Public ANKETA 1

FICA_TDI:
E covece totalno lud forum (tema)! :lol:
I ja bih da se nadovezem jednom konstatacijom:
Devojke koje kazu da im je mnogo vaznija psihicak veza (i to kakav je unutra) i tako to, mnogo lazu i to lose,a zna se da bi im vise odgovaralao da ima kaze neko:
"Mnogo si najlepsa" :lol:
nego:
"Bas si dobra osoba" :shock:
Inace ovde neke kazu za sebe da je nekad bolje biti kucak,a cak je i otvorena tema kako decko svojoj voljenoj da kaze da skine koj gram! :lol: -sta vise reci.

da li se ti trudis da kucas brzo pa te nista ne razumem ili to namerno tako sabotiras proces citanja....

Punani_huntR:
FICA_TDI:
E covece totalno lud forum (tema)! :lol:
I ja bih da se nadovezem jednom konstatacijom:
Devojke koje kazu da im je mnogo vaznija psihicak veza (i to kakav je unutra) i tako to, mnogo lazu i to lose,a zna se da bi im vise odgovaralao da ima kaze neko:
"Mnogo si najlepsa" :lol:
nego:
"Bas si dobra osoba" :shock:
Inace ovde neke kazu za sebe da je nekad bolje biti kucak,a cak je i otvorena tema kako decko svojoj voljenoj da kaze da skine koj gram! :lol: -sta vise reci.

da li se ti trudis da kucas brzo pa te nista ne razumem ili to namerno tako sabotiras proces citanja....

Ajde Punani reci sta ti nije jasno!
I trudim se da budem sto kraci i sto manje da kucakm!

mnogotuzan:
KAKVOG JA TIPA VOLIM?

Visok: oko 190cm :lol:

Tezak: oko 100 kg

Boja kose: crna

Boja ociju: crna

Oblik glave: savrsena lobanja :lol:

Oblik ociju: krupne i dobrocudne :lol:

Usi (klempav?): normalne

Ruke: jake

Noge: jake i da nisu krive

Struk: moze mali stomacic, ne smeta mi

Ledja: siroooooka :D

Stopala: 45

Prsti (i dole i gore): filozofski :lol:

Obrazi: :?

Zadnjica: da ima zena za sta da uhvati :wink:

Volim da me gleda: toplo i duboko

Volim kada prica: zanimljivo i duhovito,strastveno, dozvoljeno i lupetanje... :lol:

Volim da me slusa: pazljivo

Volim da me stipa: stipanje me ne zanima

Volim da me mazi: mazi, mazi i gnjavi dok se ne umori :lol:

Volim da me samo kada: uvek :P

Svadjam se ...: vatreno, a onda se vatreno mirimo :lol:

Ljuta sam, a on: mi kaze da sam slatka kad se ljutim :lol:

Smejemo se na racun...: svojih lupetanja, izmisljanja raznoraznih scenarija

Gledamo film a on…: ako je film dobar, pazljivo ga gledamo, a ako nije onda...prekidamo i radimo nesto pametnije... :P

Ljubimo se: strastveno, strastveno, strastveno :P

Skidamo se: pa kako kad, nekad se i ne stigne :lol:

U krevetu smo: divlji, senzualni, bezobrazni, nezni, perverzni, intimni do kraja 8)

Ostalo: da imamo stvari koje volimo zajedno da radimo :P

ps. meni ovo zabavno za popunjavanje, ko da sam u pubertetu! :lol:

mnogotuzan:
Mora da bude:

Visok: 190

Tezak: 98

Boja kose: braon

Boja ociju: zelena

Oblik glave: cetvrtast

Oblik ociju: bademasto

Usi (klempav?): klempav

Ruke: jake

Noge: da nisu krive i jake

Struk: moze stomacic

Ledja: sto manje rahitisa

Stopala: da mu je kaziprst duzi od palca

Prsti (i dole i gore): ko cevapcici

Obrazi: rumeni a da se vide jagodice

Zadnjica: cvrsta

“whale”-a (da ne budem prost): da deluje zdravo a ne osuseno. 15 cm

To je bio fizicki izgled. Sada ide ono...

Volim da me gleda: ko klerk gebl

Volim kada prica: o meni

Volim da me slusa: payljivo

Volim da me stipa: za obraze

Volim da me mazi: po kolenima

Volim da me samo kada: hocu odvede u shoping

Svadjam se i...: masturbiram

Ljuta sam, a on: igra tetris za poneti

Smejemo se o/na racun...; tebe

Gledamo film a on…: hrce

Ljubimo se: u mraku

Skidamo se: nikad

U krevetu smo: okrenuti ledjima

Ostalo: mirishe jagnjetina

E u ovo prethodno upisete ono sto vam prvo padne na pamet sta bi ste vi radili sa vasim likom iz maste…

Ostalo. E tu rubriku popunite ako imate nesto da dodate. Posto vec ovo mucenje prelazi sve granice normale. Na ovaj nacin da pomognete nama muskarcima da se poboljsamo, da se naucimo nekom redu…

E, da, trenutno je u pripremi jedna anketa samo za muskarce. Zvace se... Zeno, sto mi to radis?

Jos nesto, moram da spomenem da ce naredna anketa biti uradjena u saradnji sa merkat-mo, mojoman-om, astory-om i koltinbek-om koji su zbog sopstvene sigurnosti resili da izbegavaju dalje pojavljivanje na forumu zbog nedolicnog ponasanja nekih forumasica I njihovih uvredljivih poruka i nasrtaja na nase najdraze muske clanove foruma.

SEFICE, IZVINI MALO JE PREDUGACKO, ALI STA DA SE RADI!!! NECE SE VISE DESITI NIKADA, OBECAVAM....

chokolada:
Meni fizicki izgled nije bitan. :roll:
Bitno mi je da je pazljiv, dobar, pametan, duhovit, da ume sa mnom, da me vooooooooli... :)
Da je jednostavno diiiiiiiiiiiiiiiivan! :P
I zabole me dupe da li ima para, koja kola vozi, da li ima 3 mobilna, kajlu i prstenje i da li je obucen od glave do pete u Armani... :roll:

i još samo jedan dodatak:da može da me nasmeje

esperanca137:
chokolada:
Bitno mi je da je pazljiv, dobar, pametan, duhovit, da ume sa mnom, da me vooooooooli... :)
I zabole me dupe da li ima para, koja kola vozi, da li ima 3 mobilna, kajlu i prstenje i da li je obucen od glave do pete u Armani... :roll:

Da, to sam zaboravila. :wink:

chokolada:
esperanca137:
chokolada:

Da, to sam zaboravila. :wink:
partic_claun.jpg

8)

mnogotuzan:
Citao sam nekoliko postova i nisam mogao a da ne prokomentarisem... Zene su mnogo probirljive. E, ali mnogo!!! Svako zivo bice ima mana, ali se zene trude iz petinih zila da pronadju one najbolje. Sto je nasim forumasicama nemoguce. Prvo i same nisu bas nekog izgleda. Drugo, na svaki komentar uzvracaju pitanjem. To dovodi do zakljucka da su ili nepismene ili samo traze svadju.
A ovo mi nije baš najjasnije? Pa jesmo li mi ovde da nešto (nekoga) tražimo ili da pričamo?
Idi na "ON traži NJU", tamo ćemo manje pitati... :roll:

Vragolasta, sto se ti nerviras? nadam se da nije potrebno da ti crtam zasto sam post ovako naslovio?
Da, tebe pitam, Amfibijo :)

P.S. Pocinjes da licis na Neverovatnog. Njemu moram sve da crtam :) ...ali...postaje mi gotivan...za sve je kriva Ana. 8)

kojote:
Vragolasta, sto se ti nerviras? nadam se da nije potrebno da ti crtam zasto sam post ovako naslovio?
Da, tebe pitam, Amfibijo :)

P.S. Pocinjes da licis na Neverovatnog. Njemu moram sve da crtam :) ...ali...postaje mi gotivan...za sve je kriva Ana. 8)
nisam se nervirala.Samo...razmislila sam sta mi je stvarno vazno...fizicki izgled...mozda i suvise...ali ako je neduhovit ili glupo duhovit moze da bude Apolon...ali ne bio izabranik mog srca.Nikad od njega ne bih mogla da ocekujem da razume moj humor.E...sad...Jessica nije bila duhovita ali je najsexysupersxynajbolja riba...a Zeka je duhovit za oboje.Posto ja nisam najsexysupersexynajbolja riba...moram malo da budem i duhovita,zar ne?

ZNAS STA, JA TOLIKO VOLIM SVOG DECKA...SADASNJEG DA BI TI TAMO U ANKETU SVE ISKRENO ODGOVORILA,MISLIM KAKAV JE ON JA BI TO UPPISALA, BEZ MASTANJA O COVEKU BEZ MANE.....AL ME MRZI.NEGO DA TI KAZEM...EVO VIDIS DA IMA ZENA...DEVOJAKA...KOJE NISU BAS TOLIKO STRASNE.....ON IMA MNOGO MANA NEKAD JE EXTRA ZAJEBAN IGRAC ALI ONE DOBRE STVARI TO SVE OBRISU....NISAM BAS U ROMANTICNOM FAZONU ALI ETO UMEMO I MI ZENE DA VOLIMO VAS NESAVRSENE TIPOVE..... :wink:
MENI BI BILO DOSADNO DA LJUDI NEMAJU PROBLEME I MANE......... :wink:

Back