pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sumnjiva reakcija
a048.gif

...kako da odreagujem drugachije na lucidni um nasheg detektiva...:lol:

u sine, ali marice, sećaš se da su ti svi čestitali rođendan jer su mislili da je tvoj a ono bio njegov =/
to je isto i ona mislila pa ti je takoreći iskopirala rođendan
Al sam je zaebala...:rotf::rotf::rotf:
Mošaaaa...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Мислим да није битно како је Мирка нашла, него смо некако сви у томе.
Мени, као, драго што нико није желео да копира моје фотке, а са друге стране, то значи да сам бабабаба, па неће никИ. :confused:

Но, Марице, ти кажеш да се зато ниси качила, али замисли, прекопира ти неко живот, нађе моје фотке и стави уз твоје приче. Баш ти не би било пријатно, признај.

Meni svejedno... ali stvarno...
Sad vam je jasno što ja ne kačim facu... upravo zbog ovoga...
Da sam kačila i facu, sad bi pizdela i brinula... ovako... briga me...

Ako je nekome toliko zanimljiv moj forumski život nek ga živi...

P.S. Još dok sam bila mlada i lepa...:mrgreen: i dok sam izlazila, dešavalo se da izađem u nečemu jedan vikend, i onda se sve devojčice popale, i vidiš ih u tome sl.vikend...:mrgreen:
e na to mene sve ovo podseća...

Ta osoba ko god da je, misli da su naši životi VAU... i kopira ih... greotica...:(

Strasno...
Ako ste malo bolje primetile, svi deciji biseri na "toj" temi su ustvari biseri koje sam ja pisala ovde na Krsti, koje je moje dete izgovorilo :confused:
Kopirani su u potpunosti, samo je ime izmenjemo... Bolesno :neutral:

Strasno...
Ako ste malo bolje primetile, svi deciji biseri na "toj" temi su ustvari biseri koje sam ja pisala ovde na Krsti, koje je moje dete izgovorilo :confused:

joj pa nisu tićo samo tvoji, kopirala je redom sa te strane.
stvarno ima bolesnog sveta, ne mogu ni da zamislim kako ti je, ipak su deca u pitanju =/

Šokantno! Znači u pretraživaču se mogu naći tekstovi i izvor iz kojeg su preuzeti?

..ne znam dal' se zezaš ili si ozbiljan..ali mene jeste šokiralo...i stvarno nisam
znala da to tamo može..ajde znala sam da neko može da dođe na forum i čita,
prepisuje...eto videsmo šta je našla Mirka..al sam sad još više zbunjena i
razočarana...ma, ne mogu da verujem...:evil:

Strasno...

Ma da samo tvoje dete :roll:
A mirabel ?
A ostale forumasice koje tamo pisu a cije nikove nisam popamtila jer ih ne poznajem inace ?

Poslednja izmena:
ali malo zvocalo sa ljisa nema decu oliko je meni poznato
nekako... na ljisu je, a ova samo piše o detetu, dakle nije to ona asmo joj je nik pokraden, kao čičku avatar, kao tići biseri.

Ма, какво Мало звоцало, није то ова ,,наша'', неко има исти ник!
Хајде, добро, нисмо баш незнатијакако оригинални у никовима, али, неко има ник који се овде врти, постове који се овде врте, али постове разних људи..
Мени то ипак болесно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back