Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Naravno. Kao sto je zibor ovog decka da igra fudbal za to ebeno kosovo. Njegov izbor ko ga ebe.
To nije , ovo je druga priča ... on je politička marioneta šiptara i zato IZDAJNIK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno. Kao sto je zibor ovog decka da igra fudbal za to ebeno kosovo. Njegov izbor ko ga ebe.
Koliko puta da ti ponovim ... ta ofucana priča kako se Srbima i Srbiji imputira ono što bašibozluk okolo planira , želi ili se nada ne prolazi
Ako ti kažem da će Kosovo kad tad biti vraćen u pravni sistem Srbije ne znači da iko želi rat , jedino ako šitrai tamo nisu razumni pa da prihvate realnost da ne mogu uzeti tuđu teritoriju pa se suprostave , ali mislim da i to nije moguće , jer će ih posavetovati da im bud e"uzmi ili ostavi"
ne bih dalje navodila još otvorenih pitanja sa fukarama oko nas koje je neko napalio da su bitni.
Наравно, аутопут се и гради да би Косово и Албанија били гурнути у најдубљу изолацију.Oduvek je postojala ideja da Albaniju Srbija treba da proguta ..meni se to ne dopada , mislim da ih treba držati u izolaciji ... što će se i desiti uprkos autoput-u
A ko ce to da ih izoluje?? Oni su u NATO a izolovana samo Srbija moze da bude posto je okruzenaOduvek je postojala ideja da Albaniju Srbija treba da proguta ..meni se to ne dopada , mislim da ih treba držati u izolaciji ... što će se i desiti uprkos autoput-u
Наравно, аутопут се и гради да би Косово и Албанија били гурнути у најдубљу изолацију.
Mi jos kukamo sto se ovi odlucili da se samoizoliraju od Srbije. Zar nije to prva velika pobeda. Sad da li je rezultat 6:0 ili kako vec stoji. Izgubio sam orijentaciju.Наравно, аутопут се и гради да би Косово и Албанија били гурнути у најдубљу изолацију.
Samo ne znam ko ce ga vratiti posto sa ovom politikom za 50 godina ima ti Srbija bude prazna i ono naroda sto bude bilo bice babe i dede
Наравно, аутопут се и гради да би Косово и Албанија били гурнути у најдубљу изолацију.
Ko je ta osoba?Ne brini ti za našu politiku ... ima ko brine
A ko ce to da ih izoluje?? Oni su u NATO a izolovana samo Srbija moze da bude posto je okruzena
Sumnjam da je Bog u pitanju sa obzirom da smo mu se kao nekrsti ogadili,jedino ako izmedju Vucic i Boga ne stavljas znak jednakostišta misliš?
Sumnjam da je Bog u pitanju sa obzirom da smo mu se kao nekrsti ogadili,jedino ako izmedju Vucic i Boga ne stavljas znak jednakosti
pa ko onda,da nece Boga da nas cuva?Nekadasnje komuniste koji su progonili svestenstvo,kleli se u Tita,ne znaju kada i kako da se prekrste,krkaju prasetinu za N.godinu u toku bozicnog posta,ne prate kada je slava posna a kada mrsna ?Da cujem,ko ce nas to da cuva ?Ko bre pominje Vucica? Svuda ga vidite. Meni on izgleda kao epizoda. Kad dosadi uvode novog lika.
Evo već biraju užasnuti šta ih je snašlo , kao i onaj balavac što je kreno da promeni ime .Ne znam ko će ... onaj ko ih je i do sada držao , je li?
Oni imaju dva izbora ili da ih Srbija proguta , što je stara ideja od carske Rusije preko Staljina ili da nestanu . A vidiš ko ovde preko NATO teritorije navlači svoje oružje .Pa nek biraju
Dobro, problem je što nisi baš bio siguran jel fejk ili je ipak i to dno dna ipak moguće.https://www.telegraf.rs/sport/fudba...-poziv-tzv-kosova-dobili-otkaz-stigao-odgovor Roditelji nisu ipak nisu otpušteni, piše da je bio fakenews albanskih medija, pa i ima smisla kako da ih otpuste oni koji primaju platu od Kurtija