Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Mah maj svima....
Jooooj, peeeeetak! Ah! Mogu da se naspavam k'o čovek sutra... mogu malo sutra, u 1 škola... aght. O.o
I vama radna subota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah maj svima....
Jooooj, peeeeetak! Ah! Mogu da se naspavam k'o čovek sutra... mogu malo sutra, u 1 škola... aght. O.o
cestitamNe prijetih da sam nazvizdao 6000 postova![]()
Mah maj svima....

I vama radna subota?
sta je ovo zadnja 3 dana jedva da nekoga ima![]()

Decembar, ocjene pljuste, a i ja sam poceo da izigravam proletera, evo pored mene je knjiga iz naslednog![]()
Već 4-5 od kad smo krenuli u školu.
ajoj....Već 4-5 od kad smo krenuli u školu.
....tesko vama...Pa sto to!?Decembar, ocjene pljuste, a i ja sam poceo da izigravam proletera, evo pored mene je knjiga iz naslednog![]()

cujem pao si kolokvijum

i o5....svetinja se ne dira............![]()
I prenio predmet za sledecu godinu![]()
ajoj........tesko vama...Pa sto to!?
Mrzi me da objašnjavam XXXXX put.
E ovaj fejs... aaaa... zarazno... usput, vratila se Marinče... (:
LoL sad procitah za onu odvalu tvoju.....Nist' nije tu posebno to je svakodnevnica xD
FB je gay xD
Koja marince??Ona tvoja drugarica???

Mucim, mucim![]()
Ma nije to moja provala, već drugaricina. Ja biti pametno dete, pa dobiti pet i to jedina u razredu, a ne učiti.
Ma da, ta Marina.

Ma nije to moja provala, već drugaricina. Ja biti pametno dete, pa dobiti pet i to jedina u razredu, a ne učiti.
Ma da, ta Marina.
A ja nauciti sve osim dvije lekcije, jedna u prvi, a druga u drugi dio, i bas te dvije izvucem![]()
A ja nauciti sve osim dvije lekcije, jedna u prvi, a druga u drugi dio, i bas te dvije izvucem![]()
Ti streber pravi..............nisi xD
Au, kad te neće onda te neće...
Baksuz. Ništa, sad samo naučiš te dve lekcije, izađeš i položiš...

Pise u jednom od prethodnih postova, prenio sam ispit za sledecu godinu
***** ti Bolonjsku deklaraciju![]()
Pise u jednom od prethodnih postova, prenio sam ispit za sledecu godinu
***** ti Bolonjsku deklaraciju![]()
nema sta maler xD