mnogotuzan
Obećava
- Poruka
- 57
Citao sam nekoliko postova i nisam mogao a da ne prokomentarisem... Zene su mnogo probirljive. E, ali mnogo!!! Svako zivo bice ima mana, ali se zene trude iz petinih zila da pronadju one najbolje. Sto je nasim forumasicama nemoguce. Prvo i same nisu bas nekog izgleda. Drugo, na svaki komentar uzvracaju pitanjem. To dovodi do zakljucka da su ili nepismene ili samo traze svadju.
E, a kasnije sledi prepucavanje na temu neceg sto bi ovako moglo da izgleda:
Subject: A kakve tipove volite:
Zena A: Jooj, pa jesi se videla sa njim?
Zena B: Ma jesam, nije los, mada me malo smorio.
Konstatacija – Devojka je toliko glupa da nije mogla da normalno razgovara sa njim.
Zena A: Hmm, pa dobro, malo je nervozan... Verovatno si prva lepotica sa kojom je izasao.
Zena B: U pravi si, mora da je to.
Konstatacija – Ej bre, pa u ovoj zemlji nema lepotica! Ima zategnute dece i nakarminisanih, napuderisanih (okrecenih) tetki.
Zena A: Pa hoces li se videti ponovo sa njim?
Zena B: Uf, videcu, ako budem imala vremena... I nije neki
Konstatacija – BULLSHIT!!! Kada zove neki tip, bilo kojeg kalibra, skacu i kroz prozor samo da nisu same, samo da i one kao satro imaju decka.
Zena B: ... mada upoznala sam jos jednog. Moracu i njega nekako da uklopim...
Konstatacija – A jel? Frajera da lesis za pare, a yebaca da imas na povodcu...!!!
Zena A: Jao pa ti bas imas srece! Kako ti samo polazi za rukom?
Zena B: Daj bre, nista ne radim, samo kuliram i oni sami prilaze.
Konstatacija – Hmm... Pa naravno da sami prilaze. *******, i ja bi prisao kada vidim polu-golo deriste koje pije Campari (srp. = kampari), pusi pljugu za pljugom i smeje se ko idiot. Pa i ja cu prici, skinuti jaknu, pokriti joj butine sa komentarom „Duso, ogrni ovo, da ne preladis jajnike! Ladno napolju... Ladno, vuce nesto s nogu“
E sada, posto je veoma tesko uociti sta jedna prosecna zena zeli, spustih glavu i pomislih ja „Oj zene, cuda velikog“!!!
Ok, pored toga, pomislih jos nesto. Evo da vi meni, lutkice, popunite jedan mali obrazac. Cisto onako, proforme radi.
Ovako, naslov pismenog je KAKVOG JA TIPA VOLIM?
Mora da bude:
Visok:
Tezak:
Boja kose:
Boja ociju:
Oblik glave:
Oblik ociju:
Usi (klempav?):
Ruke:
Noge:
Struk:
Ledja:
Stopala:
Prsti (i dole i gore):
Obrazi:
Zadnjica:
“whale”-a (da ne budem prost):
To je bio fizicki izgled. Sada ide ono...
Volim da me gleda:
Volim kada prica:
Volim da me slusa:
Volim da me stipa:
Volim da me mazi:
Volim da me samo kada:
Svadjam se i...:
Ljuta sam, a on:
Smejemo se o/na racun...;
Gledamo film a on…:
Ljubimo se:
Skidamo se:
U krevetu smo:
Ostalo:
E u ovo prethodno upisete ono sto vam prvo padne na pamet sta bi ste vi radili sa vasim likom iz maste…
Ostalo. E tu rubriku popunite ako imate nesto da dodate. Posto vec ovo mucenje prelazi sve granice normale. Na ovaj nacin da pomognete nama muskarcima da se poboljsamo, da se naucimo nekom redu…
E, da, trenutno je u pripremi jedna anketa samo za muskarce. Zvace se... Zeno, sto mi to radis?
Jos nesto, moram da spomenem da ce naredna anketa biti uradjena u saradnji sa merkat-mo, mojoman-om, astory-om i koltinbek-om koji su zbog sopstvene sigurnosti resili da izbegavaju dalje pojavljivanje na forumu zbog nedolicnog ponasanja nekih forumasica I njihovih uvredljivih poruka i nasrtaja na nase najdraze muske clanove foruma.
SEFICE, IZVINI MALO JE PREDUGACKO, ALI STA DA SE RADI!!! NECE SE VISE DESITI NIKADA, OBECAVAM....
E, a kasnije sledi prepucavanje na temu neceg sto bi ovako moglo da izgleda:
Subject: A kakve tipove volite:
Zena A: Jooj, pa jesi se videla sa njim?
Zena B: Ma jesam, nije los, mada me malo smorio.
Konstatacija – Devojka je toliko glupa da nije mogla da normalno razgovara sa njim.
Zena A: Hmm, pa dobro, malo je nervozan... Verovatno si prva lepotica sa kojom je izasao.
Zena B: U pravi si, mora da je to.
Konstatacija – Ej bre, pa u ovoj zemlji nema lepotica! Ima zategnute dece i nakarminisanih, napuderisanih (okrecenih) tetki.
Zena A: Pa hoces li se videti ponovo sa njim?
Zena B: Uf, videcu, ako budem imala vremena... I nije neki
Konstatacija – BULLSHIT!!! Kada zove neki tip, bilo kojeg kalibra, skacu i kroz prozor samo da nisu same, samo da i one kao satro imaju decka.
Zena B: ... mada upoznala sam jos jednog. Moracu i njega nekako da uklopim...
Konstatacija – A jel? Frajera da lesis za pare, a yebaca da imas na povodcu...!!!
Zena A: Jao pa ti bas imas srece! Kako ti samo polazi za rukom?
Zena B: Daj bre, nista ne radim, samo kuliram i oni sami prilaze.
Konstatacija – Hmm... Pa naravno da sami prilaze. *******, i ja bi prisao kada vidim polu-golo deriste koje pije Campari (srp. = kampari), pusi pljugu za pljugom i smeje se ko idiot. Pa i ja cu prici, skinuti jaknu, pokriti joj butine sa komentarom „Duso, ogrni ovo, da ne preladis jajnike! Ladno napolju... Ladno, vuce nesto s nogu“
E sada, posto je veoma tesko uociti sta jedna prosecna zena zeli, spustih glavu i pomislih ja „Oj zene, cuda velikog“!!!
Ok, pored toga, pomislih jos nesto. Evo da vi meni, lutkice, popunite jedan mali obrazac. Cisto onako, proforme radi.
Ovako, naslov pismenog je KAKVOG JA TIPA VOLIM?
Mora da bude:
Visok:
Tezak:
Boja kose:
Boja ociju:
Oblik glave:
Oblik ociju:
Usi (klempav?):
Ruke:
Noge:
Struk:
Ledja:
Stopala:
Prsti (i dole i gore):
Obrazi:
Zadnjica:
“whale”-a (da ne budem prost):
To je bio fizicki izgled. Sada ide ono...
Volim da me gleda:
Volim kada prica:
Volim da me slusa:
Volim da me stipa:
Volim da me mazi:
Volim da me samo kada:
Svadjam se i...:
Ljuta sam, a on:
Smejemo se o/na racun...;
Gledamo film a on…:
Ljubimo se:
Skidamo se:
U krevetu smo:
Ostalo:
E u ovo prethodno upisete ono sto vam prvo padne na pamet sta bi ste vi radili sa vasim likom iz maste…
Ostalo. E tu rubriku popunite ako imate nesto da dodate. Posto vec ovo mucenje prelazi sve granice normale. Na ovaj nacin da pomognete nama muskarcima da se poboljsamo, da se naucimo nekom redu…
E, da, trenutno je u pripremi jedna anketa samo za muskarce. Zvace se... Zeno, sto mi to radis?
Jos nesto, moram da spomenem da ce naredna anketa biti uradjena u saradnji sa merkat-mo, mojoman-om, astory-om i koltinbek-om koji su zbog sopstvene sigurnosti resili da izbegavaju dalje pojavljivanje na forumu zbog nedolicnog ponasanja nekih forumasica I njihovih uvredljivih poruka i nasrtaja na nase najdraze muske clanove foruma.
SEFICE, IZVINI MALO JE PREDUGACKO, ALI STA DA SE RADI!!! NECE SE VISE DESITI NIKADA, OBECAVAM....