubu neko rece...kad da pridjemo? Na uluci dok seta ako pridjem/s pomislice da si manijak, jer je saleces na ulici jos ako te ne zna ili bar neko njen ne zna da nisi faca...nemas sanse nikakve.

Devojke su nafurane, kazu da znaju sta hoce tj kakvog decka. E pa onda izvolite, prilazite vi same. Ja nisam video slucaj da je npr neki decko dao korpu devojci, ako nista makar su prosetali ili popili pice, a devojka odmah da nogu i to ostro. I sada kad nadju neku facu ili nekog glavonju koga se svi plase ili ga svi znaju, za koju godinu ce je on sjebati do daske i onda ce ona doci pameti i trazice nekog jadu ili akrepa i smirice se. Uvek tako zavrse.

P.S. GetoBG i Wolf. od mene vam sledi po 1 (jedna) reputacija.

Poslednja izmena:

Back