Pukla sezona na Jadranu u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Videti je da je ocigledno rast cena uzrok da nema evropskih turista(domacih odavno nema) na jadranu.
Preterase ga brate i sada se sve slomilo.
Neznam realno kako je u Grčkoj ali ovo bivsa yu tanko.Iduce godine ce cene dole ako hoce izvlacit sezonu.Drzave nabile poreze ili bahati vlasnici.
Samo oni neka promovisu nacizam i Tompsona i neka razbijaju ljudima kola i kaznjavaju, pa ce sigurno neko da im dodje.

Jos od kada sam bio mali slusam te supljake za sve redom, od Slovenaca do Albanaca, sad ce da pomru, samo sto nisu...
Nesto nisam primetio da se to jos uvek desilo.

Gde se izgubilo ono hriscansko (odnosno, elementarno, ljudsko), "ne poželi drugom ono što ne želiš i sebi"....

U poslednja 3 dana je otvoreno 30 tema sa propadanjem ovih ili onih.

Naravno, sve fejk, sve budalastine, ali toliko toga da se forum, stvarno, zagadio.

Ne znam da li je pukla sezona, ali kazu da im se zapatila neka zla alga iz Crvenog mora.

I protiv nje nema leka. Mogu samo da placu i da se nadaju cudu.

Kazu da ce da unisti sve druge alge, pobije zivotinjice koje zive na dnu mora jer sve prekriva a valjda je toksicna, nista je ne jede.

I onda ce da im to unisti turizam, bice sve prekriveno tom algom.

https://www.blic.rs/vesti/svet/veli...i-da-se-kupaju-zbog-pojave-novih-algi/2k4hm2g

Gde se izgubilo ono hriscansko (odnosno, elementarno, ljudsko), "ne poželi drugom ono što ne želiš i sebi"....

U poslednja 3 dana je otvoreno 30 tema sa propadanjem ovih ili onih.

Naravno, sve fejk, sve budalastine, ali toliko toga da se forum, stvarno, zagadio.
Niko nikom ne zeli zlo ali sezona je propala jer na plazama ima samo 20% bosanaca i 10% bogatih nemaca.
Mene to cudi naravno jer je lani bilo puno sta ces.Sta se desi ove godine?
Ja vise iz cudjenja otvorih temu u Dubrovniku gl.hoteli obaraju cene 30% usred sezone.

Niko nikom ne zeli zlo ali sezona je propala jer na plazama ima samo 20% bosanaca i 10% bogatih nemaca.
Mene to cudi naravno jer je lani bilo puno sta ces.Sta se desi ove godine?
Ja vise iz cudjenja otvorih temu u Dubrovniku gl.hoteli obaraju cene 30% usred sezone.
pukli su totalka sledece godine kad svet udje u tesku ekonomsku situaciju bice 5 puta gore oduzmite hrvatskoj turizam i pare iz eu i oni imaju samo 30% budzeta

Videti je da je ocigledno rast cena uzrok da nema evropskih turista(domacih odavno nema) na jadranu.
Preterase ga brate i sada se sve slomilo.
Neznam realno kako je u Grčkoj ali ovo bivsa yu tanko.Iduce godine ce cene dole ako hoce izvlacit sezonu.Drzave nabile poreze ili bahati vlasnici.
Послали су БРИКСу апел за помоћ, последњи вапај пре него умру од глади

Сваке године иста прича.
Nije, ova je najgora.
U Crnoj Gori sam. Nikada ovako malo turista kao ove godine.
Plaže sa 80% zauzetosti ležaljkama (koje rentirate za 15 do 30 eura - par i suncobran) su oko 20-30% popunjene.
Četiri dana unazad su bile oko 40/50% jer je bio praznik - dan ustanka 13. jul, pa su crnogorci - gorštaci (Irvasi ih nazivaju) sišli sa gora i došli na more na 4/5 dana - jer je praznik padao u nedelju - a slavio se sledeća dva dana..
Ali većina lokala i zakupaca plaža tek sada završava sve pripreme za sezonu.

U Grčkoj je stanje mnogo bolje - na Halkidikiju gde sam proveo prve tri sedmice juna je stanje puno bolje i more toplije (ovde su i česti dani sa talasima).
Ali Grčka je egzemplar higijene za ovu našu crnogorsku braću,.. Korova, po koja kesa, karton, papir, a u objektima raskoš,..
Cena seta (par) ležaljki u Grčkoj je 15 eura, .. ovde krenula sa 15 i već je 30 u prvom redu (u Pržnu 200 eura dnevni zakup).

Прије 15-ак дана био у ЦГ, у Херцег Новом и Будви скоро пола плажа није било припремљено, али оне које су припремљене су углавном биле пуне, у Будви нешто већа гужва него у ХН, без обзира што је предсезона има приличан број туриста.

Back