pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ti vidiš informacije o meni? link?
Ko je lorena?

Sad sam malo isčitala(nemam živaca za sve...) vidim da piše bisere koje je tijana pisala, za svoju ćerkicu... od reči do reči.... i zar joj se ćerka ne zove kao tijanina ćerkica lora? a ona je zove mimi... :confused:
Jel mi uopšte isto čitamo?:lol:

P.S. Mislila sam da je to možda tiki... mada se ona predstavila kao marina... :confused: e sad... ne znam...

Meni je to pljunuta ti bila kad sam procitala prvi post...
Neprekidno jede jafu i nutelu...

Onda sam pomislila Tijana...posto kopira Tijanine postove , ali onda vidim deciji biseri od mirabel cerke a i dalje Lora.
I tako ...riskaj malo videces i sama gde sam ja izvukla vezu .

Čekaj sad...
Zbog čega vi paničite?
Nisam pregledala detaljno, ali vidim da su iste teme u pitanju, prozivanja mirke, moj avatar je kod nekog tamo... nik malo zvocalo koristi neko drugi na nekom drugom forumu...
Šta je problem?
Verovatno ima ljudi koji ne postuju samo na Krsti(ma koliko nama to ludo zvučalo, jer nam je samo ovde zanimljivo)... idu na razne forume, pod drugim nikovima, pišu isto ili slično...
Ja sam prvo pomislila na to... da je to neka osoba sa Krste, koja ima neki drugi nik, i pod njim piše na tom forumu...

I logično je da sve što pišemo i postavljamo ljudi mogu da preuzmu i koriste... nikad nisam ni pomislila da samo ja imam ovaj nik, i ovaj avatar...

Zato i ne kačim svoje lice... zašto bi se uopššte bespotrebno izlagala mogućnosti da neko moje slike kači bilo gde...

Bespotrebno i kasno paničite...;)
kao prvo: ćaos čičak =)
kao drugo ček dis aut
http://forum.krstarica.com/showthread.php/389834-Kafana-********?p=14618541&viewfull=1#post14618541
vs
http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showpost.php?p=904169&postcount=5342
i
http://forum.krstarica.com/showthread.php/389834-Kafana-********?p=14685281&viewfull=1#post14685281
vs
http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showpost.php?p=903644&postcount=81999
i reci mi kako bi ja sad trebalo da se osećam =/

Gde ti vidiš informacije o meni? link?
Ko je lorena?

Sad sam malo isčitala(nemam živaca za sve...) vidim da piše bisere koje je tijana pisala, za svoju ćerkicu... od reči do reči.... i zar joj se ćerka ne zove kao tijanina ćerkica lora? a ona je zove mimi... :confused:
Jel mi uopšte isto čitamo?:lol:

P.S. Mislila sam da je to možda tiki... mada se ona predstavila kao marina... :confused: e sad... ne znam...

evo ovde ima slicnosti sa tobom. i to upadljive. skroluj dole, poslednji post, kada se predstavlja.

http://www.zenskisvet.com/forum/tema/1645-2/Zenski-svet-Virtuelne-prijateljice-Srecne-domacice.html

Искрено, шокирана сам!
Шокирана тиме што сам мислила да су људи по форумима због СЕБЕ, што желе о себи да пишу, што желе да комуницирају са другима...
Али, да неко копира постове других људи, то ми некако болесно. Значи, неко живи туђе животе, и то не један, него неколико!
Не смета ми да неко моје слике окачи негде, кад сам их качила, знала сам шта се може урадити са њима.
Али би ми сметало кад би се неко представљо мојим ликом и делом ;), а под туђим именом. Па ме зауставе на улици, и убеђују ме да нисам Ванда Б.Б. него Перса П.П. :eek:

Meni je to pljunuta ti bila kad sam procitala prvi post...
Neprekidno jede jafu i nutelu...

Onda sam pomislila Tijana...posto kopira Tijanine postove , ali onda vidim deciji biseri od mirabel cerke a i dalje Lora.
I tako ...riskaj malo videces i sama gde sam ja izvukla vezu .
Čičak ne jede nutelu... nou vej hose... :rtfm::mrgreen:
Jafu da...:rumenko:
Jeste skeri... tvoji postovi su baš skroz kopirani...:confused:
Ali ljudi možda ti administratori na tim sajtovima, kopiraju naše postove ne bi li nabili potreban broj... ili tako nešto...
evo ovde ima slicnosti sa tobom. i to upadljive. skroluj dole, poslednji post, kada se predstavlja.

http://www.zenskisvet.com/forum/tema/1645-2/Zenski-svet-Virtuelne-prijateljice-Srecne-domacice.html
Ma kakve sličnosti...
Ja ne jedem nutelu, nemam dece, ne živim u novom sadu...
Jedino što je rođena kad i mm...:mrgreen: i što je knjigovođa kao i ja...

Ko je ono pitao sto panicimo?
Ne panicimo ....samo konstatujemo.
I pitamo se cemu sve to ?

Sinoc kad sam videla ovo moja prva pomisao je bila :"Hebote ko je ovaj bolesnik"
Ma koliko da ste otvorenih shvatanja i spremni da prihvatite da se to desava uvek ostane ono pitanje - ali zasto ???
Sta sad neko ima od toga da c/p parkin post ?

kao prvo: ćaos čičak =)
kao drugo ček dis aut
http://forum.krstarica.com/showthread.php/389834-Kafana-********?p=14618541&viewfull=1#post14618541

i reci mi kako bi ja sad trebalo da se osećam =/

... Sve se promenilo jedne letnje večeri, kad sam fajtajući rublje primetio da mi se šake pretvaraju u pegle. Dugo nisam znao kako da tu osobinu iskoristim u još neku svrhu, ovaj put za opšte dobro.
A onda mi je sinula ideja! Pozvao sam kuma, a on svog kuma i kumovog kuma... pa smo održali osnivačku skupštinu udruženja građana "Superheroji u borbi za prava muškaraca", sa sedištem u kumovoj garaži.
Izbor superheroja nije bio slučajan; svi smo vremenom uspeli da razvijemo neku nadnaravnu osobinu, koja je mogla da bude od koristi u pravednoj borbi: ja sam, kao što sam već rekao, posedovao pegle namesto dlanova - zato sam se prozvao Gvozden...

:besan2:

Искрено, шокирана сам!
Шокирана тиме што сам мислила да су људи по форумима због СЕБЕ, што желе о себи да пишу, што желе да комуницирају са другима...
Али, да неко копира постове других људи, то ми некако болесно. Значи, неко живи туђе животе, и то не један, него неколико!
Не смета ми да неко моје слике окачи негде, кад сам их качила, знала сам шта се може урадити са њима.
Али би ми сметало кад би се неко представљо мојим ликом и делом ;), а под туђим именом. Па ме зауставе на улици, и убеђују ме да нисам Ванда Б.Б. него Перса П.П. :eek:

:manikir::mrgreen:

I kako si bre ti mirka ovo iskopala?:think:

sumnjiva reakcija
a048.gif

:manikir::mrgreen:

I kako si bre ti mirka ovo iskopala?:think:

Мислим да није битно како је Мирка нашла, него смо некако сви у томе.
Мени, као, драго што нико није желео да копира моје фотке, а са друге стране, то значи да сам бабабаба, па неће никИ. :confused:

Но, Марице, ти кажеш да се зато ниси качила, али замисли, прекопира ти неко живот, нађе моје фотке и стави уз твоје приче. Баш ти не би било пријатно, признај.

Ko je ono pitao sto panicimo?
Ne panicimo ....samo konstatujemo.
I pitamo se cemu sve to ?

Sinoc kad sam videla ovo moja prva pomisao je bila :"Hebote ko je ovaj bolesnik"
Ma koliko da ste otvorenih shvatanja i spremni da prihvatite da se to desava uvek ostane ono pitanje - ali zasto ???
Sta sad neko ima od toga da c/p parkin post ?
Pa kiti se tuđim perjem...;)
Zamisli da neko vidi naše stihove...:eek:

Pa mirka nismo ih zaštitili... a lepo smo pričali o tome... :confused:
E tad bi se naljutila, kad bi videla da mi neko kopira moje stihove ispisane u radosti forumskog druženja... :evil::mrgreen:
Pa blizu...;)
Cista slucajnost je i to sto bas ta osoba ima tvoj avatar ...
Ma ovaj avatar je na netu... na nekoj stranici avatara...
Može da ga uzme ko hoće...
Glupo bi bilo da ga uzme neko ko je ovde npr... ali ovako, baš me briga...

Sad bi ga tačno promenila... ali mi žao, ima animaciju, pa se onda opet treba ebati da ga stavim...
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back