pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja da se požalim, nevezano za temu...mene bole oči od kiselinih postova

connie_girl_cleanglasses.gif

d72632d2430a1d39f510a8e785b72513.gif

...и да, невезано за тему
cool%20smaili.gif

.

ne razumem što se čudite, fotke su tu gde jesu, nije baš ko da ih je fibi odštampala i stavila u album sa srcima =/
samo nam skreće pažnju na ono što je godinama svima pred nosom

Nema potrebe nista da cuvas bre sve te slike stoje i danas, tako moze da otvori bilo ko bilo koga od nas .
Fibi ume da koristi programe i u prednosti je u odnosu na nas koji ne umemo a ovde opet dolazimo do one cuvene recenice da cim si se obesio ovde postajes javno dobro.
To smo utvrdili jos za Dudine vladavine.

meni su bili cudne njene price iz zivota koje su se poklapale sa romatticnim filmskim scenarijima ....kad vam u zoru, u toku vodjenja ljubavi, upadne ni manje ni vise nego sluzavka da smakne zavjese..inace to se sve odigravalo u njegovoj vili..
i neka prica o 3 vrste kolaca i nekim jelima budibogsnama-za jedan obrok..
konstantno pricanje o restoranima..

mislim nije cudno da neko sebe prisuti sve to ali mi je ovo bilo malo too much..to hvaljenje..

posto sam mislila da umisljam veceras mi cak 5 osoba to potvrdi.

Sta je bilo? Zgranuti ste?

Iznenadjeni?

Znate da ima fejkova?

E pa ne znate

Ja sam ta kojoj je Tijana privukla paznju

Ja sam sa njom i drugim finim zenama provela godine na DiPu, slusajuci je kako prica o deci,l zivotu, putovanjima, macehi, ocu, nesrecnim slucajevima.

Ja vas gledam kako joj se divite i kako zavidite njenom zivotu. Na srecu, nisam jedina

I ja sam ta koja ju je pratila od laganja da je advokat preko selidbe u Pariz koji prilicno dobro poznajem.

Fibi je bila ljubazna da ovo objavi, a da ne bi i od vas pravila budale. Ja sam joj od srca zahvalna. A trebalo bi da budte i vi

ne razumem što se čudite, fotke su tu gde jesu, nije baš ko da ih je fibi odštampala i stavila u album sa srcima =/
samo nam skreće pažnju na ono što je godinama svima pred nosom

Daj Parka, pa jel ti znaš za taj program? Tebi je ovo što je Fibi iskopala kao dobar dan?
Ja priznajem da sam duduk, ali bih rekla da ovo ne znaju prosečni korisnici..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back