Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
npr za publiku u ja imam talenat je dnevnica bila 1000 dinara,snimalo se nedelju dana,od 9 do 7 casova ja mislim,jos su bili obezbedjeni sokovi i sendvici i jos povedes drustvo da ti bude zanimljivije....
ja mislim da je velika kriza po bliskom istoku.a jedan moj drug veli da su nokie bas skupe srijedom,ali da se njegova koleginica bas lijepo oblaci za prvi maj,mada njenog brata od strica boli uvo za soundtrackove.
Postoji sindikat aplauzera za ovakve emisije , kao sto postoji i sindikat ucesnika kvizova Prvo ce odatle zvati, pa tek ako ne bude dovoljno uzimaju i ovako.
Secam se da su ucescnici kvizova pominjali neku tuzbu protiv milionera jer su ih zaobisli u par prilika.
I Ivanovica mi je neizmerno dosadan + nesposoban da interpretira odlicno napisanu salu,tako da ne bih isao ni za vece pare
Draga pevacice...
Pre nego krenes da DZuskas,mislim da treba da uzmes BUKVAR u ruke.Pa ce da ti bude jasno kada se koristi slovo DZ a kada Đ...Inace Đaba ti kucna pomocnica i DZuskanje nocu po klubovi...