ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
jedno magicno pufffff i tema je vracena![]()
Hvala.
Tema je zaista lepa i zanimljiva i šteta je da ne potraje.
Ovde mislim na priču o krađi virtelnog indentiteta i granici između realnosti i iluzije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na ovom forumu sve na puf-puf, kao u 1001 noći![]()

...samo nam Šeh'rzad' nedostaje...![]()

Ma nismo svesni uopšte šta se sve smuca internetom, praktično sve što napišemo ovde, ili bilo gde drugde, može završiti ko zna gde.
Ae ebeš vickaste postove i slične stvari, ali životne priče, priče i podaci o deci, fotke....pa kompletan forumski identitet (na ovom drugom je od jedne forumašice ukraden nik, od druge avatar, pesme od treće, način pisanja od četvrte, ko zna šta od pete...Sve to uklopiti i tako kao frankenštajn egzistirati na drugim forumima, pa se preko forumskog druženja uvaliti nekome na listu prijatelja na fejsu...
I nek' se sve to svede na benigni lek za frustraciju nekog noulajfera, ali pomislite šta sve može onaj ko u startu ima neku bolesnu i realno opasnu nameru.

Meni je sad žao...
Zamisli da godinama postuješ i pričaš o nečemu što nema veze sa tvojim životom... tužno je...
Još uvek ne mogu da verujem...
Pa zar se neko stidi svog života...
ma kakav da je, moj je...
baš tužno...![]()

Nema potrebe nista da cuvas bre sve te slike stoje i danas, tako moze da otvori bilo ko bilo koga od nas .
Fibi ume da koristi programe i u prednosti je u odnosu na nas koji ne umemo a ovde opet dolazimo do one cuvene recenice da cim si se obesio ovde postajes javno dobro.
To smo utvrdili jos za Dudine vladavine.
Duda je ona/onaj ko je na Da vas vidim danas okacio/la sliku s ledja pretucene zene, sa upozorenjima da to moze da se desi svakome ko kaci svoje slike na forum. Usput je zakljucila/o da su sve zene sa teme glupe, a za Mirku da je jos i debela.

misim zabole me tambura dal i sta ko mulja.
sto se mene tice, za sve je kriva mirka
da se nije smucala po belosveckim forumima, nista se ovo ne bi desilo.
kako ja..na krstu, i kapak. ono, pokusavali su da me odvuku..slali mi linkove na neke forume de su se bavili mojim likom i delom. ali ne ja! ja sam bre zena kakakter.
mirka, pokaj se.![]()
prvo, kako da se obrise kad je tek napisan? jel ti mislis da moderatori rade od 0-24 , ko dragstor?evo, o ovome i pricam...
zasto se ovaj post ne obrise?
totalno je privatan (ne kapiram o cemu se radi ali vidim da ima neka prica koja se namece "onako")...na ovo samo ta mirka moze da odgovori i onda sta?
i kako onda nesto da se istera na cistac kad ljude "zabole tambura"...
ako te zabole tambura, sta postujes?
uf....

Ova tema noćaske oko 2h i kusur nestade u sred mog čitanja ili sam ja bio mnogo pijan..![]()

korisnici ovog, i svih drugih foruma znaju da sve sto kazu ili okace moze biti zloupotrebljeno.misim, trebalo bi da znaju. odnosno, ne da znaju, vec da budu svesni.pa dobro, evo bas cu da vidim da li ce ti post biti obrisan...
a ako ne, volela bih objasnjanje zasto nije...
a sa temom nema odavno veze jer da si citala, nije do "smucanja po belosveckim forumima" nego do toga da neko ovde zloupotrebljava informacije korisnika ovog foruma...

korisnici ovog, i svih drugih foruma znaju da sve sto kazu ili okace moze biti zloupotrebljeno.misim, trebalo bi da znaju. odnosno, ne da znaju, vec da budu svesni.
to sto se odomace, pa se dok pisu osecaju kao da caskaju sa komsinicom, e..to je vec nesto drugo.
dakle, kad osvestis to, da si na netu, onda moze da te boli tambura, ili da se sekiras. nemas trecu opciju.
ako se sekiras preterano, onda ne ides na net. ne pises, ne kacis slike. nista. jer niko te ne moze zastiti. realno.
vidis, ja mogu i vrlo ozbiljno da ti obrazlozim zasto me boli tambura. ali da li to menja sustinu mog posta? jok. tvoj je problem sto en mozes da dobacis ono zrno ozbiljnosti u saljivom postu.
i jos nesto.
moderator nije duzan da objasnjava svoje postupke.![]()