pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Може кључ, ко је имао шта да каже, рекао је, ко није стигао на време, нека пише циркуларни пп као и до сад..

(Ја не добијам ни тај циркуларни пп :sad2:)

znas kako, to sto je npr. ova..."prica"..."dokazana"
opce ne iskljucuje ni zavist, ni ljubomoru, ni zlobu, ni ijednu drugu ljudsku...zaebanciju
zbog koje se na vake forumske pohode spaljivanja nevjernika, otpadnika, heretika, klovnova, klonova...realno kretje :lol:

Nije u pitanju ljubomora ili zloba nego zgražavanje što je osoba izmislila svoju decu i na osnovu njih se družila na DiP-u sa drugim mamama i gledala i komentarisala fotke tuđe dece.
Priča je daleko od zaebancije i spaljivanja klovnova.

pa dobro, sta ti sad ona smeta, kako meni n iko ne smeta?
mislim da ti trebas popiti besjedin.

Da, najbolje bi bilo da svi misle i pišu isto, da se ne smaraš, i da možeš lepo da se družiš 24 sata dnevno.

Nemoj da postavljaš takva pitanja, to je mnogo komplikovano za razmišljanje. Kako sad može Fibi da ne bude ok... kad je policajac?

Seksi dobrivoje posto ne znas o cemu govorim tebi neciunista ni pisati.

Hoduras, nije problem u iznosenju razlicitog misljenja vec u prepucavanju po desetinama strana, nevezano za temu vec po necemu "licnom".

Poslednja izmena:
a sta da uradimo?pa sta ima da se uradi,meni je dovoljno da se zna,i stvarno ste vise smorili ,nema tu vise sta da diskutujemo,meni je cool sto se to saznalo
a sad posle bitke svi su generali,toga je uvek bilo
i kriticari kojima nije normalno sto se neko zainteresovao za science fiction pricu i resio da provali malo o cemu se radi,zasto da ne?sta bre ke,nja,te svi ste ko sundjer upijali pricu i dalje sedite ovde da lesinarite a kritikujete fibi sto je uradila nesto sto moze mozda i vasu fotku da otkrije,i vasu pricu da stavi pod znak pitanja
ako vam je sve ovo glupo i ispod vaseg nivoa koj moj se prepucavate vec 44 strane,sto dolazite na ovo nisko nisko mesto?
blah moralni cistunci

da,dezurni manijak
a da su npr opleli tijanu na alfa sestrinstvu verujem da bi u tajnosti svoje grupe slatko komadale i tijanu i cicak i marinca
neke ;)
uglavnom to ti je to,ako se sazna jos neka prevara slobodno mi javite
inace tijana je napisala da ce svakome objasniti na pp sta je bilo,pitala sam je da mi da svoj francuski broj mobilnog da je pozovem da mi isprica-odgovor nisam dobila
eto,verovatno sam manijak

...ključ...:eek::eek::eek:

...oket...znači, "POSREDNO" zataškano by Adminisracija...:mrgreen:

Smorio si kao nikad.

I ti i to tvoje shvatanje teme.
Znas kako em zabole sto je Tijana moderator i sto se ovde od strane administracije zataskavaju stvari.
Sta si navro bre ko mutav na telefon, administracija pa administracija.
Vise od pola postova ti je na tu temu a sustinu teme si omanuo .
Sve tvoje bitke bi negde gde je to adekvatno.
A ovde ili imas da kazes nesto o Cakanoj ili nemas.
Ti ocigledno nemas.
I hebe ti se ko je Cakana samo Administraciju vidis.

Sad kad bi krenuli da brisemo tvoje i kiseline postove , pola teme bi nestalo.

Kvinsi, Tara, Gibice....Administracijo...bilo ko....molim kljuc!

da,dezurni manijak
a da su npr opleli tijanu na alfa sestrinstvu verujem da bi u tajnosti svoje grupe slatko komadale i tijanu i cicak i marinca
neke ;)
uglavnom to ti je to,ako se sazna jos neka prevara slobodno mi javite
inace tijana je napisala da ce svakome objasniti na pp sta je bilo,pitala sam je da mi da svoj francuski broj mobilnog da je pozovem da mi isprica-odgovor nisam dobila
eto,verovatno sam manijak

...Linda, to se u kulinarstvu zove tranžiranje!:lol:

Eh, šta su ti žene:zavidne,zlobne, usamljene, nevoljene, nesrećne,neHebane i loše Hebane...

Odo da motam sarmice...:mrgreen:

...divan i analiza su isto...? :dash:...:hahaha:
...zabranjeno reći nekom na Forumu, koga znaš i u RL, da dotična laže ???!!! :mrgreen:...to je bolesno...:eek::eek::eek:...ne bih više komentIRAo tvoje "zdrave" misli...( razlog...Administracija mi diše za vratom...non-stop...;)...da ne pomisliš nešto drugo, pa se uobraziš )...

al si se ti... osjetio...prozvan...?
a sta ste to tocno...od proljeca...radili preko pp-a?
divanili...? :zper:

http://en.wikipedia.org/wiki/Divan_(furniture)

ako ste...vas...problem. :lol:

medjutim, bolesno jeste - traciti vlastito vrijeme
na tako...obimnu analizu, pardon - divanjenje o tudjem zivotu...
(trachanje reklo bi se...) bio on virtualan ili realan...

a ovo..."zabranjeno reći nekom na Forumu, koga znaš i u RL, da dotična laže"
i...rekli ste da N.N. laze...
dapache, angazovali ste i...forumskog experta forenzicara
(sto je posebna prica; takodjer...bolesna...mislim, ebe mi se da prekopavam exife tudjih slika..)
i...?
jeste...ostvarili...zacrtano?
sta ste uopce zacrtali...mislim, toliko ste divanili...valjda imate neki...cilj? :lol:
svjetsku dominaciju, mozda...naravno, kad forumsku...apsolvirate? :zper:

Nije u pitanju ljubomora ili zloba nego zgražavanje što je osoba izmislila svoju decu i na osnovu njih se družila na DiP-u sa drugim mamama i gledala i komentarisala fotke tuđe dece.
Priča je daleko od zaebancije i spaljivanja klovnova.

mda...to su strasne stvari...
da ne pominjem kako je ....jedina
i najstrasniji od svih...slucajeva;
cak i od klonova s...attachmentima...
inace uvazenih forumash...ica... :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back