Romina Rea
Domaćin
- Poruka
- 3.390
cvika i jos si morala da uvecas gresku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj budmo realni ime Tibor je veoma ljepo...........kako bi ti dao!?
Ti si luda curka............![]()

................I mama......da li ovo je kraj o kom si prichala,..........vech vidim daleki svet spava.........
................xD..........vishe ne letim.........maaaaaaammmmmmaa........ovde nisam sssssssaaaaaaaam...........ja sam samo realna....za razliku od artemis ja ne brkam i ne govorim jedan sunce umesto jedno sunce

jaooooooosecam se tog........kad smo se ja i onaj lik stalno tome smijali.........
pa-pa Maki.......
Oho evo popravili mi komp ali mi je sad soba zatrpana kablovima
![]()
Kako ste mi vi, vidim da se okupilo uobicajeno drustvance...
suti da mi u depru upadnes

depresija je bolset................
valjda necu..........![]()
Oho evo popravili mi komp ali mi je sad soba zatrpana kablovima
![]()
Kako ste mi vi, vidim da se okupilo uobicajeno drustvance...

depresija je bolest uzrokovana manjkom neurotranzmitera epinefrina.

ulala shta mi naprica..........ako sam ishta skontala svaka mi chast............
Jaooooooooo pocinje mi CSI

Oho Matke, ucila se psidza opasno...
![]()

idi gledaj, pa posle idi na wikipediju i vidi shta su neurotranzmiteri![]()
tkacio:......sad udje u sobu i hoce da je masiram.........

.......
....kaslj kaslj.............ja sam ti specijalka...............u isto vrjeme buljim u tv i u komp..............Al me kefa nervira..........tkacio:......sad udje u sobu i hoce da je masiram.........
.......
Mateja.........ja tu rjech ne mogu ni izgovoriti.........![]()
....kaslj kaslj.............ja sam ti specijalka...............u isto vrjeme buljim u tv i u komp..............Al me kefa nervira..........tkacio:......sad udje u sobu i hoce da je masiram.........
.......
Mateja.........ja tu rjech ne mogu ni izgovoriti.........![]()

budala bre, a jel znash da je nasha razredna namestila nju na neke privatne seanse sa nashim odeljenjem posle chasova, da pricha sa nama zato shto imamo loshe ocene![]()