Puls dosta nizak

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Puls mi se krece oko 45 -50 u stanju mirovanja , sto je nenormalno dok je krvni pritisak povisen . Koliko sam razumeo obicno ide visok puls i krvni pritisak i nizak puls nizak pritisak , pa me zanima koji mi je vrag

Moj slucaj je slican. Meni je kardiolog rekao da je to retko, ali da je dobro, zato sto bi u protivnom trebalo da se piju lekovi za usporavanje pulsa jer brz puls iscrpljuje srce.
O cemu se u stvari radi recice ti neko strucan, ja znam samo ovoliko.
poz :cao:

Poslednja izmena:
Значи да ти је снага срчане контракције изузетно јака чим имаш тако низак пулс , а повишен притисак.
Ако ти је притисак заиста повишен, мораш да пијеш лекове за спуштање истог. Висок притисак- тихи убица.

Puls mi se krece oko 45 -50 u stanju mirovanja , sto je nenormalno dok je krvni pritisak povisen . Koliko sam razumeo obicno ide visok puls i krvni pritisak i nizak puls nizak pritisak , pa me zanima koji mi je vrag
ide obrnuto,loše si razumeo.Za početak , koliko dugo to traje, od čega boluješ, koje lekove uzimaš ? Ima puno pitanja..

Преглед код кардиолога..,ЕКГ,Бихемијске анализе крви...
УЗ срца даје доста података о стању и активности срчаног мишића
Уосталом кардиолог ће ти након прегледа рећи " који ти је враг"...

Преглед код кардиолога..,ЕКГ,Бихемијске анализе крви...
УЗ срца даје доста података о стању и активности срчаног мишића
Уосталом кардиолог ће ти након прегледа рећи " који ти је враг"...

zakazo sam termin videcemo , ja mislim da mi je puls nizak jer se srce da povecati od previse sporta , sto je kod mene bio slucaj pre par godina

Slične teme

Back