LindaLee Elita Poruka 22.197 21.08.2009. u 22:26 - puf pant #26 Velikimood: El meni rece ili? Mislim, ne razumem .. Kliknite za proširenje... sta ti je bre odgovaram(o) na temu,niko te ne haressmentuje
Velikimood: El meni rece ili? Mislim, ne razumem .. Kliknite za proširenje... sta ti je bre odgovaram(o) na temu,niko te ne haressmentuje
V Gost Poruka 6.669 21.08.2009. u 22:27 - puf pant #27 LindaLee: sta ti je bre odgovaram(o) na temu,niko te ne haressmentuje Kliknite za proširenje... A, ok, rekoh da se nisi negde pronasla pa se uzbudila .. Ok, ok, hajmo dalje..
LindaLee: sta ti je bre odgovaram(o) na temu,niko te ne haressmentuje Kliknite za proširenje... A, ok, rekoh da se nisi negde pronasla pa se uzbudila .. Ok, ok, hajmo dalje..
LindaLee Elita Poruka 22.197 21.08.2009. u 22:29 - puf pant #28 Velikimood: A, ok, rekoh da se nisi negde pronasla pa se uzbudila .. Ok, ok, hajmo dalje.. Kliknite za proširenje... pa i ja sam to za tebe pomislila da si se pronasao u mojim tackama,da se ne lazemo,al reko ma nije sigurno nesto sam se istripovala
Velikimood: A, ok, rekoh da se nisi negde pronasla pa se uzbudila .. Ok, ok, hajmo dalje.. Kliknite za proširenje... pa i ja sam to za tebe pomislila da si se pronasao u mojim tackama,da se ne lazemo,al reko ma nije sigurno nesto sam se istripovala
Error Veoma poznat Poruka 10.382 21.08.2009. u 22:29 - puf pant #29 kako sad da odgovorim kad ste sve rekle... ispašće da prepisujem
V Gost Poruka 6.669 21.08.2009. u 22:33 - puf pant #30 LindaLee: pa i ja sam to za tebe pomislila da si se pronasao u mojim tackama,da se ne lazemo,al reko ma nije sigurno nesto sam se istripovala Kliknite za proširenje... Ma ne, samo si se nasla ispod, pa reko naljuti se ..
LindaLee: pa i ja sam to za tebe pomislila da si se pronasao u mojim tackama,da se ne lazemo,al reko ma nije sigurno nesto sam se istripovala Kliknite za proširenje... Ma ne, samo si se nasla ispod, pa reko naljuti se ..