Пукните и цркните

Duh Sekire:
А оно што говориш другима да су секташи, јеврејољупци или како си већ рекао :roll: :roll: :roll:
sektash je pripadnik sekte
ja sam naveo post zbog kog tvdim da je dotichni sektash.

a jeshofilovic je bilo uzvracanje na "ganferu", "vlashche", "cincare" i josh mnogo toga
na temi o situaciji na bliskom istoku...

Ртс је био бољи док је био РТС...Сад од кад је ``јавни сервис свих грађана`` све више се претвара у лажовизију ....Нешто слично оном у слобизму само мало другачије.....Једном речју Ртс се окреће где ветар дува :roll: ....

goxy:
Ртс је био бољи док је био РТС...Сад од кад је ``јавни сервис свих грађана`` све више се претвара у лажовизију ....Нешто слично оном у слобизму само мало другачије.....Једном речју Ртс се окреће где ветар дува :roll: ....

Čudo nevidjeno, znaš.
Pa mediji su uvek služili aktuelnoj vlasti.
Priznaj makar da se ovde bar mogu svi videti u raznim svetlima.
A ne samo u jednoj ulozi...

crow:
a ne ne ne ne ne...
nije isto
ja sam njega psovao i vredjao (kao i oni mene)
i duha
i stvora

al ih nisam omalovazavao kao onaj njihov trip o "divljacima sa juga"
bitna je razlika!
oni to rade sa komplexom vishe vrednosti, ja ne! 8)

Dobro, i ti si imao fore o kanibalima iz pecina... Ali, sve u svemu, mislim da je bezveze sto je Zaratustra banovan (rekao bih isto i da su tebe banovali sa tim obrazlozenjem).

P.S. sto se tice "divljaka s juga", gledaj to kao forumsko prepucavanje, jer svasta i ti kazes. Ja licno gotivim jug (mada mi niko nije otud, ali imam bas dobre drugare dole i generalno to je jedan gotivan kraj) a reci poput "vlah" i Cincar" ne smatram uvredom (Vlasima nas zovu Hrvati onako kolektivno, a Cincari su bili neki od najvecih Srba). Toliko, necemo vise, tj. ja necu.

Iron Lord:
Čudo nevidjeno, znaš.
Pa mediji su uvek služili aktuelnoj vlasti.
Priznaj makar da se ovde bar mogu svi videti u raznim svetlima.
A ne samo u jednoj ulozi...
Ок је то да се сви појављују .....Мислио сам на патриотско завијање око судбине косова и форсирање једноумља око те теме.....То ми је некако страшно познато....
Да из рајске године 93.-е када је наш народ доживео комунизам и ренесансу под вођством милог нам :roll: Вожда.....
Празним патриотским причама и понављањем ствари о косову које у Србији већ зна и мало дете нећемо убедити међународну заједницу......
Нити ћемо их уплашити празним претњама са Газиместана :evil: ....
Телевизија не треба само да подилази народу већ и да отвара болне теме наше одговорности у ратовима..... :!:

Back