Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледам Чари :rumenko:
e mile mile:lol::zper:
Pritisak mi digose, i to sve malo po malo, pa dodje na 300 :confused:

No nijeste me navikli da kukam, tako da necu vise da sirim negativnu energiju iz RL-a :)

Kako ste mi vi, koji ste prisutni?

da,ja sam ta koja uvek kuka:rtfm::rumenka:
pa gde ces ako nces ovde?:lol:
nije lose,komirala sam se celopopodne,pa sam malo pogubljena,sudaramse sa ormanom i tak:lol:rumenka:ti,osim gorenavedenog?

Prenosi komentator Svjetsko prvenstvo u j**acini:
"Postovani gledaoci, na redu je sad Kinez Pjong Jang Sung Zong i krece 1, 2, 3, 5, 8, 11. Fantastican rezultat, ovaj takmicar sada ubjedljivo vodi, dok drugoplasirani zaostaje za 3 izj*bane zrtve.

A sada je na redu Francuz Zan Klod Pizdulizije, i krece 1, 2, 4, 7, 10, 13, 15. Sjaaaajno, kakav rezultat, dame i gospodo, tesko da ce ovoga momka sad iko da stige. Kako uzdubljivo takmicenje.

I sada na ecu Bosanac Mujo, i krece, 1, 2, 5, 10, 30, 100, 200, 300, prvi red, drugi red, istocna tribina, sjevrna tribina, zapadna, juzna, evo ga ovdje, AAAAAAH!!! I imamo novog sampiona..."

Prenosi komentator Svjetsko prvenstvo u j**acini:
"Postovani gledaoci, na redu je sad Kinez Pjong Jang Sung Zong i krece 1, 2, 3, 5, 8, 11. Fantastican rezultat, ovaj takmicar sada ubjedljivo vodi, dok drugoplasirani zaostaje za 3 izj*bane zrtve.

A sada je na redu Francuz Zan Klod Pizdulizije, i krece 1, 2, 4, 7, 10, 13, 15. Sjaaaajno, kakav rezultat, dame i gospodo, tesko da ce ovoga momka sad iko da stige. Kako uzdubljivo takmicenje.

I sada na ecu Bosanac Mujo, i krece, 1, 2, 5, 10, 30, 100, 200, 300, prvi red, drugi red, istocna tribina, sjevrna tribina, zapadna, juzna, evo ga ovdje, AAAAAAH!!! I imamo novog sampiona..."

U pitanju je Srbin a ne tamo neki Mujo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back