Pukli pre epidemije: gost u emisiji Kvaka 23 bio je dr Dejan Žujović

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1607285517543.png

Kvaka 23: Pukli pre epidemije

1607285582256.png

06/12/2020

Ni nove mere, ni nova bolnica, neće zaustaviti epidemiju, jer mere kasne nekoliko meseci, a epidemije se ne zaustavljaju na intenzivnoj nezi, izjavio je u intervjuu FoNetu pulmolog dr Dejan Žujović i ocenio da na terenu nema pomaka od ukidanja vanrednog stanja kada su bile kontrole kretanja zaraženih koronom i njihovih kontakata.

Kao načelnik Dnevne bolnice u Gradskom zavodu za plućne bolesti, on je u serijalu Kvaka 23 ukazao da je izgubljen period od nekoliko meseci i objasnio da je sa nedavno uvedenim novim merama trebalo „početi ovaj novi krug pandemije, a ne njima zatvarati krug“.

Tokom leta, sem maske, nije bilo ni jedne mere „koje bilo ko može da se seti“, rekao je Žujović novinarki Danici Vučenić i upozorio da smo, kada je reč o krizi, „na vratima pakla“.

Kako je prtumačio, „sada nam se vraća to što smo ćutali, umesto da govorimo, što nismo podizali obrve i pokazali karakter, već smo bili gnjide poslušničke“.

• Sada imamo redove ispred kovid ambulanti gde se ljudi smrzavaju na vetru“, primetio je Žujović, uz opasku da ne može ni da zamisli da se tako nešto, na primer, dogodi u Švajcarskoj. Ovakvom organizacijom upravljanja pandemijom, prema njegovom mišljenju, „došlo je do raskoraka i u odnosu na potrebe građana, koji ne mogu da ostvare svoja zakonska prava na zdravstvenu zaštitu i dostojanstven i human tretman.

link

Најпознатији Србијански пулмолог све је популарнији међу житељима Шумадије и Поморавља. Како због његових јасних ставова о "корони" и потпуном дебаклу председника СНС-а и његовог "кризног штаба" у борби против исте, тако и због искрене борбе др Жујовића за права Србијанаца у њиховоj сопственој и јединој држави - Србији. Због свега овога, пожелимо успех овом дивном човеку на његовом професионалном, али и политичком плану!

Kad ovaj čovek leči ljude kada nema youtube kanala gde nešto ne priča ?

Isto kao i onaj Panić

Imaju sate i sate na youtube
ni meni to nije jasno...
daje savete na fejsu uživo, nonstop je na jutjubetu, piše za n1...pa kad leči, majku mu?
slušao sam njegove savete, ali mi nije nešto ubedljiv.....čini mi se da traži dosta medijske pažnje i nekako je razmetljiv, što mi se ne sviđa

Isto kao i onaj Panić
Сада је човек 0/0 ! СВАКО ко оде на канабе, на литурЂију
код Данице НАЈАМНИЦЕ, мора бити НУЛА ОД ЧОВЕКА!

On je u penziji valjda , pa ima vremena .

Ovaj i njemu slični navodno rade , a više čume ispred kamera nego u ordinaciji

Kada skupe ta saznanja da komentarišu

Ма све је то државни игроказ, да нам буде лакше !
Ваљда знају шта раде, ја их много не слушам.
Рекли су опасно је, чувајте се, чувајте друге.
Шта даље да анализирам ?

Видим неки се нервирају, као да је држава крива за Корону.
Ал' добро, има и опозиција неку улогу, да не заспемо ... ваљда ... :ljutko:

Ма све је то државни игроказ, да нам буде лакше !
Ваљда знају шта раде, ја их много не слушам.
Рекли су опасно је, чувајте се, чувајте друге.
Шта даље да анализирам ?

Видим неки се нервирају, као да је држава крива за Корону.
Ал' добро, има и опозиција неку улогу, да не заспемо ... ваљда ... :ljutko:

Znam par baš tragičnih slučajeva , par onako, ne baš prijatnih , i mnogo više potpuno benignih

Proći će i ovo . Ljudi treba da se čuvaju, da poštuju mere (ko god ih donosi i šta god mislili o donosiocima mera) ne treba puno da pametuje, jer ima dovoljno drugih oblasti gde može biti pametan , i to je to po meni

Дакле, оде ЖУЛЕ у најамнике за 100 евради! :bljak:

Него мени занимљива ова Даница Вучинић..ееее.па та још жива :hahaha:
Између ње и оне Бранкице Станковић,не знам коју бих прво...да не будем вулгаран.
Тај олош и даље ради...и шта је то -Квака-?
Сетимо се само Данице,перјанице демокртије са Б92,па онда отишла у РТ Војводина..
Има жваку али много накриво насађена

Него мени занимљива ова Даница Вучинић..ееее.па та још жива :hahaha:
Између ње и оне Бранкице Станковић,не знам коју бих прво...да не будем вулгаран.
Тај олош и даље ради...и шта је то -Квака-?
Сетимо се само Данице,перјанице демокртије са Б92,па онда отишла у РТ Војводина..
Има жваку али много накриво насађена
Има жваку, ал'заЂаба... Ови који су са њом имали посла, тврде да је велико зло,
нико је неће на кога се "намерачи", фрустрирана, злобна... Кажу - "Боже сачувај и спаси ме!" :(

On je u penziji valjda , pa ima vremena .

Ovaj i njemu slični navodno rade , a više čume ispred kamera nego u ordinaciji

Kada skupe ta saznanja da komentarišu

Nestorović ne radi?
Kod njega sad može da se zakaže pregled eventualno za mart sledeće godine.
On je možda najjači privatni doktor u Srbiji
Njegovo "dobar dan" nije ispod stotinak evra. Kakva crna penzija :lol:

Nestorović ne radi?
Kod njega sad može da se zakaže pregled eventualno za mart sledeće godine.
On je možda najjači privatni doktor u Srbiji
Njegovo "dobar dan" nije ispod stotinak evra. Kakva crna penzija :lol:

Ok radi privatno, pa neka radi šta mu je volja

Ali ovi što rade u sistemu, malo mi čudno da vise ispred kamera a pričaju o nekim iskustvima sa koronom.

Oni kao AV rade 24 sata?

Isto kao i onaj Panić
Шта ћеш, доктор озбиљно ради на личној промоцији!
Нико га не зарезује па решио да се саам промовише.

Back