Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam potrebu ovo da napisem,i da konacno respondiram svim onim glupostima o meni,koje me,koliko se god ja trudila ih ignorisem,veoma umaraju-mozda i previse-mozda i vise od toga.

Dospela sam na ovaj forum sasvim slucajno i bez ikakvih namera-niti da se dokazujem,niti da hranim ego,niti da privlacim paznju-jednostavno da ubijem vreme u pauzi izmedju drugog ubijanja vremena-kao i vecina ovde,verovatno.
U medjuvremenu,odigralo se sledece:
-mnogi ljudi odavde su mi stvarno prirasli srcu i postali deo svakodnevice
-iz nekog ,meni nepoznatog razloga,paznja je usmerena ka meni,bez ikakvog truda,niti ikakve zelje za tako necim(ne mogu reci da paznja ne laska,bilo bi suludo opovrgavati tako nesto),medjutim,postala sam tip coveka koji vise stoji po strani,i tesko mi je da se borim sa odazivom koji ima moje prisustvo ovde-bio on pozitivan,ili onaj drugi.
-mnogima nije jasno zbog cega mi ljudi ovde poklanjaju paznju(he,nije ni meni,mozemo klub da otvorimo?),i nekim njihovim logickim sledom razmisljanja,atak se vrsi na mene,kao da je to moja krivica,i pritom se ne biraju ni sredstva ni reci.
-kao sto rekoh,ni sredstva ni reci,a to sve opet bez ikakvog prisnijeg kontakta sa mnom,pretpostavke se postavljaju kategoricki,bez ikakvog pardona,bez ikakvog razmisljanja o drugoj strani
-Naravno,svesna sam da je vecina ovoga moja krivica-ima problem sa ekspresijom sustine sebe,a ovakva pisana forma komuniciranja samo otezava taj pokusaj,i stvari cini jos gorim,ali opet,ne vidim kako je to dovoljan razlog za svu prasinu.
-Logicki zakljucak svi slute,i nadam se da cu u skorije vreme to i sprovesti,zapravo,usrdno se molim,ali videcemo.
Hvala,i izvinjavam se,buduci da ovo i nema nekog smisla.

Poslednja izmena:
kako egocentrichno razmishljanje
ja nisam primetio da ljudi neshto preterano obracaju pazhnju na tebe, Suzana svojim budalashtinama mozhda privlachi vishe pazhnje ali niko drugi ovde sigurno. Ti imash najvishe postova na dnevnoj bazi ovde a to znachi da ce ljudi najvishe na tvoje postove i da odgovaraju, sasvim logichno. Nije to nikakva pazhnja.
To shto nekome idesh na zhivce je posledica tvog ne bash prijatnog odgovaranja na tudje postove, trpanje sarkazma svugde i tvoj stav da si pametnija od svih pomazhu definitivno.

hihihihihihihi, krepto ja nzm, ali vise pronalazim tvoj lik u tvom postu nego jelenin....istina sad manje postujes, pa se i ne moze reci, ali ranije ovo:

"kako egocentrichno razmishljanje
ja nisam primetio da ljudi neshto preterano obracaju pazhnju na tebe, Suzana svojim budalashtinama mozhda privlachi vishe pazhnje ali niko drugi ovde sigurno. Ti imash najvishe postova na dnevnoj bazi ovde a to znachi da ce ljudi najvishe na tvoje postove i da odgovaraju, sasvim logichno. Nije to nikakva pazhnja.
To shto nekome idesh na zhivce je posledica tvog ne bash prijatnog odgovaranja na tudje postove, trpanje sarkazma svugde i tvoj stav da si pametnija od svih pomazhu definitivno."

si definitivno ti...:P

hihihihihihihi, krepto ja nzm, ali vise pronalazim tvoj lik u tvom postu nego jelenin....istina sad manje postujes, pa se i ne moze reci, ali ranije ovo:

"kako egocentrichno razmishljanje
To shto nekome idesh na zhivce je posledica tvog ne bash prijatnog odgovaranja na tudje postove, trpanje sarkazma svugde i tvoj stav da si pametnija od svih pomazhu definitivno."

si definitivno ti...:P

ironija je shto sam ja na kraju hteo da dodam "ovako neshto sam i ja ranije radio"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back