Одакле си?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahah...kazem ja Milanu...postoji nesto sto se zove PP...ali...nista...xDDD

Мрзи меhahahah...kazem ja Milanu...postoji nesto sto se zove PP...ali...nista...xDDD

Па тоKao da su ne znam sto pisali![]()
pa zato kazem...
...
Hahahah pa nisu ne znam ni ja sta...ali...pre je Milan spamovao i na streberskoj temi...pa zato kazem...
...
![]()

koji je ovaj baja kralj!!!mislim da je poznatiji na face-u i da ima vise obozavatelja nego Tadic i Toma zajedno
napravili mu i sajt sa radiom gde on s.ere stalno nesto i pola Srbije ga slusa![]()

koji je ovaj baja kralj!!!mislim da je poznatiji na face-u i da ima vise obozavatelja nego Tadic i Toma zajedno
napravili mu i sajt sa radiom gde on s.ere stalno nesto i pola Srbije ga slusa![]()

Video taj i jos par klipova sa njim.
Ne svidja mi se, nije zanimljiv toliko. Pre bih slusao Up-a i Overkill-a nego njega.
A mogao bi da razvije biznis.
Vidim ima Googla Adsense na sajtu, ali na pogresnom mestu. A i sajt nije optimizovan.

Mene zovu Mika "Leptir" zbog velikog odraza.
(ponekad i killa kao satro)