systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
- To vam je isto kao kada u čistu vodu sipate nekoliko kapi crne boje, pa cela voda postane uprljana. DSS i NS su kao nebo i zemlja! Velja ima problema s medijima, sklon je nasilnom ponašanju, nepriličnom pljuvanju po neistomišljenicima. Njegova stranka je po programu između SPO i SRS. To je narodnjačka partija, ali prizemna narodnjačka partija, što znači - Ceca, Arkan i turbo folk. Za nju se vezuju sumnje da se bavi kriminalom. Upravi to nam je Velja doneo u miraz - ogorčen je Bakarec.
On dodaje da je analizirajući rezultate izbora došao do zaključka da su DSS i NS nespojive stranke. Bakarec takođe smatra da je njegovoj stranci koalicija sa NS više štetila nego koristila.
http://www.kurir-info.rs/clanak/politika/kurir-02-07-2008/pucaju-narodnjaci- On je čudan dečko, a takve su mu i izjave. Nisam video biračko telo koje mu je naklonjeno. Bili smo zajedno, a onda ispadoh ja kriv. U redu, ako tako smatraju, neka im bude. Oni su mene pozvali u koaliciju, a ne ja njih. Ne možemo svi biti pismeni, dobri i živeti u "krugu dvojke". Postoji i druga Srbija. Nema problema, sve dođe na svoje, svaka ptica svom jatu. Polako, biće izbora, pa ćemo videti ko koliko vredi. U svakom slučaju, želim srećan put Bakarecu, i njemu i njegovom timu - poručuje Ilić.
Krenulo je krenulo....

Uz malo srece, na sledecim izborima ni DSS ni Velja ne prelaze cenuzs.....