Public Me

kakav je vaš imidž u javnosti?
kako (mislite da) vas ljudi doživljavaju?
mislite li da ste poštovani u svojoj sredini, da ste trn u oku, da vas pljuju, da vam zavide ili vam se dive?

Skromna sam i trudim se da ne budem ni previse postovana, niti da sam nekom "trn u oku", niti da me "pljuju" i zavide, a ni da mi se (previse) dive.

Ukratko, trudim se da ne izazivam mnogo paznje, ali se nikom ni ne sklanjam s puta.

mislite li da ste poštovani u svojoj sredini, da ste trn u oku, da vas pljuju, da vam zavide ili vam se dive?

trudim se da u javnosti budem smirenija no sto moja prava priroda iste
za drugu vrstu "truda", ili pretvaranja odavno vise nemam zivaca, no volje
sto se tice onoga kako me neki dozivljavaju, mislim da me neki postuju, nekima sma trn u oku, neki me pljuju, neki vam zavide, neki mi se dive
nekima sma prosto ondiferentna..i ne primecuju me
i to nema veze sa time ni kakvi su oni, ni kakva sam ja
vec sa nasim medjusobnim relacijama

u službi važim ko čudan lik, neuobičajen za tu ekipu, a u javnosti ko miran čovek
čuj u javnosti...:lol: još samo paparaci da počnu da nas love po gradu

u službi važim ko čudan lik, neuobičajen za tu ekipu, a u javnosti ko miran čovek
čuj u javnosti...:lol: još samo paparaci da počnu da nas love po gradu

pa pretpostavka je da povremeno ustanemo s laptopa i izadjemo u neku javnost

a mutan si ti meni mnogo... za pocetak imas mudru taktiku da se predstavljas da si gluplji i da manje znas nego što jesi....

pa....ja se trudim da budem pristojna...ali mi ne uspeva uvek...

skoro sam cula da me se podredjeni na poslu plase...:eek:...mene???!!???....a nadredjeni me postuju i gotive...suparnici me uglavnom mrze, sto se meni redovno obija o glavu....a privatno, glavna osobina mi je excentric...

pa...pomisle da sam dobra. posle im djavo bude kriv kada shvate sta se iza nevinog pogleda krije.

nisam ja kriva sto je priroda udesila da postoji toliko veliki raskorak izmedju lica i onga sto se kuva u mojoj glavi. al' puno je bolje da ljudi u startu misle da je neko nadrq, nego obrnuto, jer posle kada skontaju istinu jos se i naljute, polse im ja kriva jer su napravili pogresnu procenu. :lol:

pa...pomisle da sam dobra. posle im djavo bude kriv kada shvate sta se iza nevinog pogleda krije.

nisam ja kriva sto je priroda udesila da postoji toliko veliki raskorak izmedju lica i onga sto se kuva u mojoj glavi. al' puno je bolje da ljudi u startu misle da je neko nadrq, nego obrnuto, jer posle kada skontaju istinu jos se i naljute, polse im ja kriva jer su napravili pogresnu procenu. :lol:

U kom smislu? Oko toga da si ti koja izvrsava agresiju ili ta koja se brani ? Mislim da je to kljucno pitanje kada se govori o tome da li je neko nadrqan.

U kom smislu? Oko toga da si ti koja izvrsava agresiju ili ta koja se brani ? Mislim da je to kljucno pitanje kada se govori o tome da li je neko nadrqan.

pa cim te neko proceni kao dobru osobu, automatski misli da moze sve od tebe da dobije. npr. das prst, oce celu ruku do ramena ili hoce nesto, jer te proceni da moze da dobije od tebe, a ti neces to da das. konflikt nastane kada taj neko shvati da ne moze da dobije to sto hoce. svi povremeno prodju kroz to, ali ako neko izgleda pitomo onda je to bude cesce.

Back