3.........
koja si ti godina na faxu........?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3.........
Treca, s tim sto ima par nepolozenih ispita iz druge.
i kod vas sad vazi Bolonja,ili..?

Kao vazi, ali to se ne zna ko pije a ko placa
A jadni studenti ispastaju![]()
to je meni zesce sra.nje.........
msm kao da opet ides u osnovnu ili srednju.......
ali ne moras da pravdas izostanke
To jeste, taman je sad fax isto kao srednja, samo sto imas 10 puta vise da ucis.

samo...........
sad se kajem sto sam upisala gimnazijuili ne....ipak je to to.........

Ucio sam gimnaziju 1. razred, pa sam se prepisao u turisticku. Mogu da ti kazem da me je vise kostao zivaca taj prvi razred, no sva tri u gimnaziju.
kajao sam se i ja
ja samtu prvu godinu jedva prezivela...........
znaci kad me iz skole nisu izbacili.............![]()

Pricaj mi o tome, tad sam na polugodju imao 6 jedinica, pa sam se otelio dok sam to popravljao![]()

ne zbog ocena,nego zbog ponasanja![]()

Zbog ponasanja je meni bila frka u 3. srednje. Imao na polugodje preko 30 neopravdanih. I da mi nije bilo jednog druga koji mi je skidao kad je vodio kalulaciju sa razrednom, izbacili bi me. No fora je u tome sto sam na kraj godine imao primjerno vladanje. Na koju foru, to nikad necu saznati![]()

ah.......
ja imam kul razrednu......daje nam neopravdane bas kad mora..........
moj temperamet je bio problem![]()

Pojeo sam gowno sto nikad nijesam posjetio moju razrednu iz srednje, jer to je jedno divno stvorenje, ucinjela je za mene monogo toga, i mnogo me je voljela. Ja sam nju na sred casa znao da grlim i da ljubim kao najbolju drugaricu
Sa profesorima imam jako lose iskustvo, ali ona je defitivno popravila prosjek. Jako pozitivna licnost.

Jao, znaci nijesam jedini.![]()

),kao na foru-ti nama nesto kazes............
zenu.........najvise me nerviraju ovi ceperi(mrzim ih iz dna duse- to im i pokazujem),kao na foru-ti nama nesto kazes............
ja to ne radim iz tih pobuda,nego jednostavnozenu.........
![]()
Pazi ja sam u osnovnu sa tadasnjom razrednom imao jako lose iskustvo, jer se ona zakacila nesto s mojim ocem, pa je moj stari spustio na zemlju, i onda je pocela da mu se sveti preko mene. 7. 8. razred su period koji zelim da zaboravim, jer mi je bukvalno zagorcala zivot
Pa kad sam se preselio u PG gdje sam upisao turisticku, bilo mi je tesko da povjerujem da neko od prosvjetnih radnika moze da bude toliko dobar prema meni. Ja cu toj zeni pamtiti dok sam ziv, a onoj u osnovnu, sad je ona zamjenik direktora, ona ce zaboravit' mog starog kako cu je ja spustiti negdje na zemlju, a znam da ce taj dan doci, kad tad.

osveta je slatka
e moram da palim.........
i tnx za add.....![]()

Caoooos.....!!!![]()
O stigao hrcak
Sto ima?