puffffff pant

Nego, optvorim ja tako vrata, a shvrcha ispred njih, hoche da udje. ja chekam, a on ushao na prag, pa polu unutra polu napolju...okrene se par puta...meni vech hladno al chekam da se smisli...
I tako neshto razmishljam, kako machke bash liche na zzene, uvek tachno znaju shta hoche i kako da ti drzze pazznju.

Nego, optvorim ja tako vrata, a shvrcha ispred njih, hoche da udje. ja chekam, a on ushao na prag, pa polu unutra polu napolju...okrene se par puta...meni vech hladno al chekam da se smisli...
I tako neshto razmishljam, kako machke bash liche na zzene, uvek tachno znaju shta hoche i kako da ti drzze pazznju.

Slažem se... a za to postoji lek - nogom pomogneš da se odluči ne koju će stranu.... ;) Dakle, na žene najbolje radi noga....

...netolerancija je jedan od predznaka bolesti... u trenucima netrpeljivosti mislimo da znamo sta je ispravno a sta pogresno iako ne raspolazemo dovoljnim informacijama na kojima zasnivamo svoja ubedjenja.... osudjivanje drugih osudjuje nas na zivot pun besa i gorcine i vrlo cesto na usamljenost...ok je osecati srodnost sa nekom grupom ali kad to preraste u slepu odanost toj grupi radja se fanatizam ... primer za to su onaj marjan i stefan na farmi - napadose bokija a da ga i nisu upoznali...inace stefan je vece zlo od svih ostalih na farmi samo se vesto prikriva ;)

Poslednja izmena:
Šta znam. Ima i onih što liče na vernog psa. I ma koliko je gazda (čitaj "muž/momak") grub prema njima one mu se vrate.

Najbolje su žene mačke. Samožive, prepredene, mazne, nekad nezainteresovane nekad umiljate, rade samo ono što žele. I uvek se dočekaju na noge.Mrnjau.:mace:

Slažem se... a za to postoji lek - nogom pomogneš da se odluči ne koju će stranu.... ;) Dakle, na žene najbolje radi noga....

...eee...ima tu neshto...kad sUm biJo mali, komshija mi rek'o..."Shinko, zhene nikad nemoj tucci rukom...em se ponizhavash, em necce shvatiti zashto...nego, samo nogom...ako ni to ne skontaju, bar cce dobiti vetar u dupe"...

...a ja prezrivo pogled'o komshiju 'ercegovca...tada...

meni ne drze, ja ih ignorisem, a one sve oko mene :(((

:D

Jel se i vama chini da su machke slichne zzenama?
Pipi Duga čarapa puni 65 godina
Blic - Petak, 26. novembar 2010. 18:12
Najsimpatičnija devojčica koju smo gledali na televiziji, Pipi Duga čarapa, heroina mnoge dece, ili, bolje rečeno, književni fenomen i lik koji je oduševljavao generacije širom sveta, puni 65 godina.

Definisati Pipi Dugu čarapu praktično je nemoguće.

Rođena iz pera švedske spisateljice za decu Astrid Lindgren, crvenokosa nestašna devojčica zabavljala je mališane tokom nekoliko generacija.

Povodom godišnjice "Gugl" joj posvećuje logo.

..pipi, srećan ti (jučerašnji) 65. rođendan!!!
:lol:

:rodjendan::vatromet::orkestar:

..hvatajte se ribice...velike i male
al ribice se zbunile...u chudu ostale
...na šta da se hvatamo...udice su prazne
treba prvo okačit', na njih mamke razne
za te fore znaju i alge na grani
da bi riba zagrizla, treba da se namami
pa tu nema za pojesti, ni sumnje crvića
bez pametnog mamca, uloviće se sića
kapitalci gledaju, brci im se smeše
pamte bolje ribolovce, sećanja ih teše