Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trazim sad tvoj post u kom pise ... bla bla i onda sam postala seksualni predator :)" al ga ne nalazim. Da ga nisi obrisala?
Mene mrzi da ulazem dalji trud da ga pronadjem, iako taj post postoji.

Nego, kad si vec pocela da stalkiras narod( a sve same zene, koincidencije li ) da nisi umislila da si neki wonderwoman virtuelni dobrovoljac na braniku biseksualaca i razvratnika svake vrste?

Zanima me.

boldovano - zajjebancija, nmg da se setim d to napisah al' znam zasto

devijantno ponasanje je moj fah :cool:
toliko o tome
i
ffuck of
piss of
bon voyage

kuku Raisa,kuku:rida:
Pa od cega cemo ziveti sad?:rida:
kreptomane,gde ce ti dusa?:rida:
dobro,mi nismo moderacija tamo,samo nam vracaj nas hleb u nase ruke,nas krov nad nasim glavama.:sad2:
nevezano za to sto si nas deoveo na rub prosjackog stapa
neodoljivo si mi sladak u poslednje vreme
bez trunke sarkazma
moguli,buduci da je situacija takva kakva jeste
da se preselimkod tebe?:flert:

Ja ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, ili su svi poludjeli, ili je jednostavno naisao takav dan. Ali mi nije jasno zasto svako kome sam se danas obratio je nadrkan, malo im fali da me posalju u PM :confused:

Morao sam i ja zakukakti ovdje, posto je RL suvise surov prema meni u poslednjih 24 casa.

Ja ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, ili su svi poludjeli, ili je jednostavno naisao takav dan. Ali mi nije jasno zasto svako kome sam se danas obratio je nadrkan, malo im fali da me posalju u PM :confused:

Morao sam i ja zakukakti ovdje, posto je RL suvise surov prema meni u poslednjih 24 casa.
ma,procice ih,nemoj da se sekiras:zag:
Шта радите? :heart:

nista posebno,rusim sve oko sebe(danas samposebno smotana:lol:),ti?:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back