Pucnjava u Teksasu

Ja u potpunosti razumem tog majora i mislim da covek treba da se osveti od strane brace mu po religiji.
P.S
Ja u potpunosti razumem amere i mislim da se taj pokolj treba osvetiti najmanje milion puta .

Ја у потпуности разумијем тебе и надам се да ће ти се обе жеље испунити али бих да додам да би и овај први требао да се освети најмање милион пута.

ej bre pa ovo stvarno teroristicki napad. organizovan.
mislim da ce ovo ameri iskoristiti da optuze i napadnu neku zemlju u kojoj ima nafte ili jevtine radne snage.

pa naravno da je teroristicki napad.
ta americka djubrad, odrasla uz video igre jedva doceka da uzme pusku i roka po "teroristima".
neko doceka irak i afganistan, a neko ne ume da doceka pa roka po svojim sunarodnicama.

bolesna nacija, bez daljnjeg a bre milune neobnavesteni i neobraqzovani

Da li ce se suditi Hasanu?Kako izgleda njega obuhvata vojni sud i njega ce suditi vojska.Ne znam jel oni imaju smrtnu kaznu a moguce je da dobije i dozivotnu robiju.Sta ucini covjek pobi tolike ljude.

Kako su javile vijesti on se ranije zalio na status u vojsci da ga malo maltretiraju i svadjao se sa vojnicima oko pitanja Iraka i Afganistana.Ako je u pitanju maltretiranje to ce se i dokazati valjda.

marine , nece mu se suditi-upravo su javili da ce ga dati porodicama vojnika za zamrzivaca

Pa jel on ubijen?Jel Hasan ubijen u akciji ili je uhapsen?Kazu da su ga pogodili metkom ali i uhapsili.

Popio je četiri metka, ali je ukomljeno živ, što znači da će verovatno za tri dana biti spreman za suđenje (obično je tako u američkim filmovima), ali sad ostaje da se vidi, kako je moguće da je nadnaravna i univerzalna američka vojska u svojim "borbenim" redovima imala oficira koji je po vokaciji psihijatar, pri tom lud i još musliman:eek:...i još od komandanta tražio X puta da ga ne šalje više u onu iračku vukohebinu, ali avaj, ovaj je bio neumoljiv na molitve i kletve psihotičnog muslimanskog šrinka...Komandant je verovatno već od jutros u penziji, a šta će biti konačna verzija za američku i vascelu svetsku javnost, ostaje nam da čekamo i da slutimo.....
jel sad šta jasnije?:D

Popio je četiri metka, ali je ukomljeno živ, što znači da će verovatno za tri dana biti spreman za suđenje (obično je tako u američkim filmovima), ali sad ostaje da se vidi, kako je moguće da je nadnaravna i univerzalna američka vojska u svojim "borbenim" redovima imala oficira koji je po vokaciji psihijatar, pri tom lud i još musliman:eek:...i još od komandanta tražio X puta da ga ne šalje više u onu iračku vukohebinu, ali avaj, ovaj je bio neumoljiv na molitve i kletve psihotičnog muslimanskog šrinka...Komandant je verovatno već od jutros u penziji, a šta će biti konačna verzija za američku i vascelu svetsku javnost, ostaje nam da čekamo i da slutimo.....
jel sad šta jasnije?:D

ameri svaki terorizam prvo dobro uvezbaju u filmovima. zato su holivudske zvezde ujedno i bogovi i nacionalni junaci jer oni po nalogu cia razradjuju kojekakve scenarije

Back