Romina Rea
Domaćin
- Poruka
- 3.390
Mateja sad mlateći moodima ovde pokušava da na vam stavi do znanja da je on najpametniji, najbolji, najlepši, najkul itd itd.![]()
zna se kuda je on mlatio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mateja sad mlateći moodima ovde pokušava da na vam stavi do znanja da je on najpametniji, najbolji, najlepši, najkul itd itd.![]()

Privatizacija ili prinudni godišnji?
i povrh svega pravi forumash
ne
Pa šta ćeš sad da radiš, koji su ti dalji planovi?Ma nema vise posla, sad ce zima. A ljudi slabo narucuju preko zime, mi radimo aluminijumsku stolariju, a rijetko ko je ugradjuje zimi.
A u toku je prodaja firme nekim Slovencima, ali mislim da nije zbog toga
To može da odmara narednih nedelju - dve, posle toga će da bude povuci, a bogami malo mi ga i potegni Djole.Da odmara![]()

To može da odmara narednih nedelju - dve, posle toga će da bude povuci, a bogami malo mi ga i potegni Djole.![]()
bralalablalabrrrrrllllllaaaaaaaa................koje smaranje.............![]()

Radicu u Zoni kao instalater wirelessaPa šta ćeš sad da radiš, koji su ti dalji planovi?
...........................jel te ime podsjecha na sumu Striborovu...............
![]()
i sisarkeboli me zadnjica sto se neko tako zove bitno je da se meni svidja![]()
boli me zadnjica sto se neko tako zove bitno je da se meni svidja![]()

Ti ces ga izgleda osuditi na pakao u skoli, jer ce ga svi zajebavati![]()
boli me zadnjica sto se neko tako zove bitno je da se meni svidja![]()

Ti ces ga izgleda osuditi na pakao u skoli, jer ce ga svi zajebavati![]()
A shta ako se suprugu ne svidja!?![]()
gledaj to nije sigurno dali ce se tako zvati......ja stojim kod toga da detetu dadnem neko neobicno....kapis

isto tako i za suprugom me boli zadnjica...ima da mu se svidi....nece on meni neko isfurano ime da dadne

isto tako i za suprugom me boli zadnjica...ima da mu se svidi....nece on meni neko isfurano ime da dadne

booodalegledaj to nije sigurno dali ce se tako zvati......ja stojim kod toga da detetu dadnem neko neobicno....kapis

booodale
Profan bi te koknuo..............![]()
ok alexandra nema pojma srpski....pa sta to i priznajem...sto jel neka sramota...ne ide mi srpski.....pa sta....ja sva hipi sto sam dobila 3 a ti meni tako

Onda mu daj ime Caslav( C kao carsaf, casa, cistacica)![]()

Onda mu daj ime Caslav( C kao carsaf, casa, cistacica)![]()
ok alexandra nema pojma srpski....pa sta to i priznajem...sto jel neka sramota...ne ide mi srpski.....pa sta....ja sva hipi sto sam dobila 3 a ti meni tako