/una/
Domaćin
- Poruka
- 3.006
Sta se to desilo sa tvojom tastaturom ili prstima?![]()
aj pod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se to desilo sa tvojom tastaturom ili prstima?![]()
Ova je gadno opecena celom pricom,pa se ne bih sprdao/la sa istom![]()

E da, ne kaze se usedelica, nego neudavaca.![]()

Kako za koga - kad je žena kul, onda je neudata, a ako je zlobna, onda je usedelica. Zlobna je, naravno, zbog nedostatka seksa, a isti joj nedostaje zato što je zla.
Kako za koga - kad je žena kul, onda je neudata, a ako je zlobna, onda je usedelica. Zlobna je, naravno, zbog nedostatka seksa, a isti joj nedostaje zato što je zla.

sad bih tacno mogla da se zakunem ko se sve ovde kresnuo poslednji put maja 2005
E una ova pominje almodovara a tvoj kusta joj ni na kraj pameti a ti bi garant rekla da je bas on majstor bizarnosti![]()
Ti si mogla i da se zakuneš da znaš sa kim pričaš, pa si se posle uznemirila...
sad bih tacno mogla da se zakunem ko se sve ovde kresnuo poslednji put maja 2005

Nije ti ni ovo iz teme bilo strašno, pa si se ovih dana raspitivala i brisala tragove kao Daca parket na ekstaziju![]()
Konji kazes?
To me na nekog asocira :mislise:
cakanin album je uradjen 20.4.2009. a ja sam sa starog profila otisla posle neke dve nedelje tj. u maju. ali, me to ne baca u neko preterano razmisljanje s obzirom da ja nisma iznosila podatke o svom rl zivotu, niti sam postavljala svoje fotke po forumu, bas iz tog razloga sto ovde svako ima pristup tim fotkama. ovaj album koji sada imam je napravljen bzvz, kada je radjena promena foruma, cisto probe radi.
. posle kada sam se vratila videla sam da si me pobrisala sa liste, mislila sam da si nesto ljuta i da me se ne secas.Pa bilo mi zanimljivo...
A zbog tebe imeđu ostaloh obrisah fb... da bi bile jednake...
Evo sad smo jednake...
I mogu slobodno da kažem, da me ovo ne šokira... na neki svoj način, razumem te ljude...

Ajde, bre, "Honduras", dosta više, dobila si malo pažnje, ajd' sad prestani da spamuješ![]()

Kako uopste otkrijete te postove koje vam prekopiraju negde?
Ovde je 80% postova spam. Ne mislim samo na ovoj temi, nego na celom forumu... Ti verovatno napišeš 1 kvalitetan post na 40 spamerskih, punih smajlija... i većina forumaša se tako ponaša. Nisam izuzetak.