Levic@rsko Smetalo92
Domaćin
- Poruka
- 3.403
Kakvu nulu, pa rekao sam 20 strana![]()
pre si reko da ce doguramo do 200...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu nulu, pa rekao sam 20 strana![]()
pre si reko da ce doguramo do 200...
Aaaaa tooooo, ali *** nisam puno omasio.....jos samo 10 puta ovoliko xp
Jaoj, novi Pub. XD
Eh, ali ja ne mogu da ostanem... čeka me Konjuktiv, Preteritum, Perfekt i Futur + 40 nepravilnih glagola iz nemačkog... danas je pismeni... Blago meni... -.-

A mene cekaju nemetali, fosfor, sumpor, vodonik, ozon,..., elektrolize...bla bla bla...kontrolni iz hemije.o_O

Danas izgleda bombastican dan u skolama![]()
Danas izgleda bombastican dan u skolama![]()

I mene bi cekale kvadratne funkcije i jednacine, da sam otisao u skolu, ali posto prekosutra polazem CAE, opravdano mi je tri dana blejanja...
A kod tebe je bombasticna nedeljaDobro jutro...
Ja u sledece dvije sedmice(racunam i ovu) imam 8 ili 9 kontrtolnih, pismenih...![]()

Ne pitajMada skoro nista nijesam ucila. Oslanjam se na logiku i srecu, koje me mnogo puta nijesu izdale. al dobro... za sve postoji prvi put.
![]()
dobro jutro![]()
I sta bi Pajo jel ima neka kinta???
ja ti vec reko da su vize dz! A poklone za domacice, yo cemo posebno spremiti...

Pajo jel krepto ziv ili se meni prividjaju stvari xD ......onaj krepto shnitzel je kreptoman valjda XD
a kreptomanu gotov ban 7. onda mu i prosao XD
da ima donesemo jaja , brasno ,i te ostale stvari za capalinke a one da nam prave ......eto kompromis XD
Pa dobro nije bas toliko ali imamo 2 pismena zadatka.....iz srpskog (to 5 pisem dobre sastve ) i iz engleskog (u to nema sumnje da nece biti maximalan broj poJena )![]()
levičaru pomagaj ako boga znaš! xD kakvo ti je znanje iz matematike?![]()
Znanje mate mi je u minusu brate, jedini covek na svetu koga su zvezde predodredile da bude drustvenjak a on kreten upise prirodni...
Sto pitas?
Dobro jutro, tinejdzeri, sta ima?
što ja obožavam takav dan![]()

Znanje mate mi je u minusu brate, jedini covek na svetu koga su zvezde predodredile da bude drustvenjak a on kreten upise prirodni...
Sto pitas?