- Poruka
- 3.223
...Reakcije su individualne, sa jednim zajednickim imeniteljem - postovanjem...To je sasvim dovoljno...
godine se moraju poštovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Reakcije su individualne, sa jednim zajednickim imeniteljem - postovanjem...To je sasvim dovoljno...
kakav je vaš imidž u javnosti?
kako (mislite da) vas ljudi doživljavaju?
mislite li da ste poštovani u svojoj sredini, da ste trn u oku, da vas pljuju, da vam zavide ili vam se dive?
mislite li da ste poštovani u svojoj sredini, da ste trn u oku, da vas pljuju, da vam zavide ili vam se dive?
u službi važim ko čudan lik, neuobičajen za tu ekipu, a u javnosti ko miran čovek
čuj u javnosti...još samo paparaci da počnu da nas love po gradu
uvek me potcenjuju ali briga me
mene ne zanima sta bilo ko misli o meni
pa...pomisle da sam dobra. posle im djavo bude kriv kada shvate sta se iza nevinog pogleda krije.
nisam ja kriva sto je priroda udesila da postoji toliko veliki raskorak izmedju lica i onga sto se kuva u mojoj glavi. al' puno je bolje da ljudi u startu misle da je neko nadrq, nego obrnuto, jer posle kada skontaju istinu jos se i naljute, polse im ja kriva jer su napravili pogresnu procenu.![]()
U kom smislu? Oko toga da si ti koja izvrsava agresiju ili ta koja se brani ? Mislim da je to kljucno pitanje kada se govori o tome da li je neko nadrqan.