Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim forumasima,

Ovim postom zelim da ozvanicim da se kompletno povlacim sa foruma.
Ozbiljan sam. Ne zezam se.

Razlog: mrzi me da ga navedem.

Jednostavno, nije ova zajednica za mene. Ja sam vise za fokusirane zajednice, zajednice sa ciljem, koje vode ka necemu. A jedini razlozi zbog kojih sam posevicao ovaj forum su mi malocas udarili u glavu.

Moj drug tab ce se pobrinuti da mi slova pocrne u skorije vreme a ja vam zelim prijatan nastavak kvalitetne nefokusirane rasprave na forumu u odsustvu najkvalitetnije osobe na svetu.

Jos bih samo hteo da cestitam osobama koje su uspele da me dovedu do ovoga. Ako vam je bio cilj da me emocionalno unistite ili pak da izgubim svaki motiv, onda je to uspeh.

Kritike, komentari, ocene i ogovaranja su dozvoljena te dobrodosla sto se mene tice.

Srdacan pozdrav,
Miroslav Malesevic

Pozdrav svim forumasima,

Jednostavno, nije ova zajednica za mene. Ja sam vise za fokusirane zajednice, zajednice sa ciljem, koje vode ka necemu. A jedini razlozi zbog kojih sam posevicao ovaj forum su mi malocas udarili u glavu.

Moj drug tab ce se pobrinuti da mi slova pocrne u skorije vreme a ja vam zelim prijatan nastavak kvalitetne nefokusirane rasprave na forumu u odsustvu najkvalitetnije osobe na svetu.

Jos bih samo hteo da cestitam osobama koje su uspele da me dovedu do ovoga. Ako vam je bio cilj da me emocionalno unistite ili pak da izgubim svaki motiv, onda je to uspeh.

Kritike, komentari, ocene i ogovaranja su dozvoljena te dobrodosla sto se mene tice.

Srdacan pozdrav,
Miroslav Malesevic

amin :pop2:

neka su ti sretni puti.....

Pozdrav svim forumasima,

Srdacan pozdrav,
Miroslav Malesevic

Nadam se da je to jos jedan deo "vase" igre:sad2:
Nisi valjda ozbiljan? :sad2:

relax matori ipak ovo forum sluzi samo za ubijanje vremena bar ja tako kapiram a ne za neke tripove kako se neko ne ukpala u ovo cyber njesra,kako te napusavaju itd.

iako mi ides na k.urac sa svojim cestim proseravanjem ipak mislim da si ok osoba :D ako ides moj ti uz put.

Obrisite suze u ovom teskom trenutku za nas forumase :rida:

2urkshz.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back