Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro slazem se ja ali svi danasnji poznati pevaci / pevacice raznih zanrova su dobili na znacaju tek kada se pojavili na MTV-u :)

a ovi klinci ni jedno gostovanje na tv-u nemaju,ni jedan album do sada i evo tek sada prvi spot uradili posle 4 god od kako se bave zikom... al zato im najpoznatija pesma na tubu ima skoro milion pregleda i uspeli su iako ja taj njihov stil koji mesa rep-r'n'b ne gotivim nesto puno

pojavljivanjem na MTV-u dobijaju na popularnosti u svakom slucaju, ali ono sto hocu da kazem je da to ne potvrdjuje njihov kvalitet...ne govorim o Odredima (i ja ih cenim) vec o izvodjacima uopste...

pa dobro slazem se ja ali svi danasnji poznati pevaci / pevacice raznih zanrova su dobili na znacaju tek kada se pojavili na MTV-u :)

a ovi klinci ni jedno gostovanje na tv-u nemaju,ni jedan album do sada i evo tek sada prvi spot uradili posle 4 god od kako se bave zikom... al zato im najpoznatija pesma na tubu ima skoro milion pregleda i uspeli su iako ja taj njihov stil koji mesa rep-r'n'b ne gotivim nesto puno

Na MTV-ju da bi se pojavio moras da budes VEC veoma popularan. To vazi za sve.

ma ovi moji kombinju rep i r'n'b

vip je najjaci
odslusao sam par pesama od prtija i koliko sam provalio cista kopija ajsa, mada ne mogu da sudim mozda te pesme nisu iste kao ostale

sad na b92 pici vip-ostavi se muzike

ma ovi moji kombinju rep i r'n'b

vip je najjaci
odslusao sam par pesama od prtija i koliko sam provalio cista kopija ajsa, mada ne mogu da sudim mozda te pesme nisu iste kao ostale

sad na b92 pici vip-ostavi se muzike

daj, ne serii :p
Moskri, Eufrat i Mikri su stvorili heroin rep, bre!
Ajs jeste u svom ludom fazonu, sarme, katran, bicarke, zebancija, tamo 'vamo
i njega gotivim skroz
ali ipak Prti for lajf!!! :mrgreen:
oni su nesto neponovljivo!

daj, ne serii :p
Moskri, Eufrat i Mikri su stvorili heroin rep, bre!
Ajs jeste u svom ludom fazonu, sarme, katran, bicarke, zebancija, tamo 'vamo
i njega gotivim skroz
ali ipak Prti for lajf!!! :mrgreen:
oni su nesto neponovljivo!

pa rekoh ja, ja sam prosudio po onih par pesamam koje sam cuo, i jos rekoh da mozda nisam u pravu.
tako da otkud tebi bre pravo bre da ti meni kazes ne seri bre? bre :sad2:

marcelu samo prvi album i valja, uzeo neku kinticu pa krenuo sa eksperimentisanjem...trash

inace obozavao sam marcela, a njegova jedna pesma je bila prva rap pesma u mom ziotu koju sam odslusao do kraja

dobar je i ovaj poslednji....saslusaj pesmu DOLE meni se najvise svidja....ali treba vise da slusas....
mada....de facto album je mnogo bolji....pesme su sve extra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back