Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

Da, to liči na mene. Sad kreću veeelike pripreme za prijemni. :D

Znaci vec si odlucila sto ces upisati :)

Sjecam se kad sam se 2003. upisivao u gimnaziju u Kolasin, ja sam prijemni za 5 dana spremio, nabavio testove i po njima ucio, i uradio sam ga odlicno. Imao sam srpski i matematiku i oba su nosila maksimalno po 15 poena. Iz srpskog sam osvojio 13, a iz matematike 12 poena.

Eeee, davno li je to bilo, a srednju skolu cu pamtiti kao najljepse doba u mom zivotu :)

Poslednja izmena:
Znaci vec si odlucila sto ces upisati :)

Sjecam se kad sam se 2003. upisivao u gimnaziju u Kolasin, ja sam prijemni za 5 dana spremio, nabavio testove i po njima ucio, i uradio sam ga odlicno. Imao sam srpski i matematiku i oba su nosila maksimalno po 15 poena. Iz srpskog sam osvojio 13, a iz matematike 12 poena.

Eeee, davno li je to bilo, a srednju skolu cu pamtiti kao najljepse doba u mom zivotu :)

Gimnazija. :D

Evo na vas zahtev dragi gospon!

table-2chairs-porch.jpg

web_image_show2.php

Poslednja izmena:
:D

Kolega Pajo.U ovih pola sata što švrljam internetom i forumom vidim da se svašta nešto izdogađalo.
A u suštini ništa interesantno. Da se ipak pozabavimo realnim stvarima. Kolega K. mi je poslao poruku povodom odlaska u bioskop. Sve dok ne gledamo 'Sumrak', bilo bi fino. Pokušaću da se nekako izvučem iz gužve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back