Puder - tečni, kompaktni, mineralni...

Devojke, žene, hvala vam na savetima...

Kupila sam tečni puder Deborah...
Nisam mogla da tražim Avon damu, a ove ostale pudere nisam ni našla u parfimerijama koje su radile.
Stavila sam ga jutros, i u poređenju sa Rimmel- ovim, meni je bolji, nekako je suvlji, i uopšte ne izgledam masno, a sa Rimmel-ovim jesam :roll:
Mada, primetila sam da ga je mnogo teže skinuti sa lica... :roll:

z:poz:

Devojke, žene, hvala vam na savetima...

Kupila sam tečni puder Deborah...
Nisam mogla da tražim Avon damu, a ove ostale pudere nisam ni našla u parfimerijama koje su radile.
Stavila sam ga jutros, i u poređenju sa Rimmel- ovim, meni je bolji, nekako je suvlji, i uopšte ne izgledam masno, a sa Rimmel-ovim jesam :roll:
Mada, primetila sam da ga je mnogo teže skinuti sa lica... :roll:

z:poz:

meni je bilo presudno sto moze da se ne skida 24h,neguje i stiti:zgrudvanje:
pri tom kad ga neneses na kozu daje mat izgled
nadam se da ce prijati tvom tipu koze
:zpozdrav:

Ja sam skoro 10 godina koristila Maxfactor lasting performance 106 ili 109. Probala sam nove kako su izlazili Loreal, Colour adapt...NIJEDAN mi nije odgvarao osim mog Lasting performance MF. Danas sam kupila Bourjois Reboosting Collagen foundation broj 63, za 800 din u Lilly-ju (nece vise da rade sa njima, pa rasprodaju sve) pisalo je nesto na rafu 10h,da li je to taj o kojemz:girl: pricate i ima li neko iskustva sa ovim mojim? Ja sam ga jednom namazala i svidja mi se, laksi je od mog prethonog MF koji sam koristila godinama.

Da li koristite puder i kakav, tečni, kameni, mineralni...? Koje ste sve pudere koristile? Koji vam je najbolje odgovarao? Kakav tip kože imate?...

Za dnevnu varijantu obično koristim Nivea toniranu kremu, to mi je malo lakše od pudera. Kad se šminkam obavezno stavim puder, sada je to Max Factor Colour Adapt, nijansa 75 Golden. Pošto mi je masna koža, lice uvek počne da mi se sija posle nekog vremena, čak i sa ovim puderom. Jako mi je bleda koža, tako da je ova nijansa možda malo previše tamna za mene, ali 70 Natural mi je opet previše svetla. Nisam primetila da mi konkretno ovaj puder pravi neke probleme na licu, mada sam od mnogih devojaka čula da se žale na Max Factor.
Kompaktne i mineralne pudere nisam koristila, a mineralni bih baš volela da probam, a nikako da se odlučim.:)

Имам масну кожу тако да користим пудер у камену. Течни је смрт за поре z:)

Aha. Drago mi je da se jos neko slaze samnom. Kozmetika im je odlicna. Tj, sve sto sam probala mi odgovara:)

Alex, ovaj Artistry bese Amway????

Fenomenalna, ali fenomenalna kozmetika!

Ja obozavam Artistry.
Ko nije probao ne zna sta propusta.
Imam svasta od sminke i kozmetike.
Puder za masnu kosu je nevidjen.
Ulje za skidanje sminke :worth:
Ali naj od naj posle ciscenja lica tonikom- maska za dubinsko ciscenje pora :worth: x 100.

Ko ima bubuljice , namaze masku diretk na bubuljicu ujutru je nemaaaaaaaa.
Ma sjajno.

Mana - treba naci nekog ko radi amwey i spremiti nesto vise novca.
prednost - Sve ostalo je prednost....kvalitet, dugotrajnost i mogucnost da ako ne odgovara vratis i dobijes pare nazad.

Ja redovno, tj. svakodnevno koristim puder. Nekako sam navikla na formulaciju tecnog pudra i on je uvek u mom neseseru. A od kada sam pocela da koristim Vichy pudere, prezadovoljna sam. :aha: Samo menjam vrstu pudera u zavisnosti od doba godine... I svima bi ih preporucila... :super:

Odlicno , sad preporuci sta koristis i kad !
Ja pitah pre neki dan za pudere.
probala bi.

Odlicno , sad preporuci sta koristis i kad !
Ja pitah pre neki dan za pudere.
probala bi.

Po pitanju Vichy pudera, ja koristim norma teint, posebno u letnjem periodu. Ta vrsta ima u sebi supstance koje skupljaju sebum i smanjuju sjaj koji se javlja nakon par sati od nanosenja pudera. Ja imam normalan tip koze, sa svima nam poznatom T zonom.

Ukoliko je nekom potreban "jaci" puder, u smislu pokrivanja ili masnije koze, moja preporuka je derma blend. Odlicna pokrivenost i za moju kozu je za nijansu "posniji". Ali kada ga stavis, pravi je korektivni puder. :worth: I mladeze sakrije :super:

Ako neko zeli jos neku informaciju, tu sam... ;)

Ja obozavam Artistry.
Ko nije probao ne zna sta propusta.
Imam svasta od sminke i kozmetike.
Puder za masnu kosu je nevidjen.
Ulje za skidanje sminke :worth:
Ali naj od naj posle ciscenja lica tonikom- maska za dubinsko ciscenje pora :worth: x 100.

Ko ima bubuljice , namaze masku diretk na bubuljicu ujutru je nemaaaaaaaa.
Ma sjajno.

Mana - treba naci nekog ko radi amwey i spremiti nesto vise novca.
prednost - Sve ostalo je prednost....kvalitet, dugotrajnost i mogucnost da ako ne odgovara vratis i dobijes pare nazad.

.
Boldovano je istina, ali kad shvatis koliko dugo traje,onda ne ispadne skupo. Maska za dubinsko ciscenje je savrsena.Mene posle depilacije lica( posto to radim sama) ova maska spasava od najezde bubuljica.
Puderi su im stvarno super.Nisam probala sve, ima i za zrelu kozu,to mi jos ne treba,ali ovi koje sam probala su postojani i ne prave od lica masku.:super:

Poslednja izmena:
Boldovano je istina, ali kad shvatis koliko dugo traje,onda ne ispadne skupo. Maska za dubinsko ciscenje je savrsena.Mene posle depilacije lica( posto to radim sama) ova maska spasava od najezde bubuljica.
Puderi su im stvarno super.Nisam probala sve, ima i za zrelu kozu,to mi jos ne treba,ali ovi koje sam probala su postojani i ne prave od lica masku.:super:

Istina je da traju sto godina.

Edi F . su izbacili koliko cujem uvodi se nesto novo.

Imam nekoliko proizvoda bez kojih nema zivota i od kojih ne odustajem.
Ovde to spada u skuplje kozmetike al vredi.

Istina je da traju sto godina.

Edi F . su izbacili koliko cujem uvodi se nesto novo.

Imam nekoliko proizvoda bez kojih nema zivota i od kojih ne odustajem.
Ovde to spada u skuplje kozmetike al vredi.
Bold :rida: u pravu si,nema ga vise,a puder je fantastican!! I sminka ostala je bas bas dobra,nije mi jasno sto ga vise nece biti.... taman sam se bila pronasla u proizvodima.

Mirka,
kako ih kupujes?
I ja sam cula sve najbolje za tu kozmetiku..

Kucni prijatelj radi amwey.
Jedno vreme sam bila clan al mi se nije mlatilo pa sad kupujem od njih.
Idi na sajt amwey.hr pa gledaj sta sve ima .
Nema cena to je jedino bzvz.

Bold :rida: u pravu si,nema ga vise,a puder je fantastican!! I sminka ostala je bas bas dobra,nije mi jasno sto ga vise nece biti.... taman sam se bila pronasla u proizvodima.

Koliko su mi rekli , izbacuju nesto novo bolje.

Kucni prijatelj radi amwey.
Jedno vreme sam bila clan al mi se nije mlatilo pa sad kupujem od njih.
Idi na sajt amwey.hr pa gledaj sta sve ima .
Nema cena to je jedino bzvz.

Koliko su mi rekli , izbacuju nesto novo bolje.

Izbacili su u GR vec novu kolekciju-Beauty Cycle,al' nisam stigla da je probam.Meni je Eddie F. neprevazidjen. :rida:
p.s. Moram- nije amwey nego Amway

Back