Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.247
brisao prasinu i padne mi na pod i razbije se jaje cuvarkuca . ... da li cu/cemo preziveti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čuvam 'čuvarkuću'.brisao prasinu i padne mi na pod i razbije se jaje cuvarkuca . ... da li cu/cemo preziveti
sta da radim da popunim prazninu?Naravno. Tome ono i služi. Da nastrada umesto vas.
Kakvu prazninu?sta da radim da popunim prazninu?
u postolju za cuvarkucu ...a i osecam da treba nesto da uradimKakvu prazninu?
Žene mojih godina su ranije imale odgovore na sva pitanja.. ja pojma nemam..u postolju za cuvarkucu ...
kupio bih neku zamenu ,nije to to al ipak bi znaciloŽene mojih godina su ranije imale odgovore na sva pitanja.. ja pojma nemam..![]()
To sigurno tako ne može. Ne znam šta treba da radiš, al kupovno jaje sekupio bih neku zamenu ,nije to to al ipak bi znacilo
Nemoj se opterećivati.kupio bih neku zamenu ,nije to to al ipak bi znacilo
i meni je dok sam ziveo u drugom stanu bila ista situacija . smrdi kao crknuta macka ,a ne mogu da nadjem sta smrdi .posle saznao da je napuklo jaje cuvarkuca .ali sad sam malo vise u veri u odnosu na tadNemoj se opterećivati.
Jaje čuvarkuća, poslednje koje sam čuvala, bacila sam posle par meseci.
Počeo je da se širi neprijatan miris, jedva sam shvatila odakle dolazi taj miris.
Naime, jaje je imalo nevidljivu pukotinu, dobilo vazduh, i...
Od tada ne ostavljam čuvarkuću.
Ne opterećuj se.
naebo sibrisao prasinu i padne mi na pod i razbije se jaje cuvarkuca . ... da li cu/cemo preziveti
Šta sad?i meni je dok sam ziveo u drugom stanu bila ista situacija . smrdi kao crknuta macka ,a ne mogu da nadjem sta smrdi .posle saznao da je napuklo jaje cuvarkuca .ali sad sam malo vise u veri u odnosu na tad
stavi neko drveno uskrsnje ako ti vec smeta sto je prazno.kupio bih neku zamenu ,nije to to al ipak bi znacilo
hteo sam...stavi neko drveno uskrsnje ako ti vec smeta sto je prazno.
Pa ne možete tako na svoju ruku nešto da izmišljate. Il pitajte babu ili popa.stavi neko drveno uskrsnje ako ti vec smeta sto je prazno.
Probaću od dogodinene znam da li znate ali ako cuvate kuvano jaje 100 godina od zumanceta se dobije cilibar.
ja sam imao desetak jaja koja su se cuvala jos od moje mame nekih 30..40 godina i jednog dana kad sam sredjivao ormare ispadne mi to i razbilo seProbaću od dogodine![]()
Što se to toliko dugo čuvalo? Zar se čuvar ne menja na godinu dana?ja sam imao desetak jaja koja su se cuvala jos od moje mame nekih 30..40 godina i jednog dana kad sam sredjivao ormare ispadne mi to i razbilo se
mila moja majko al je smrdelo..sve sam zavitlao iz kuce.. hebo cilibar
![]()
Hteo ćilibarŠto se to toliko dugo čuvalo? Zar se čuvar ne menja na godinu dana?
ma ne pricam o cuvarkuci..nisi citala moj prethodni post?Što se to toliko dugo čuvalo? Zar se čuvar ne menja na godinu dana?
ja ću da čuvam 150 godina. da vidim da li će da se pretvori u zlato.....ne znam da li znate ali ako cuvate kuvano jaje 100 godina od zumanceta se dobije cilibar.