Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 384.220 četvrtak u 15:02 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #1 Da li ste voleli ili volite da puckate air bubble foliju I šta vama znaci pucketanje folije ?
mr Kiza Ističe se Poruka 2.099 četvrtak u 15:03 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #2 Obozavao sam to da radim kao klinac, kada te folije i nije bilo tako cesto da se nadje. A i danas mi se svidja da pucnem poneku...
Obozavao sam to da radim kao klinac, kada te folije i nije bilo tako cesto da se nadje. A i danas mi se svidja da pucnem poneku...
bird again Buduća legenda Poruka 27.867 četvrtak u 15:41 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #3 Nina: Da li ste voleli ili volite da puckate air bubble foliju I šta vama znaci pucketanje folije ? Kliknite za proširenje... Volela, kad sam bila mala Vise ne pucketam tako
Nina: Da li ste voleli ili volite da puckate air bubble foliju I šta vama znaci pucketanje folije ? Kliknite za proširenje... Volela, kad sam bila mala Vise ne pucketam tako
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 7.389 četvrtak u 16:00 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #4 Volim da pucketam tu foliju. Smiruje mi, i sviđa mi se.
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 41.970 četvrtak u 16:01 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #5 Nina: Da li ste voleli ili volite da puckate air bubble foliju I šta vama znaci pucketanje folije ? Kliknite za proširenje... Volela i volim
Nina: Da li ste voleli ili volite da puckate air bubble foliju I šta vama znaci pucketanje folije ? Kliknite za proširenje... Volela i volim
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 384.220 četvrtak u 18:23 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #6 Kada sam bila mala..pucketala sam..sada više ne iako mi je to i dalje zabavno
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 234.263 četvrtak u 18:24 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #7 Uh mnogo dobro
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 384.220 četvrtak u 18:30 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #8 Mnogi kažu da im to smiruje živce
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.316 četvrtak u 19:07 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #9 Ne,...nervirali su me kad puckaju.
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 41.970 četvrtak u 19:09 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #10 Manastirka: Ne,...nervirali su me kad puckaju. Kliknite za proširenje... I mene je nerviralo kada drugi pucketa, ali ja sam obožavala i još uvek volim da puckam foliju.
Manastirka: Ne,...nervirali su me kad puckaju. Kliknite za proširenje... I mene je nerviralo kada drugi pucketa, ali ja sam obožavala i još uvek volim da puckam foliju.
dakyorlando A picker, a grinner, a lover, and a sinner Moderator Poruka 46.220 četvrtak u 20:37 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #11 Da, voleo sam ponekad da se igram s tim kao mali. Mada je bilo više samo zabavno nego što je imalo neko antistres dejstvo.
Da, voleo sam ponekad da se igram s tim kao mali. Mada je bilo više samo zabavno nego što je imalo neko antistres dejstvo.
skura58 Zaslužan član Poruka 100.738 četvrtak u 21:24 - Pucketanje folije – anti stres ili zanimacija ? #12 Moja žena Ne staje dok sve ne "ispuca" To je izgleda smiruje