white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
opa, superSpremicu masne pogacice sa susamom preko. Punjene sirom iznutra. Vrh je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opa, superSpremicu masne pogacice sa susamom preko. Punjene sirom iznutra. Vrh je.
Fotkacu kad bude gotovo.opa, super
haha vaziFotkacu kad bude gotovo.![]()
Tagovacu te, pa kad vidis -vidis.haha vazi
Uuuu. Ne mogu razaznati preko telefona sta je to? Fantu pijes ili?
cedevitu hahahaUuuu. Ne mogu razaznati preko telefona sta je to? Fantu pijes ili?
Obozavam cedevitu. A sta je glavno jelo?cedevitu hahaha
kroketi od krompiraObozavam cedevitu. A sta je glavno jelo?
Jaooo. Krompir obozavam u svakom mogucem obliku. Neki ne vole uopste ali meni je to vrh, vrh.kroketi od krompira
Nisam ni mislio da jesu.P.S. cigare nisu moje.
isto, obozavam. Imam druga koji je alergican na krompir, uzas.Jaooo. Krompir obozavam u svakom mogucem obliku. Neki ne vole uopste ali meni je to vrh, vrh.
Nisam ni mislio da jesu.![]()
Mucenik. Kako prezivljava bez krompir salate?isto, obozavam. Imam druga koji je alergican na krompir, uzas.
Pa mislim ono, slay.
mesozder najveci, trazi utehu u govediniMucenik. Kako prezivljava bez krompir salate?![]()
Ma, dzaba to. Krompir je krompir.mesozder najveci, trazi utehu u govedini
to i ja kazemMa, dzaba to. Krompir je krompir.![]()
Eto, meni su te fotografije fascinantne. Ima bas dosta na pinterestjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Probao sam to pre jedno 2 godine. Nizam se navukao. Ne znam, nije meni to to. Ali zato jesam na ovaj njihov proizvodovi vafli...
navukla sam se na njih
znam da ce mi biti mrsko da ih uzimam kad bude bilo hladno
pa ih skupljam za zimu
Pogledajte prilog 1228030