pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova je gadno opecena celom pricom,pa se ne bih sprdao/la sa istom;)

Izvini, nisam htela da se rugam, ali slika je čisti Almodovar:
Plavuša ispod haube kucka potresno šokantnu priču u I pad (a razne žene uz kompjutere čitaju) o toj ženi koja je bila i muškarac i žena i prevarila sve a još je bila na samrti... Pa hajde reci, zar nije čista majstorova sapunica?

..meni ova pricha nije gora od ove novije.. :confused:
..bila bi da je australijanac nastavio da postuje i posle sahrane,
prijavljujuci sa sve foto dokazima da se ozenio npr parkom i da su moj sin i kistinin krsta
kruna njihove ljubavi.. :sad2:

Konji kazes?

To me na nekog asocira :mislise:

podseca me na moji stari album, tj album na starom profilu (mislis da nisam primetila), koji je trajno banovan. :evil: cakanin album je uradjen 20.4.2009. a ja sam sa starog profila otisla posle neke dve nedelje tj. u maju. ali, me to ne baca u neko preterano razmisljanje s obzirom da ja nisma iznosila podatke o svom rl zivotu, niti sam postavljala svoje fotke po forumu, bas iz tog razloga sto ovde svako ima pristup tim fotkama. ovaj album koji sada imam je napravljen bzvz, kada je radjena promena foruma, cisto probe radi.
nisam nasla da je neki moji post prekopiran, pogotovo ne od reci do reci.

i ladno me se secas tj. mog starog nika :lol:. posle kada sam se vratila videla sam da si me pobrisala sa liste, mislila sam da si nesto ljuta i da me se ne secas.

trenutno sam malo banovana.

Zlozi

Ma jok Jeko, to je samo usput
ne zanima me nesto bilo cija nehebica...samo konstatujem da je ocigledna

@mackina prica
pre tri dana sam bila soknuta samom cinjenicom da je neko moj post o mom detetu citirao kao svoj...jeste preterana reakcija s obzirom na nedostatak posledice. e sad razmisljam kako bi se tek osecala u ovoj prici. au au au

Pa bilo mi zanimljivo...
A zbog tebe imeđu ostaloh obrisah fb... da bi bile jednake...:roll:
Evo sad smo jednake...

I mogu slobodno da kažem, da me ovo ne šokira... na neki svoj način, razumem te ljude...

Kako jednake, pa ja svoj nisam obrisala?
I što zbog mene, nisam ti ja to tražila, čak sam ti rekla da to nije moja stvar?
:D
Pusti tu priču, zbog sebe si ga brisala ;) :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back