Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno.Šta ste vi mislili?Jeste da sam se promenio,ali ne toliko....

4377586764_a46a92bd66_o.jpg

da ali ovaj decko ima "to" nesto sto ga izdvaja od mase jer realno on da nije toliko poseban ne bi steko na desetine hiljada ljudi za jako kratko vreme koji ga gledaju ko najveceg cara na svetu :)

Мало смара јер само прича и прича,али добро мора од нечега да се почне...
Хоћу да кажем да на јутјубу има ликова који праве пародију на све што је популарно али не тако што седну испред камере и ****ју него праве назови филм... :DD
Мени омиљен је Shane Dawson...
Тако да Гасттозз заостаје ...

Мало смара јер само прича и прича,али добро мора од нечега да се почне...
Хоћу да кажем да на јутјубу има ликова који праве пародију на све што је популарно али не тако што седну испред камере и ****ју него праве назови филм... :DD
Мени омиљен је Shane Dawson...
Тако да Гасттозз заостаје ...

da ali Shone prica spontano pred kamerom za razliku od navedenih koji pripremaju danima sta ce da snime i zato mi je on gotivniji i prica o svom zivotu i situacijama u kojima se nalazi sto je meni super :)

a sad muzika :mrgreen:

da ali ovaj decko ima "to" nesto sto ga izdvaja od mase jer realno on da nije toliko poseban ne bi steko na desetine hiljada ljudi za jako kratko vreme koji ga gledaju ko najveceg cara na svetu :)

Decko je degen potrefi ponekad po koju dobru...al msm to je to.sedi pisti i smara...aj da mu klip traje 3 min...i da tu kaze par dobrih fora...nego razvlaci na 10 min...smarac......uopste jedino ko valja od svih tih youtubera je phil defranco ovo ostalo sve je bljutavo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back