Pulsiranje u cijelom tijelu

Nino1991

Početnik
Poruka
9
Zdravo ljudi,
Uvjek kad legnem imam velikih problema sa pulsiranjem u cijelom tijelu, od ušiju, vrata, stomaka. Obično se dešava kad se smirim, legnem da odmorim/zaspem, to već dugo traje, otežava san. Je li iko imao sličnih problema, ako jeste i ako postoji neko riješenje molim vas da mi pomognete. Veliki pozdrav iz Nikšića

Zdravo ljudi,
Uvjek kad legnem imam velikih problema sa pulsiranjem u cijelom tijelu, od ušiju, vrata, stomaka. Obično se dešava kad se smirim, legnem da odmorim/zaspem, to već dugo traje, otežava san. Je li iko imao sličnih problema, ako jeste i ako postoji neko riješenje molim vas da mi pomognete. Veliki pozdrav iz Nikšića
To je samo tvoja percepcija, pulsa nema na ushima, recimo.
Neke brige, stres.

Zdravo ljudi,

Откуцаји срца.

Спаваш на стомаку?

На стомаку осећаш откуцаје срца.

На врату осећаш пулс вене која пролази кроз врат. Она пулсира и додирује јастук, зато ти се чини да јако пулсира. Само промени положај и престаће.

Откуцаји срца.

Спаваш на стомаку?

На врату осећаш пулс вене која пролази кроз врат. Она пулсира и додирује јастук, зато ти се чини да јако пулсира. Само промени положај и престаће.
Hvala na odgovoru. Znam, samo meni je to preizraženo. Ne znam je li iko imao takvog iskustva. Na kojem god položaju da zaspem nešto kucka.

Откуцаји срца.

Спаваш на стомаку?

Hvala na odgovoru. Znam, samo meni je to preizraženo. Ne znam je li iko imao takvog iskustva. Na kojem god položaju da zaspem
To je samo tvoja percepcija, pulsa nema na ushima, recimo.
Neke brige, stres.
Vjeruj da ima pulsa u ušima, iznutra to nekako bije. Možda jeste od stresa, anksioznosti to i mislim da je muka.

Vjeruj mi i meni je bio.. Kad prestaneš nastaju muke, ne želim ti da to doživiš
Imam iskustva..A sada pijem samo pivo ..Ništa jače.
I kada pogledaš , pivo je puno B vitamina , dakle -ne škodi ..
Naprotiv , prija mozgu..
Ma , svako zna šta mu odgovara ..Ili ne.
Meni je ovo rešenje , pomogne mi , opusti me ..
Zašto bih nešto menjala?

Imam iskustva..A sada pijem samo pivo ..Ništa jače.
I kada pogledaš , pivo je puno B vitamina , dakle -ne škodi ..
Naprotiv , prija mozgu..
Ma , svako zna šta mu odgovara ..Ili ne.
Meni je ovo rešenje , pomogne mi , opusti me ..
Zašto bih nešto menjala?
Ne znam, možda jedno, dva. Ništa ja nosam rekao da mijenjaš, ali ti sugerišem jer je mene to jednim dijelom dotuklo. Jedno vrijeme jeste fino, blaži simptomi. Opet kažem, sugerišem ti da na neki drugi način riješavaš tu muku, znam po sebi, i sama vidiš kako očajno tražim riješenje :) ali ne u alkoholu

Ne znam, možda jedno, dva. Ništa ja nosam rekao da mijenjaš, ali ti sugerišem jer je mene to jednim dijelom dotuklo. Jedno vrijeme jeste fino, blaži simptomi. Opet kažem, sugerišem ti da na neki drugi način riješavaš tu muku, znam po sebi, i sama vidiš kako očajno tražim riješenje :) ali ne u alkoholu
Ja sam veteran.
Za sve muke...

Back